Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nastavlja se trakavica s crvenim kartonima. Po čemu je ova sezona toliko specifična u tom smislu?
#degenerik

F
Zašto je i nadalje odjel komunikacije prema javnosti, posebno prema navijačima (pretplatnike da ne spominjemo!) toliko loš?
Dali ga rade nekompetenti ljudi ili se za sve mora pitati vlasnika kluba?

J
Za koje igrače mislite da bi mogli dobit papire (nogu u guzicu) na ljeto

I
Rukavina, Čop, Ndockyt, Jurić sigurno.
Gojak, Lasickas, Morchiladze, Husić nisam siguran, ostali bi bez cijele momčadi, ali ako se mene pita....

Ne znam da bih odustao od Jurica kao zamjenske opcije i radilice, posebno ako bi Kek to hendlao.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Vidite li ista pozitivno naredne sezone u HNK Rijeka ili Ce to biti teško mucenje iako cemo na kraju svakako slaviti ponovno izborene kval. za Europu?
Forza Fiume ale!

Kako to da odjednom navijači iz cijele države zazivaju jednog bivšeg igrača Rijeke (Smolčić) na popisu za SP?
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

M
Samo da javim da ćemo iduću epizodu snimati u subotu odmah nakon utakmice. Rekapitulacija sezone i to. Tako da nema epizode danas/sutra.

Quote from: Muka Lenalo on 18.05.2026, 18:10Samo da javim da ćemo iduću epizodu snimati u subotu odmah nakon utakmice. Rekapitulacija sezone i to. Tako da nema epizode danas/sutra.

Steta ali razumljivo s obzirom da je sve najbitnije gotovo i prije zadnjeg kola
Forza Fiume ale!

O
Quote from: Ian Curtis on 18.05.2026, 15:29Rukavina, Čop, Ndockyt, Jurić sigurno.
Gojak, Lasickas, Morchiladze, Husić nisam siguran, ostali bi bez cijele momčadi, ali ako se mene pita....

I ako se tebe pita koga bi doveo? Treba netko igrat.
Još odlasci Petrovič, Radelja i Fruk, pa mislim i Zloma.

I
Da li bi kek sa istim rosterom ucinio vise nego sančez ? Vasa analiza plus i minus ?