Krepat ma ne molat podcast

Started by Navodni navijač, 02.07.2025, 20:27

Previous topic - Next topic

Admiral, siw and 5 Guests are viewing this topic.

Z
napisali su dečki na facebooku da se mogu postaiti pitanja za današnji podcast pa pretpostavljam da se može i ovdje.

Pozdrav ekipi s podcasta;

Vidite li, iako možda trenutno na malom uzorku, Husića kao stabilniju opciju od Barca na stoperu?

Isto pitanje bi se dalo ponoviti za Lasickas/Bodetić umjesto Devetaka, koji bi zasad po meni ipak trebao bar neko vrijeme preseliti na klupu... (ništa osobno protiv njega, ali očigledno je u izvjesnom padu forme i treba mu reset).

Smatrate li da je Dantasa isplativije prodati ili probati uklopiti u Kekove formacije? Pod Sanchezom je to drukčije izgledalo s njim, sad primat polako preuzimaju Pavić/Čubelić kao par...

Ante Matej Jurić... ima li smisla ga zadržavati kao treću opciju, ili razmotriti rastanak, moguće čak i uz potencijalnu odštetu (mislim da još nije u zadnjoj godini ugovora?)

Hvala i puno pozdrava!

Dobro, dobrooo! Fuć!

J
Dantas jučer lopta lasu prije gola i fruku asist. Nije da se on ne može uklopit samo treba malo vremena da pohvata situaciju na terenu bez puno razmišljanja. Puno se govorilo i pisalo o dantasu s kekom, meni se čini da će veći problem bit s jankovicem i kekom.

Prvih 11 sa kojima bi ste vi napali Dance i pokušali proć naizgled neprolazno.

I
Smatrate li da je kek pogriješio u postavljanju igre u danskoj ?
1. Nije odgonetnuo branjenje prekida i napada na 2 stativu ?
2. Nije pokušao sa presingom na zadnju liniju danaca koja je stajala visoko ?
3. Opcenito pasivno postavljena ekipa  ?

Dečki kakve su ovo crte, i planirate li kao Bruno Marić nanovo snimiti epizodu s ispravljenom verzijom :nisamja:

#navodninavijač