LP kval. 2. Pretkolo 30.07.2025 19:30 Ludogorets (Bul) - Rijeka (Cro)

Started by Snowcrash, 28.07.2025, 12:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Psa ja ne vjerujem što čitam?! Jesmo li postali tovari i mitomani da sada tvrdimo da koji k je jedan Ludogorets jer mi smo Rijeka?!
Dakle Ludogorets u zadnjih 10 godina:
Grupna faza LP
Play off EL
Grupna faza LP
1/16 EL
Grupna faza EL
1/16 EL
Grupna faza EL
Grupna faza KL
Grupna faza EL
U tom su razdoblju pobjeđivali klubove poput Rome, CSKA, Hofenheim, Basel i slično...
I da mogli smo ovo proći, ali ovakva količina defetizma je strašna. Mislio sam da će se to ipak smanjiti nakon osvajanja prvenstva ali ništa. Kao sto sam jednom napisao, Đale sigurno nije top trener i vjerojatno neće nikada biti, ali zar stvarno mislite da ga je trebalo maknuti nakon sto je postao drugi trener u povijesti kluba koji postoji 80 godina sa osvojenim naslovom?! Plaćamo možda danak njegovom neiskustvu ili prije bih rekao ograničenosti ali zaslužio je voditi ekipu u Europi nakon osvojene duple krune. Dalje, da smo kvalitetom limitirani u odnosu na većinu europskih klubova je činjenica, ali to smo znali i to se neće promijeniti dok ne dignemo budžet a to se neće dogoditi dok ili ako ne dođe novi vlasnik. Realno, u okviru onoga sto inače radimo, klub je doveo igrače kojima smo popunili roster i svi se možemo složiti da je ova ekipa kvalitetnija nego ona koja je završila prvenstvo. Krila koja rade razliku i špice itekako koštaju i po našim uvjetima ne možemo očekivati da će netko takav doći u startu prijelaznog roka. Pričamo o Ludogoretsu kao da smo mi Real Madrid, kopija tovara koji šire mitomaniju i žive na staroj slavi. Ponovo su nam očekivanja bila jako visoka, širi se defetizam, a nismo bili daleko.
Stvarno mi se riga kada pročitam da smo ostali klubić i da netko čeka kip. Pa za vrijeme tog čovjeka smo osvojili ukupno 8 trofeja od ukupno 12 osvojenih. Dakle 67% osvojenih trofeja u 16% vremena postojanja kluba!

F
" Čestitam Ludogoretsu na prolasku dalje. Mislim da smo iz ove utakmice zaslužili puno više, da smo zaslužili prolaz "

Ja ne razumijem.ove izjave njegove, ako si napravio toliko kardinalnih grešaka, nisi zaslužio. Mogao si, ali nisi zaslužio nikako....

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 30.07.2025, 23:02Sto je najgore bio sam u pravu kad sam prije mjesec dana rekao da je Ludogorec kurčina od ekipe dok su ih neki uzdizali kao da je riječ o PSG-u ... ali šta ti to vrijedi kad mi to ne znamo iskoristiti.

pod rizikom općeg negodovanja iz ovoga bih zaključio, a pošto smo ispali od Ludogoreca, da smo onda i mi - kurčina od ekipe  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Đalovic je mogao bolje postavit da, ali sta on moze kada debil rukavina uklize sa nogama dignutim kao da rađa.

Taman smo zabili gol i okrenuli moment na nasu stranu i taj glupi nepotrebni crveni je sve bacio u vodu.

Quote from: Deni323 on 30.07.2025, 23:08Đalovic je mogao bolje postavit da, ali sta on moze kada debil rukavina uklize sa nogama dignutim kao da rađa.

Taman smo zabili gol i okrenuli moment na nasu stranu i taj glupi nepotrebni crveni je sve bacio u vodu.

U krivu si
Sve je bacio u vodu trener Ðalović postavkom na 0:0 kao i na Rujevici. Tko nije vidio prosjek ovih bugara koji su 45 minuta s igračem više i 20 sa 2 igrača više izgledali smiješno nek ne gleda nogomet. To je inače poznata tovarska postavka, "duga na Livaju", a kod nas je to "samo nemojte primit gol, dodajte Fruku riješit će on"
SPORTSKI ODLAZI!

D
Mene najviše smeta to forsiranje Fruka. I nakon prošle sam rekao da imam osjećaj da nam je postao teret. Ekipa ne igra u nekoj "optimalnoj" formaciji jer njemu tražimo mjesto. I na Rujevici i danas je imao par dobrih poteza ali i par poteza kada potpuno nepotrebno ugrožava ekipu. Na centru krene masirati loptu i otvara se polukontra. Činjenica je da su ga tukli cijelu utakmicu ali igrač njegovog kalibra to mora znati izdržati. Već nas je jednom zajebao iz svoje nemoći na isti ovaj način. Desetak minuta prije ovog starta je isto imao jedan start na centru nakon što nije suđen faul na njemu gdje je trebao dobiti žuti. Start sa kašnjenjem bez ikakvog smisla.

A Djale, evo jako mi je drag, ali... Jankovic nije na svojoj poziciji, Ndockit nije na svojoj poziciji, Fruk nije na svojoj poziciji, napadac je na klupi. Gabrijel iz utakmice u utakmicu dokazuje da nije igrač za Rijeku.. previše za ovu razinu. AMJ došao ni vidjeli ga nismo, Yankov? nista, Lascikas opet prisilno zbog žutih, Gojak navodno samo 45 moze zbog ledja (mozda insajderi znaju vise)...

D
Quote from: Deni323 on 30.07.2025, 23:08Đalovic je mogao bolje postavit da, ali sta on moze kada debil rukavina uklize sa nogama dignutim kao da rađa.

Ma kriv je sta ga uopce stavlja u sastav. Decko otkad je tu nije nista napravio znacajno osim gola Istri sa 16m i odbijanca Gorici, a ostalo je panj i igrac manje.

Nista osobno protiv njega, ali nisi kvaliteta za Rijeku, pa cak ni za rotaciju, a Sijaric koji je prosle sezone nesto u svom klubu i zabijao i na pripremama bio koristan nije pozvan.

Djale je veci gubitnik od svih igraca, i prvu tekmu na Ruji i ovaj uzvrat, samo ga je danas posrao Gojak koji isto nikad nista ne napravi.

Da ne komentiram Devetka ispred Lasickasa, nesto kao da stavis Smolcica umjesto Carlosa...

Quote from: Uzaludni on 30.07.2025, 23:08
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 30.07.2025, 23:02Sto je najgore bio sam u pravu kad sam prije mjesec dana rekao da je Ludogorec kurčina od ekipe dok su ih neki uzdizali kao da je riječ o PSG-u ... ali šta ti to vrijedi kad mi to ne znamo iskoristiti.

pod rizikom općeg negodovanja iz ovoga bih zaključio, a pošto smo ispali od Ludogoreca, da smo onda i mi - kurčina od ekipe  :neretljak:
A jbg, nisu dovedena atomska krila a uz to trener nam nema muda  8) . Da ih ima možda bi prošli ovu bugarsku kurčinu. A bilo je ovog ljeta i puno posla s gumama  :P
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ma nije Ludogorec losa ekipa, cak me iznenadilo koliko smo dobro parirali, nakon izjednacenja je izgledalo da ih imamo. Jednostavno, bez krila i sa Frukom u spici nismo opasni napred, to je vec trebalo shvatit odavno.

I
Fruk je daleko najkvalitetniji igrač ove ekipe ali se slazem da je u posljednje vrijeme postao previše sebičan čak i egocentričan. I u prvoj utakmici dva puta nije ispoštovao suigrače u boljoj poziciji, jednom Oreča koji bi imao cisti šut po golu, a jednom Menala mislim. Ipak, teško je Đaletu zamjeriti forsiranje igrača koji nam je dobio titulu. Ono sto meni jako smeta je Janko na krilu ali realno, nakon odlaska Đure, mi nemamo krilo koje može raditi višak i prolaziti 1:1. Realno, velika šteta, ali ova ekipa po svima nije bila dovoljno kvalitetna ni za osvojiti HNL a izgubili smo dva ključna igrača iz prvih 11 a nismo doveli dovoljno dobra pojačanja za prvih 11 sto bi bio uvjet za izbacivati ekipe poput Ludogoretsa. Proširili smo roster ali prvu 11 nismo pojačali. Ako dodamo na to trenera koji prvi put igra Europu, dobijemo današnju tekmu u kojoj se hoćeš nećeš vidi neiskustvo na svim razinama. Mogli se vise riskirati, ali realno da smo na Ruji u onakvoj tekmi dobili gol, ekipa se ne bi imala čemu nadati u Razgradu.
Idemo dalje, borbeno tekmu po tekmu, čupajući travu i podržati dečke. Skupina bilo koje europske lige bila bi uspjeh...Al neki kažu da je konferencijska sranje i da bi tamo trebali barem do četvrt finala! Bravo, čestitam na objektivnosti i realnom sagledavanju snaga i ulaganja u europskom nogometu

S
Quote from: fox on 30.07.2025, 23:07" Čestitam Ludogoretsu na prolasku dalje. Mislim da smo iz ove utakmice zaslužili puno više, da smo zaslužili prolaz "

Ja ne razumijem.ove izjave njegove, ako si napravio toliko kardinalnih grešaka, nisi zaslužio. Mogao si, ali nisi zaslužio nikako....

Ja te izjave apsolutno razumijem. Jer me naučio da pametnije od njega neću čuti. Jbg, čovjek je nekako upisao duplu krunu i stekao titulu Mistera simpatičnosti i zbog toga je legenda, ali...

Quote from: Monarh on 30.07.2025, 22:43A doveli...

Trebali smo dovesti doslovno 3 igrača, drugo sve imaš.

Trebali smo zadrzat Naisa i Lindona te dovest Lasickasa, Dantasa i jednog napadaca. Bilo bi dovoljno za prolaz. Nevjerojatno je koliko se stozer niti ne trudi dovest jednog udarnog napadaca koji ce zabit bar 1 gol svaku drugu utakmicu. Valjda jer ne pase Djalinom nacinu igre. Kad se sjetim Krame, Benka i Tome Ercega, lijepi golovi.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

L
Pa da dovedeš Petkovića on bi ti kod đaleta sjedio na klupi,  dok god je Fruk kod nas derbije i veće utakmice će u špici početi Fruk.prodaja Fruka čće nam dobro doći, napokon da vidimo šta će đale izmisliti

Quote from: TIR on 30.07.2025, 22:50Večeras smo dobili što smo dobili, tvrdu utakmicu gdje ispadamo na naše tri strogo individualne greške, a zabijamo gol iz lijepe akcije. Opet to nema ništa s Đalovićem nego kadrom. Ilitiga od govana nemožeš napravit pitu, a večeras je nažalost bilo dosta govana. Tko ne vidi koliko se naši troše u duelima sa fizički superiornim igračima, nek si podere forumske diplome...

Ma ima veze i s Djaletom zbog njegovog pristupa igri, tupa ostrica, probaj zabit gol iz drugog reda, i naravno cekaj njihove greske. Ako me razumijete. Samo kad ce on shvatit da se ne moze i ne treba protiv svih igrati tako?

Nego, zasto su njihovi igraci fizicki superiorni i zasto mi nismo sposobni dovesti nekoga takvog?
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

M
Ja sam zazivao da ce Rukavina obiljezit utakmicu ali ovo nije bio nacin na koji sam to zelio.
Taktika takva kakva je ne zanima me ali u tom trenutku,tj do tog trenutka je izgledalo kao da smo dobili balans,kao da su dobili force, mentalne, da kreiraju iznenadjenje.
Za mene taj potez Rukavine je bas ne neoprezan, nego neodgovoran, i s punim pravom se moze reci da je ostavio suigrace na cjedilu. Drugi koji je to ucinio je Fruk.
Vodja , lider, najbolji, i sta napravis, startas na centru kao da te nije briga,kao da je tim startom htio reci neda mi se vise, kao kad klinci na skolskom iz obijesti ili nemoci uzmu loptu i napucaju je u vrtove,jer im se neda.
Onako laicki mislim da je Djale mozda i postao malo taoc Fruka. Na svu silu pokusava nesto s njim. Djuro bi nam na danasnjoj utakmici bio ko suho zlato.

Ludogorets je kvalitetnija ekipa, financijski gledano,ali da su se nudili,jesu, i zato kod mene postoji zal sto nismo prosli.
Jedna digresija, o Djaletu koji uci, me jako srdi,jer kad nauci onda nece protivnik bit Ludogorets nego neki Lille, Oly ili Gent, pa ce biti'to su ipak puno jaci protivnici".
Da zakljucim , ovo je meni bila izvrsna prilika,i nebi mi bio bed da igramo protiv velikana u LP i da nemamo sta trazit, jer ipak kad vec stignes tamo "ko te pita".