EL kval. 3. Pretkolo 6.08.2025 20:45 Rijeka (Cro) - Shelbourne (Irl)

Started by Snowcrash, 05.08.2025, 17:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Odličnu taktička analizu suparnika na potralu, shvaćam u smjeru da ne bi trebalo bit većih izazova ako se odigra kao protiv Slavena.

Gledajući objektivno, gledajući neke njihove izvještaje i slično, to je stvarno rang 2.HNL. Ok, mogu oni zapaprit, ali u dvije utakmice bi to trebala biti rutina sa hendikepom.  :bo:  Mislim, nije TM neko strašno mjerilo, ali po vrijednosti igrača, tamo bi Silvio Ilinković bio najskuplji eksponat, kapetan i imao bi ulicu pored stadiona. Rijeka bi trebala imati imperativ to riješiti već na Rujevici jer nam već za vikend slijedi gostovanje na Oposum areni, a zatim i dinamet na Ruji. Mislim da nam u tom periodu ne treba neka stresna utakmica u Dublinu.

Da, što se tiče prodaje karata, nažalost je činjenica da produženi vikend čini svoje i da je udarni tjedan sezone. Od moje ekipe, fali nas 4...od susjedne ekipice na tribini, samo je jedan prisutan, tako da je sve jasno.
Vjerojatno će biti podosta turista, bilo ih je i na Belupu, svako malo ekipa zaluta na Blažićevu tražeći tribinu. Ono što me brine što je sjever zabrinjavajuće prazan za sada.

Uglavnom, ne preko 5000.
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

K
Prijavljeni:

GK: Zloma i Todorovic
Obrana: Radelja, Manev, Orec, Lasickas, Husic, Devetak i Majstor
Vezni: Jankovic, Petrovic, Fruk, Ndockyt, Dantas, Jankov i Kreilach
Napad: Cop, Rukavina, Menalo, Butic, Gojak i Juric

UEFA stranica
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/clubs/52356--rijeka/squad/

..ne mogu naći koliko utakmica zabrane su dobili fruk i rukavina?..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

K
Quote from: waf on 05.08.2025, 19:08..ne mogu naći koliko utakmica zabrane su dobili fruk i rukavina?..

1 utakmica

Jako jako bitna utakmica i ne smiju nas zavarati naslovi "irski ribari" i slično. Lijevi bek im je došao na posudbu iz Liverpoola, igrao za mlade engleske reprezentacije.. bilo bi jako dobro da ih otvorimo ranim golom.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

S
Oni je gristi I igrati koliko mogu to je sigurno ali trebalo bi to odraditi u hendikepu I usput malo izrotirati ekipu. Sta znamo da se nece dogoditi

D
Ma oni ce biti zajebani dok im ne das gol, cak i dva. Ako udjemo u drugo poluvrijeme sa 0-0 bit ce jako zajebano za igrati. Atmosfera ode u kurac, decki odu u grc i bude sranje.
Rani gol otvara utakmicu i bit ce jako bitan za ekipu. Ti otocki kurci su uvijek zajebani neovisno o kadru, igraju tvrdi nogomet, i ginu do kraja

R
Ma dajte ljudi molim vas. Moramo ovo riješit večeras. Ako nismo to u stanju što će nam Europa.

Pogledao sam na preskoke Qarabag i sitno Linfield protiv njih. Qarabag je nešto kao Ludogorets, tvrda ekipa ali jako puno soliranja. Vozali su ih konstantno, ali bi često išli na dribling više nego što je trebalo. U Azerbajdžanu su ih stisli maksimalno, imali su 27% posjed lopte iako su domaćini išli opušteno.

Sve ispod 3-0 bi me razočaralo. Nisu oni Dukagjini jer ovi ipak trče, ali razlika u tempu između nas i njih je ogromna. Jako statična momčad bez lopte, u prvih 10 minuta očekujem gol. I priželjkujem Jurića u špici, jer je življi i agilniji od Čopa, a i 10cm viši što će im barem malo anulirati nabijačinu. Iz istog razloga me ne bi iznenadio Gojak u prvoj, a ja bi Ndockyta pustio na klupi iza Menala pa neka Oreč ide puno ofenzivnije.
#navodninavijač

Zlomislić
Oreč Majstor Radelja Devetak
Dantas Ndokit
Butić Janković Menalo
Jurić

Novi List

S
Quote from: OrečLover69 on 06.08.2025, 10:18Zlomislić
Oreč Majstor Radelja Devetak
Dantas Ndokit
Butić Janković Menalo
Jurić

Novi List

Ovo bi moglo bit dobitno za Coppu, ali ću ja ipak stavit Gojaka mjesto Kite. Đale je opet oprezan preko mjere.  8)