EL kval. 3. Pretkolo 6.08.2025 20:45 Rijeka (Cro) - Shelbourne (Irl)

Started by Snowcrash, 05.08.2025, 17:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: ispod stijena on 07.08.2025, 01:16Opet je Radeljic bio taj koji je dao tri dubinske lopte PO PODU i tako izbacio igrača u priliku.

1 na 1 u ovom rosteru mogu proći Fruk i Rukavina i to je to.

Paradoksalno zvuci rečenica da ovaj roster vrlo lako može i u Play off lige prvaka kao i da ispadne totalno iz Europe.
Razlika izmedju prvog i drugog je u ovisnosti tko vodi ekipu.

U ovom rosteru svi igrači moraju proć sve igrače Iraca 1:1, jer u realnom svijetu i vrijednostima, svi igrači Rijeke moraju proć sve igrače Orijenta 1:1. Na loš dan moraju dobit Orijent 3:0.
Ovi su jeftiniji i ništa bolji individualno od orijentovih igrača.
Ili možemo na sve skupa gladat kao na uništavanje tržišne vrijednosti naših igrača.
-------------
Alibiji s rosterom mogu palit za Ludogorets, za Irce su izvan usporedbe.

Ovo je klub, a ne obitelj sa uhljebivanjem! Imaš 4 direktora, a nula krilnih napadača! Stručni stožer ne košta, par milijuna eura. Ugo Maranza ne košta par milijuna eura. DA, Zbog Sergeja Jakirovića smo ubrali plodove Fruka, Jankovića i prošlih igrača. Sada se dovelo 7 vezanih NULA krilnih! Treba nam KURČINA kao nakon SERE KOZMIJA. DA KRENEMO NAPRIJED!
Ri Or Die

Znači očekivao si blok iraca i bunker i kako si to pripremio?!
Još ti njihov trener kaže da će oni ostati otraga i koje su onda tvoje ideje?

Možemo o pojedincima, ali rađe bi o tome što (ne)igramo..

Linije opet razvučene, opet se ne krećemo bez lopte, nula trokuti, nula dupli pas i opet podcjenjivanje protivnika i nasjedanje na ono medijsko govno da mi ovdje trebamo bildati gol razliku.
Soliranje, carinjenje lopte i statičnost.. jebote Devetak u ovakvoj tekmi kao i Butić koji jadan ne zna ni kud bi ni šta bi jer prostora nema, nismo ga ni stvorili. AMJ nijednu loptu nije dobio u noge, samo bunarenje.

Radeljić je više zakuhao nego donio, i njegovo izletanje u prazno sa glavom u oblacima opasno ide na k, brate drži obranu, radi svoj posao.
I kapetan nam je danas teža kčina..

Misliš si da se nakon Olimpije ovoj generaciji ne može dogoditi onakva blamaža, ali podcjenili smo naše vedete, mogu oni i gore.

Da se razumijemo, ove Irce su trebali tući i da su se juče našli, ma da ih vodi i sam Sudar koji ne zna dovesti krilo bolje od Menala..

Đalović je u pripremi trebao gledati Olimpiju lani, jer opet je ponovio iste greške u istoj fazi sezone kad su im glave ni na nebu ni na zemlji.

Neće biti lakše ni sa Frukom, on se još nije pojavio na terenu iako je sezona krenula, glava isto u oblacima.

Đalović je bivši ako ovo ne prođe, siguran sam, i zasluženo, ne možete nas sramotiti evropom dvije godine zaredom..

Nadam se da već Miško gugla ime onog Olimpijinog španjolca, Sanchez nešto... Jebo ovakav nogomet

Ajme kakvo loše buđenje jutros, kad se sjetiš sinoćnje blamaže. Onda odeš pročitati izjavu Đaleta koji se izvlači na Menala i takatiku nabaci na AMJ, pa di ćemo mi parirati otočanima, na skok igri i nabacivanjima. Čak i ako su amateri.
rio

D
Mislim da će se ovo u konačnici proći ali možda bi bilo bolje ispasti i onda napraviti rez ,promijeniti trenera, dovesti golmana, izbaciti Jankovića i konačno promijeniti igru. Mučenje je gledati utakmice sa slabijim ekipama, ovo kruženje, jednostavno nema rješenja za probiti bunker ispodprosječne ekipe. Sa ovakvim pristupom i igrom teško ćeš doma i sa Vukovarom,Istrom,Lokomotivom ..po meni lakše bi se prošao Paok i igranje u Europa ligi nego play off za konferenciju sa ovom igrom..

Dobro jutro!
Oohhh wait.....
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Cijela sezona će nam ovako izgledat, i pripreme su ovako izgledale i sve utakmice, izuzev pola sata protiv Slavena, ovo nogometa nije vidjelo.
Nakon njihovih golova pogledaj igrače, bolikurcina, nitko da zagalami, nitko ništa, muk.
I onda su navijači krivi jer su od 30 do 35.pjevali moja domovina  :svakacast:  :svakacast:
Ta izjava je gora od Đalovićevih

B
Možda bi stvarno bilo dobro ispasti od ovih, protiv PAOKa ionako nemamo šanse.. ovako se dogovorit sa Đaletom da učini još jedno dobro dijelo za klub, nek sam da ostavku jer voli Rijeku i dodatno učvrsti status legende a klub se stigne spremit za taj Vikingur.. jedino što mi ni na kraj pameti nije koga dovesti umjesto njega tako brzo, vjerovatno bi na kraju DRS uskočio  :sta:

Quote from: Boy3006 on 07.08.2025, 07:23Možda bi stvarno bilo dobro ispasti od ovih, protiv PAOKa ionako nemamo šanse.. ovako se dogovorit sa Đaletom da učini još jedno dobro dijelo za klub, nek sam da ostavku jer voli Rijeku i dodatno učvrsti status legende a klub se stigne spremit za taj Vikingur.. jedino što mi ni na kraj pameti nije koga dovesti umjesto njega tako brzo, vjerovatno bi na kraju DRS uskočio  :sta:
Tomo Delija, gore od ovog valjda ne moze.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 07.08.2025, 07:26
Quote from: Boy3006 on 07.08.2025, 07:23Možda bi stvarno bilo dobro ispasti od ovih, protiv PAOKa ionako nemamo šanse.. ovako se dogovorit sa Đaletom da učini još jedno dobro dijelo za klub, nek sam da ostavku jer voli Rijeku i dodatno učvrsti status legende a klub se stigne spremit za taj Vikingur.. jedino što mi ni na kraj pameti nije koga dovesti umjesto njega tako brzo, vjerovatno bi na kraju DRS uskočio  :sta:
Tomo Delija, gore od ovog valjda ne moze.

Ustvari ima jedan slobodan ali je jako rizičan, može bit top a bome i spalit sve.. Nenad Bijelica

Ovo je nejvećim dijelom poraz struke pa onda Đaleta.

Koliko se pričalo za Djouahru? Koliko se jebeno pričalo da se ne zna dal ce produzit ugovor i koliko se jebeno lagalo da se prate zamjene i da će doć jednaki ili bolji? Di suuuuu?
Najbolji i najskuplji igrači u svakom klubu su krila koja probijaju, naprave duple paseve itd. da ne nabrajam to znaju svi, a mi od zime ne možemo riješit pitanje OBA krila. OBA.

A onda opet Đale koji je postao toliko tvrdoglav da se počeo inatit novinarima i navijačima jer misli da je u pravu i opet mu pola igrača ne igra prirodnu poziciju. Prvih 20 minuta naša krila igraju kontra noge mi nemamo šut prema golu i on ništa ne shvaća da treba mijenjat radikalno i kamo to sve vodi. Mi plan B nemamo,dakle ako ne možemo probit Irce nemamo šta očekivat jer sve momčadi imaju recept protiv nas. Postali smo toliko ziheraška momčad da i Janković puca penale po sredini.

Ovo još nije katastrofa, to će bit ako se ne uđe u skupine, ali da je SRAMOTA i da boli to svakako.

R

Ma ja bih molio samo jednu stvar, ako mi bolji poznavatelji mogu objasniti, a ima ih na forumu. Nakon Ludogoreca je sve lijepo objašnjeno kako su oni skuplji svake godine igraju Europu, itd.
Kako sad mi skuplji, igramo te euro utakmice i opet kikić. Ekipa koja je deset puta jeftinija od nas po TM da dva gola, a mi jedan?
Ja više ništa ne razumijem, a taman su nas tome podučavali pred nema niti tjedan dana.
8)

Sarkazam? O daaaa i to veliki. Zahtjevam da se uvede forumsko pravilo koje kaže da se svatko tko nakon možebitnog budućeg poraza potegne argument kako smo igrali protiv skuplje ekipe bana na 2 tjedna. Hebali nas svih skupa transfermarktovi i šuplje priče o novčanoj vrijednosti igrača.
Izađi na teren i pokaži, tj. dokaži svoju vrijednost.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Zanimljivo da su se ovdje još prekjučer pjevali hvalospjevi zbog 11 velikih prilika protiv Slavena, a od sinoć je opet problem sistemski, DRS je diletant, Đale se pogubio (svađa se s novinarima, Chelsea)...

Ne znam, da sam ja Đalović, oprostio bih se nakon finala kupa i otišao kao kralj, jer nakon toga manje više svi putevi vode nizbrdo (samo je pitanje koliko strmo).

Šta sam htio reći... Da, najveći kiks ovog ljeta je što se Radeljića nije pustilo u Dinamo.
#degenerik