SHNL 2. Kolo 09.08.2025 21:00h Osijek - Rijeka

Started by Hololulu, 08.08.2025, 17:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Opet niš,promjenjeno pet igrača a ziheraški pristup.
Veze i krila nemamo,jedina svijetla točka Petrović.

S
Iza smo mi solidni. Naprijed klasika vec godinu dana. Nema ideje nema uigranih akcija, jedino potez pojedinca

Klasicna Rijeka. Dobro poslozeni iza, napred nasusno fali kvalitete. Valjda ce Jankovic nesto iscarobirat u vjerojatno zadnjoj utakmici.

Btw, falit ce Jankovic puno kad ode, tek tad cemo cijenit njegov doprinos

Daj Dantasa i Jurica ako mislimo nešto, van Čop i Ilinkovic...

D
Sad razumijem komentare oko Petrovica, stvarno nam je trebao cvrsci igrac u veznom redu, a Ilinkovic uopce nije bio los unatoc 2-3 kriva dodavanja i zutom kartonu.

Mislim da nas ne ceka puno izmjena u drugom dijelu, eventualno Devetak i Cop, bod iz Osijeka ko kuca.

Valjda nece uletit neki krumpir...

D
Opet se isto ponavlja, nema krila, nema proboja, Cop je okruzen sa 5 igraca i nema mu se tko otovriti na bokovima. Jbg DRS valjda gleda pa ce shvatiti prije nego ispadnemo iz europe

D
Ma imao je Ilinković par ok poteza jedino što je premekan Babec ga otpuše.

09.08.2025, 21:56 #67 Last Edit: 09.08.2025, 21:58 by beetlebum
Nama tko god dođe naprijed Čop, AMJ, Fruk ostanu u teškoj izolaciji, nije nam stvorena igra da se oni iskoriste.

edit: slično je bilo i pod Sopićem, ali onda se opalilo barem 10 šuteva van 16. Taj udarac izvana nam je presušio.

Quote from: Snjesko on 09.08.2025, 21:52Klasicna Rijeka. Dobro poslozeni iza, napred nasusno fali kvalitete. Valjda ce Jankovic nesto iscarobirat u vjerojatno zadnjoj utakmici.

Ja mislim da ne fali kvalitete nego ideje i rada trenera na ofanzivnim akcijama. Dovedi ti sinko njih u šansu pa ako fulaju 19 od 20 onda fali kvalitete. Ovako kad si stalno najbliže golu na 20 metara nije do kvalitete nego do rada
SPORTSKI ODLAZI!

K
Quote from: deo123 on 09.08.2025, 21:53Opet se isto ponavlja, nema krila, nema proboja, Cop je okruzen sa 5 igraca i nema mu se tko otovriti na bokovima. Jbg DRS valjda gleda pa ce shvatiti prije nego ispadnemo iz europe

Kurqc taj gleda... To se vidi vec ohoho da nema... al cekamo kraj roka da svi oni koji nisu mogli nigdje na kraju dodu u rijeku za koju sanjaju igrat od malena

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.08.2025, 21:56
Quote from: Snjesko on 09.08.2025, 21:52Klasicna Rijeka. Dobro poslozeni iza, napred nasusno fali kvalitete. Valjda ce Jankovic nesto iscarobirat u vjerojatno zadnjoj utakmici.

Ja mislim da ne fali kvalitete nego ideje i rada trenera na ofanzivnim akcijama. Dovedi ti sinko njih u šansu pa ako fulaju 19 od 20 onda fali kvalitete. Ovako kad si stalno najbliže golu na 20 metara nije do kvalitete nego do rada

Ko ce ti dovest sansu? Menalo? Cop? Nemoj me zajebavat pa nebi ljudi igrali nigdje osim eventualno gorica i to slovenska

J
Najžalosnije je što je kao bod super, a da smo samo trunku smisleniji i uigraniji prema naprijed imam osjecaj da bi 3 boda bila blizu

D
A ne ide to bas tako, treniran pa trci. Ako nemas igraca koji osjeca otvoriti prostor mozes mu 60 puta reci udji tu tada i tada.. nece jer je drvo, samo hledaj devetka, ocita je uputa di mora i samo isprati kako se zabija u igraca i nema osjecaj prostora

S
Ilinković ima kliker, ali ne bi škodilo nabiti malo mišića, da ga ne otpuhnu svaki put k'o praznu vrećicu.

O impotentnom napadu drobimo već dugo, dugo... čak nam se priklonio i komentator Max Sporta.

Ne ide mi u glavu kako se jedan preočiti problem (probijanja bloka) može ponavljati uvijek na isti način, u nedogled. Pa jebem mu mater, radi li se išta? Na koji način oni "više i jače treniraju"? Nema to veze više s kupoprodajom, klupskom politikom ili ne znam čime... srećom. Očito se ne radi. Nemamo nikakve sheme, nikakvu ideju, nikakvu kombinatoriku da se malo ti putevi prema golu otvore.

K
Quote from: KadOkrenemSe on 09.08.2025, 21:58
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.08.2025, 21:56

Ko ce ti dovest sansu? Menalo? Cop? Nemoj me zajebavat pa nebi ljudi igrali nigdje osim eventualno gorica i to slovenska
To su igrača na kojima je on inzistirao