SHNL 2. Kolo 09.08.2025 21:00h Osijek - Rijeka

Started by Hololulu, 08.08.2025, 17:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nakon debakla...
Mogli bi smo reći, sramotne igre i poraza
Slijedi gostovanje kod Osijeka...
Šta očekivati?

Iskreno ništa, ispada kao nebitna utakmica u kojoj su sve misli usmjerene prema Irskoj.

Valjda će Đale malo više zarotirati i riješiti se te tvrdoglavosti da forsira samo iste igrače...

Neće biti i ne treba biti rotacije. Trenutno je svaka utakmica prilika za uigravanje i standardizaciju sastava. Umor trenutno nije faktor.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Znam da su nam svima misli okrenute na uzvrat u Irskoj, ali svaka je utakmica bitna, jer ćemo vidjet da li će, i kada, nastupit promjena razmišljanja, jer je u ovom kliničkom slučaju oboljenja - stvar u mudima.
Možda vidimo puno novih igrača od prve minute, njihove stvarne mogućnosti i međusobno razumijevanje na terenu.
Osobno, jedva čekam na desnom krilu nekog drugog, a ne Kitu. Slutim da će njega posebno čuvat za uzvrat  ;D 

B
Sastav i sustav su standardni vec godinu dana. Nema sta novo uigravati s istom postavom ako nismo cijele pripreme. Umor je sigurno tu, makar u psihickom obliku. Ako smo sa Shelbournom ubacili od prve Jurica i Butica, te dali prvi put sansu Yankovu, takve korake je trebalo uciniti ranije sa Belupom. Pa da na djelu vidimo na vecoj minutazi sta mogu.

S
Quote from: D2 on 08.08.2025, 17:39Neće biti i ne treba biti rotacije. Trenutno je svaka utakmica prilika za uigravanje i standardizaciju sastava. Umor trenutno nije faktor.

Hmm, zar nije to đaletov plan dosad - osim uigravanja zaslužnih 9, standardizirat Dantasa i Kitu na desnom krilu? 
Pa nono mu je danas priopčio da mu je on KUPIO igrače (krvavim novcem kojeg okrene 8x), ali ih trener ne koristit ili ne zna koristit.  :nisamja:
Na presici je izjavio kako je pola ekipe od srijede - upitno, pa bi rekao kako će nagon za preživljavanjem Shelbourna neminovno dovest do odmaranja barem 3-4 standardna prvotimca.

B
Da se nadovezem sam na sebe, zasto uvijek pisem o toj rotaciji. Imali smo i primjer-ozlijedio se Majstorovic, usao Husic. Iako nije odradio lose jer puno gori je bio Radelja, siguran sam da bi odradio bolje da si npr vec sa Belupom dao cijelu utakmicu Husicu, da se osjeti s kolegama u obrani. Isto je s Yankovom- ako trubis da nije spreman ( ok vjerujem Djaletu da nije zadovoljan s njim) onda ga il ne koristi, a ne da prve ozbiljne minute dozivi u kljucnoj  utakmici kada su kola vec krenula nizbrdo. Sada ako ima netko od pricuva koji jos nisu osjetili minute- a mozda ce moc pomoc u Irskoj- sada je moment za dat im vecu minutazu. Yankov bar malo, Lasickas vecu minutazu bez da mu mjanjas poziciju da ga dignes, Butic na svojoj i dat ostalima koji su blizu sastava minute. Da ne bude opet da netko debitira u Shelbournu gore samo zato jer si ostao bez ideje i opcija.

S druge strane- ne treba nitko od prvotimaca biti doslovno umoran. Niti se treba netko zakovat na klupu ako pdigra lose i stalno mjenjat prvih 11. Ali kada se nakupi losih partija kao npr Radelja- pauza od mozda jedne utakmice mu dobro dode da si malo resetira postavke.

Svaki klub ima idealnih 11, no klub koji igra europu vecinom ima 20 igraca sa znacajnom minutazom. Ne mjenat naravno igrace nakon svake lose partije, no nekakva zdrava rotacija mora bit.

M
Mislim da sad igra kakvu je pripremao protiv Ludogoreca ili Iraca je protiv Osijeka ko narucena.
Cvrsta iza a prema napred Butic i Rukavina a Fruk famozna lazna devetka.

K
Quote from: moreplovac on 08.08.2025, 18:06Mislim da sad igra kakvu je pripremao protiv Ludogoreca ili Iraca je protiv Osijeka ko narucena.
Cvrsta iza a prema napred Butic i Rukavina a Fruk famozna lazna devetka.

Nadam se da zajebavas s ovim Rukavina i Butic?
Butic je zrel za posudbu u nekakvu dubravu opatiju i slicno

M
Mali nije dobio pravu sansu,kad je vec tu moze i krenut i to sa njegove desne strane, a Rukavina je jedan od nasih rijetkih brzih igraca koji je jak 1 na 1. Sa takvom vizijom gdje Fruk igra laznu devetku, i mi igramo cvrsce iza, logicno mi je da imamo dva brzanca na krilima koji napadaju gol sa suprotnom nogom od strane na kojoj igraju, Rukavina kao lijevo krilo s desnom nogom,a Butic obratno, a to bi onda omogucilo Fruku kreaciju i izbacivanj istih u prazan prostor.
Zivi bili pa vidjeli.

K
Quote from: moreplovac on 08.08.2025, 18:25Mali nije dobio pravu sansu,kad je vec tu moze i krenut i to sa njegove desne strane, a Rukavina je jedan od nasih rijetkih brzih igraca koji je jak 1 na 1. Sa takvom vizijom gdje Fruk igra laznu devetku, i mi igramo cvrsce iza, logicno mi je da imamo dva brzanca na krilima koji napadaju gol sa suprotnom nogom od strane na kojoj igraju, Rukavina kao lijevo krilo s desnom nogom,a Butic obratno, a to bi onda omogucilo Fruku kreaciju i izbacivanj istih u prazan prostor.
Zivi bili pa vidjeli.

Koliko god volim butica i volio bi da ode za 20 miliona i da je najbolji alu realnost je trenutno drugo a to je da on nebi trebao biti ni na klupi rijeke... vidi se da mu fali igre i da je plah jako... trebalo ga je poslat na posudbu... i dovest krilo ali nema veze imamo mi unutarnje zamjene kakve jesu da jesu

Quote from: Snowcrash on 08.08.2025, 18:05
Quote from: D2 on 08.08.2025, 17:39Neće biti i ne treba biti rotacije. Trenutno je svaka utakmica prilika za uigravanje i standardizaciju sastava. Umor trenutno nije faktor.

Hmm, zar nije to đaletov plan dosad - osim uigravanja zaslužnih 9, standardizirat Dantasa i Kitu na desnom krilu?
Pa nono mu je danas priopčio da mu je on KUPIO igrače (krvavim novcem kojeg okrene 8x), ali ih trener ne koristit ili ne zna koristit.  :nisamja:
Na presici je izjavio kako je pola ekipe od srijede - upitno, pa bi rekao kako će nagon za preživljavanjem Shelbourna neminovno dovest do odmaranja barem 3-4 standardna prvotimca.
Ma pod rotaciju sam mislio na ono što neki priželjkuju 5-6 novih igrača u postavi od prve, odabrao sam krivu riječ.Treba(lo je već ) iskoristiti najbolje što imamo na njihovim pozicijama i prilagoditi igru tom i takvom izboru.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 08.08.2025, 18:37Ma pod rotaciju sam mislio na ono što neki priželjkuju 5-6 novih igrača u postavi od prve, odabrao sam krivu riječ.Treba(lo je već ) iskoristiti najbolje što imamo na njihovim pozicijama i prilagoditi igru tom i takvom izboru.

Tako je, ali osnovne potavke naše igre su ostale nepromijenjene, još od sezone 23/24, tako da mislim da je očekivanje prilagodbe igre prinovama - izvan trenutnih stožernih kapaciteta. Primjerice, bio bi zadovoljen kad bi u igru uveli ritam i tempo mjesto srljanja uništa i 5-minutnih refula.

B
Primijetio sam zadnje tri utakmice da uz Zlomislića na centru kad se odrađuju kapetanske obaveze stoji i Majstorović.

Očito i logično je da je on zamjenski kapetan, čovjek je postao lider od 1. sekunde, a drago mi je da je prepoznat i u Coppi u ocijenama.

Ne pamtim slično, je li je to nešto novo u slučajevima kad je golman kapetan samo kod nas ili u ostalim klubovima?

Zanima me tko će danas biti uz njega. Fruk? Radeljić?

Ili jednostavno Zlomislić ne zna engleski :)

Danas ćemo vidjeti da li su igrači bacili đalovića pod autobus ili ne ..

Znači očekuje se da će Domagoj Bukvić koji nema blage veze o obrani igrat lijevog beka.. jedva čekam vidit da to probamo iskoristit s najjačim krilom lige Ndockytom
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍