SHNL 2. Kolo 09.08.2025 21:00h Osijek - Rijeka

Started by Hololulu, 08.08.2025, 17:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Quote from: TIR on 09.08.2025, 23:15Crveni karton je ogledalo debilčine od Čuline i onog klauna Pajačkog koji je to potvrdio u VAR sobi, a Vrbančić prvi radi faul, Petrovič ga nije ni taknuo po licu.
Jović je bio VAR, ako se ne varam

Ljudi, danas je vrijeme za slavlje, a ne za seciranje utakmice. Prodali smo Jankovica, a jedini i osnovni cilj ovog kluba je financijska pozitiva.
Svi na Korzo !!!

D
Quote from: -RIJEKA- on 09.08.2025, 23:182-3 igrača na odlasku rekao Đale
Ne znam zasto ovo govori tri dana pred utakmicu koja mu ovisi o poslu.

Suti, reci da je vrijeme za oporavak i da idemo odradit pravu musku tekmu, a ne ti ides stavljat fokus na transfere prije najbitnije utakmice u ovoj polusezoni.

K
Quote from: ddrizala on 09.08.2025, 23:32

Suti, reci da je vrijeme za oporavak i da idemo odradit pravu musku tekmu, a ne ti ides stavljat fokus na transfere prije najbitnije utakmice u ovoj polusezoni.

Izlike u slucaju sranja spremne
"Bilo je tesko momci su dali sve od sebe, falila su nam 1/2/3 igraca koje smo prodali..."

D
09.08.2025, 23:35 #185 Last Edit: 09.08.2025, 23:39 by deo123
Jel bi trebao sutiti? Opet mu strucnjaci prodaju igrace dva dana prije kao vaznih utakmica. Vazne navijacima ove gore boli kurac. Sve je jasno, svi na prodaju i cuvaju noge..

Koje su ambicije kluba koji prije ovih utakmica proda npr Fruka, Jankovica i Zlomu.. pa da je Trapatoni trener

Usput priprema se smjena, podguzna muha u NL vec treci clanak u tom smjeru. Priprema je u tijeku

Možda i bolje neka svi odu koji trebaju, mislim da je svo sranje to i skuhalo...

T

Pritisak prema upravi da ne sjebe ekipu pred vaznu utakmicu.
Iako mislim da upravi ova nije nikako vazna.

A
Ne znam sta se vise moze shebat prodajama, uz ovakvu igru ekipe na okupu u kontinuitetu.

Quote from: Bobic on 09.08.2025, 23:20Inace, steta za Rozicu da mu fali taj jos neki drugi segment u trenerskom repertoaru. Da ima taj jos neki dio sto mu fali(neznam kako bi nazvao taj segment) bio bi mozda u nekom velikom klubu.

Kad usadi neke svoje ideje u momcad, to izgleda bas brzo i smisleno. Ako mislite da ovaj Osijek ima bolju momcad od nas- mi smo im ovo ljeto oteli najboljeg igraca, na klupi nemaju nikog osim juniora, a i prva momcad im je par mulaca. A pojeli su nas danas u svim poljima.

Uglavnom zelim mu srecu u novoj sezoni, on je bas tip kojem nemozes zeljet lose.
S time da mu danas u prvoj postavi fale Jakupović i Jurišić, a vjerojatno i Matković koji je projekt kluba...i Mersinaj na klupi

S
Quote from: Fornax on 09.08.2025, 23:23
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.08.2025, 23:18Koliko znam neće preživit ispadanje, ali ne znam imaju li kandidata pa će Tomo dok ne stigne
Znači imaš neku poluinformaciju da je Đaloviću uzvrat u Irskoj biti ili ne biti i da u slučaju ovog drugog Tomo uskače kao v.d. trenera?

Šta si navalio? Pusti MaČaĆeToMane-a na miru... imao ili ne insajdersku, jasno je da ne može biti jasnije kako Đale ide prema svom kraju... pa tko ovo ne vidi; nema apsolutno nikakvu moć nad ovom smušenom ekipom, niti ih može/zna pokrenuti. Ne zna ih ni smiriti kad treba, samo ih rajca do nekakvih ekscesa. Čulina je zakurac, ali Petrović ne smije reagirati, idemo dalje, igraj... Đalović reagira u tom slučaju k'o moron, skače i hvata se za glavu. Uvijek isti kurac.

Pa ako ga misle smjenit, onda to treba napravit odmah sad. I u paketu s njim i DRS.

B
Gle mislim da nemamo sto srat na upravu ovaj put ako su prodaje u tijeku. Zadrzali smo svih ove sezone dulje nego smo ocekivali, znamo da cemo prodat navedenu trojicu, nece nas ostali klubovi cekat da odradimo cijele kvalifikacije pa onda nam kupit igrace. Uostalom nagrade od Europe vise opssno pa nam je ovo mozda jedini izvor zarade u novoj sezoni.
A imali smo sve igrace protiv Ludogoreca, i prvo kolo Shelbourn kojeg da smo nabili prema ocekivanjima 3-0, nebi sad plakali ako gore nemamo nekog pd navedenih...a kako igramo zadnje vrijeme nebi nam pomogao ni Messi u Shelbournu..

Z
Quote from: ispod stijena on 09.08.2025, 23:26Meni je najbolji bio Dantas.

Rezultat odličan, igra očaj. Čak bodovno gledano,prije odlaska u Osijek i bod je ok, ali prezentacija je zabrinjavajuća.

Nešto se dogadja, nije samo do igre i trenera, možda je do narušenih odnosa.

Čini mi se kao da pojedinci glavom nisu u klubu. Jako puno nepotrebne nervoze kao sto je i navedeno i tako i neprofesionalnosti.

Kako skinuti Irce..bo. Nadam se inspiraciji Fruka. Ako bude u kadru.

I... sto je sa Gojakom? Ni na klupi...

sve sam napisao, nije dobro sveskupa. Odnosi su u podrumu.

Z
Quote from: Snjesko on 09.08.2025, 23:51Pa ako ga misle smjenit, onda to treba napravit odmah sad. I u paketu s njim i DRS.

DRS samo u Hrvatskoj može biti SD Rijeke, neki kurac u istarskom savezu i neki kurac u HNS-u. Sramota.