SHNL 2. Kolo 09.08.2025 21:00h Osijek - Rijeka

Started by Hololulu, 08.08.2025, 17:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Protiv Shelbyja očekujem bunkerčinu i Fruka samog u kontri. Večeras je uspio uputiti ozbiljan udarac prema golu kad je krenuo "1 na 5".  Tako par puta tamo, jedna će ući. Kad ove ispušemo, trostruka zamjena i trpamo drugi.

Jeste vi gledali nakon utakmice izjavu Đaleta kod Toplaka i Valentine?

Ja jednostavno njega ne kužim.
Kaže da smo danas odmarali neke igrače koji će igrati u Dublinu i tu spomene Butića. Ok, tvoj plan, poštujem.

I onda opet spomene kako mu je žao što tamo neće biti Rukavine.

Pa jebote, ako toliko želiš da ti Gabi igra, koji vrag nije danas igrao 90 minuta kad i tako ne može u Dublinu?

Z
jel se Devetak još vrti? Radeljića je izvrtio dvaput ja mislim, ali ovog je četiri puta, jel to rekord? ČETIRI PUTA MU JE PRODAO LAŽNJAK. Nek mu netko pomogne ući u autobus.

Z
Quote from: Fornax on 09.08.2025, 22:52Devetak, upucaj se tri puta.

I četvrti put se upucaj,

je, četiri puta, mislio sam da sam ja krivo izbrojio, ali ipak je četiri.

Quote from: Zelko Maler on 10.08.2025, 00:02sve sam napisao, nije dobro sveskupa. Odnosi su u podrumu.

Pa ok, nesta ce se rascistit sad transferima...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
I na kraju sažetka kaže Menalo: "Jedna podjednaka utakmica."

O
Quote from: robil on 10.08.2025, 06:43I na kraju sažetka kaže Menalo: "Jedna podjednaka utakmica."

Podjednaka, samo ne znam u kom smislu je mislio možda po dodavanjima tu smo bili podjednaki u svim drugim elementima smo nadigrani.

R
Ili sam ja lud ali mi izgleda da mi igramo najsporiji nogomet. I kad lopta dođe za neki ubačaj (triput po poluvremenu) imamo jednog ili dva igrača u šesnaestercu.

G
Ja neznam sto se to dogadja ali vidim da je zavladao virus "bolikurcizam" kod nekih igraca, a kod ostalih nije i htjeli bi nesto napravi a neznaju!!!
Nadodaj na to trenera koji isto neznam sta napravit jer jednostavno nema kapaciteta i dobijes igru kao u vrijeme Cosmia🙄.

Fruk - previse solira, ne postuje suigraca u boljoj poziciji, sve hoce sam, glava u oblacima!!

Jankovic - pogledaj pod Fruk🙄

Radeljic - toliko je krakat da su mu ruke predugacke😒!!

Djalovic - hvala ti za duplu krunu, vojnik si kluba ali jednostavno nemas, ono nesto...taktiku za pokrenut, preokrenut nesto!

DRS - kako je ljepo dobivat placu za "bolikurcizam"....milina🙄!

Mah, jos sam vruc i ljut!!

S
Quote from: SandroB on 09.08.2025, 23:48Šta si navalio? Pusti MaČaĆeToMane-a na miru... imao ili ne insajdersku, jasno je da ne može biti jasnije kako Đale ide prema svom kraju... pa tko ovo ne vidi; nema apsolutno nikakvu moć nad ovom smušenom ekipom, niti ih može/zna pokrenuti. Ne zna ih ni smiriti kad treba, samo ih rajca do nekakvih ekscesa. Čulina je zakurac, ali Petrović ne smije reagirati, idemo dalje, igraj... Đalović reagira u tom slučaju k'o moron, skače i hvata se za glavu. Uvijek isti kurac.

Da ekipa želi "bušit" Đaleta, ne bi trčali ovoliko, ne bi bili ni 5 minuta u presingu i blizu igrača, i svima bi bila koncentracija kao kod Fruka.
A da se Đale, prije svega zbog svojih negomilnih strahova, negativizirao i fura panic mode pun gas - to drži. To se prenosi na ekipu, pa se igra i reakcije svode na veliki nervozni grč.

Negativno: jako loše drugo poluvrijeme, ponovo ozbiljan nedostatak kreativnosti, Ndockyt kad je ušao opet na desnom krilu.

Pozitivno: nismo izgubili uoči utakmice sezone, Radeljić puno bolji nego dosad, Zlomislić najbolja utakmica otkad je tu.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

B
Ja isto mislim da nitko ne busi. Igraci trce i bore se, to je jedino sto jos funkcionira. No to je jedino sto imamo- svako na svoju poziciju i bacaj se na glavu da izbijemo ili napucamo loptu. No nitko ni otprilike nema ideju kako da dodemo do protivnickog gola.

Kao sto kolega iznad kaze- Djale ne da je nervozan, on je u teskoj panici. Vristanje, skakanje, tog je bilo uvijek, no sad ove njegove izjave- jasno je da on to sam ni ne misli nego su mu misli zbrda zdola i rijeci same izlaze. Pol ekipe mu odigralo sve minute moguce, no on cuvao Butica za uzvrat gore koji je trenutno na 70 odigranih minuta u 5 utakmica, pa place za Rukavinom?

Napisao sam bas jucer da nema smisla da mu sudi ova utakmica sa osijekom, znam da nemamo ni rjesenja za klupu, no jasno je da je Djale gotov uskoro. Sad dal ce jos dobit priliku za castan oprostaj nakon Shelbourna ili ce Misko jos malo otezat, no napretka u igri nece biti.

Za Shelbourne- necu rec da nemamo sanse, no treba nam cudo. Jer u ovom momentu vece je cudo da mi prodemo Shelbourne nego sto je bilo cudo da Shelburn prode prije nego smo odigrali prvu.

Z
Quote from: robil on 10.08.2025, 06:43I na kraju sažetka kaže Menalo: "Jedna podjednaka utakmica."

Podjednako smo visli u prvom i drugom poluvremenu.

Quote from: deo123 on 09.08.2025, 23:35Jel bi trebao sutiti? Opet mu strucnjaci prodaju igrace dva dana prije kao vaznih utakmica. Vazne navijacima ove gore boli kurac. Sve je jasno, svi na prodaju i cuvaju noge..

Koje su ambicije kluba koji prije ovih utakmica proda npr Fruka, Jankovica i Zlomu.. pa da je Trapatoni trener

Usput priprema se smjena, podguzna muha u NL vec treci clanak u tom smjeru. Priprema je u tijeku

Ambicije su popunjavanje proračuna. Mišku više znači ovih 5 milijuna od Fenerbahčea nego potencijalnih 3 milijuna od KL.
Makar je to nebitno. Ako nismo u stanju proći irce bez Jankovića, a bojim se da nismo, nećemo ih proći ni s njim. Ovi transferi nemaju toliki utjecaj koliko misliš.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: SandroB on 09.08.2025, 23:48Šta si navalio? Pusti MaČaĆeToMane-a na miru... imao ili ne insajdersku, jasno je da ne može biti jasnije kako Đale ide prema svom kraju... pa tko ovo ne vidi; nema apsolutno nikakvu moć nad ovom smušenom ekipom, niti ih može/zna pokrenuti. Ne zna ih ni smiriti kad treba, samo ih rajca do nekakvih ekscesa. Čulina je zakurac, ali Petrović ne smije reagirati, idemo dalje, igraj... Đalović reagira u tom slučaju k'o moron, skače i hvata se za glavu. Uvijek isti kurac.

Znanja nema, a ispucao je i psihološku stabilnost momčadi. Prošle sezone ih je uspio motivirati kroz inat i držati na visokim okretajima. Sad je to ispuhano i kroz vlastitu paniku nije u stanju stabilizirati momčad i širi dodatnu nervozu među igračima. Lako moguće da će iduća utakmica pokazati da uz taktičko neznanje, nema ni znanja iz man managementa i psihološke motivacije momčadi.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...