(((THE INSIDER)))

Started by Fornax, 09.08.2025, 15:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kakva lova za pojačanja?

Ovo nam je taman za skupa gostovanja po Europi i za platiti vatrogasce na domaćim utakmicama.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.08.2025, 11:05Pitam se kako ćemo potrošiti 7m eura u par dana mercata lol

Ima jedan old school film na tu temu, pa ga može Miško gledati za edukaciju.  :neretljak:
Brewsterovi milijuni
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

joj da meni netko da tih 7 miliona, spržio bi ih sve u jednu večer. organizirao bi dernek za cijeli forum - droge, kurve i vuco.
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 24.08.2025, 14:14joj da meni netko da tih 7 miliona, spržio bi ih sve u jednu večer. organizirao bi dernek za cijeli forum - droge, kurve i vuco.
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo

A sta bis sa ostalih €6.500.000  ;D

Quote from: Uzaludni on 24.08.2025, 14:14joj da meni netko da tih 7 miliona, spržio bi ih sve u jednu večer. organizirao bi dernek za cijeli forum - droge, kurve i vuco.
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Može li bez Vucota?
Volim grad koji teče

A
Ne, Vuco je duhovni vođa

M
Quote from: Starless on 24.08.2025, 16:28
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Može li bez Vucota?

Bio bi prisutan ali nebi pjevao,teski OT ali sta nije on negdje u Juznoj Americi.

A
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.08.2025, 11:05Zamrla je tema pa da ju začinim sa uvijek pouzdanim insajderskim info sa snet foruma  :neretljak:

Bio sam sa nekim ljudima bliskim klubu...
prodaja navodno 100% gotova
idu Zloma Fruk Janko a Radelja ostaje
dobili 7 milijona za pojacanja
Misko ostaje jos 2 god kao gm
gledamo pjacu, veso trebao doc al prodaja usmjerila ga u loksu
ivusic pricao sa nama i haj te pristao doc za pola od toga sta haj nudi 200TE ali Misko nije dao, mali Aleksa da je zvijer

Pitam se kako ćemo potrošiti 7m eura u par dana mercata lol

Od ovih dok ne zajasimo prvo mjesto moze ici samo Zloma, a nek vrate Prkija ili kupe Slugu ili sl.

Mi moramo u iduce dvije uzet 6 bodova, jer ova tablica ne izgleda dobro.
Ne znam koji ku..c nisu igrali protiv smradova iz maximira kao 'zadnja 3 pv'.

Mozemo mi imati i veci budget od njih, ako nam vec sad odu na +10, ode nam bujol.
Ako odu do CLa iduce godine, vracaju se.
Ako im izbijemo jos jedno prvenstvo, stvari se drasticno mjenjaju.
Ovo je prilika da ih pokopamo na duze staze.

Quote from: moreplovac on 24.08.2025, 16:37
Quote from: Starless on 24.08.2025, 16:28
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Može li bez Vucota?

Bio bi prisutan ali nebi pjevao,teski OT ali sta nije on negdje u Juznoj Americi.

Tko kaže da i mi ne bi bili u Južnoj s Vucom  :bo:

Ako je mali Aleksa takav talent, onda njega na gol, i uzet Prskala ds bude backup. To bi bio TOP potez za sve ukljucene

@TIR ?! :-X
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo