(((THE INSIDER)))

Started by Fornax, 09.08.2025, 15:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kakva lova za pojačanja?

Ovo nam je taman za skupa gostovanja po Europi i za platiti vatrogasce na domaćim utakmicama.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.08.2025, 11:05Pitam se kako ćemo potrošiti 7m eura u par dana mercata lol

Ima jedan old school film na tu temu, pa ga može Miško gledati za edukaciju.  :neretljak:
Brewsterovi milijuni
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

joj da meni netko da tih 7 miliona, spržio bi ih sve u jednu večer. organizirao bi dernek za cijeli forum - droge, kurve i vuco.
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 24.08.2025, 14:14joj da meni netko da tih 7 miliona, spržio bi ih sve u jednu večer. organizirao bi dernek za cijeli forum - droge, kurve i vuco.
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo

A sta bis sa ostalih €6.500.000  ;D

Quote from: Uzaludni on 24.08.2025, 14:14joj da meni netko da tih 7 miliona, spržio bi ih sve u jednu večer. organizirao bi dernek za cijeli forum - droge, kurve i vuco.
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Može li bez Vucota?
Volim grad koji teče

A
Ne, Vuco je duhovni vođa

M
Quote from: Starless on 24.08.2025, 16:28
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Može li bez Vucota?

Bio bi prisutan ali nebi pjevao,teski OT ali sta nije on negdje u Juznoj Americi.

A
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 24.08.2025, 11:05Zamrla je tema pa da ju začinim sa uvijek pouzdanim insajderskim info sa snet foruma  :neretljak:

Bio sam sa nekim ljudima bliskim klubu...
prodaja navodno 100% gotova
idu Zloma Fruk Janko a Radelja ostaje
dobili 7 milijona za pojacanja
Misko ostaje jos 2 god kao gm
gledamo pjacu, veso trebao doc al prodaja usmjerila ga u loksu
ivusic pricao sa nama i haj te pristao doc za pola od toga sta haj nudi 200TE ali Misko nije dao, mali Aleksa da je zvijer

Pitam se kako ćemo potrošiti 7m eura u par dana mercata lol

Od ovih dok ne zajasimo prvo mjesto moze ici samo Zloma, a nek vrate Prkija ili kupe Slugu ili sl.

Mi moramo u iduce dvije uzet 6 bodova, jer ova tablica ne izgleda dobro.
Ne znam koji ku..c nisu igrali protiv smradova iz maximira kao 'zadnja 3 pv'.

Mozemo mi imati i veci budget od njih, ako nam vec sad odu na +10, ode nam bujol.
Ako odu do CLa iduce godine, vracaju se.
Ako im izbijemo jos jedno prvenstvo, stvari se drasticno mjenjaju.
Ovo je prilika da ih pokopamo na duze staze.

K
Quote from: moreplovac on 24.08.2025, 16:37
Quote from: Starless on 24.08.2025, 16:28
jebeš pojačanja  8)
bitno da se mi izguštamo
Može li bez Vucota?

Bio bi prisutan ali nebi pjevao,teski OT ali sta nije on negdje u Juznoj Americi.

Tko kaže da i mi ne bi bili u Južnoj s Vucom  :bo:

Ako je mali Aleksa takav talent, onda njega na gol, i uzet Prskala ds bude backup. To bi bio TOP potez za sve ukljucene

@TIR ?! :-X
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo