EL. Kval. 3. Pretkolo 12.08.2025 20:45h Shelbourne (Irl) - Rijeka (Cro)

Started by Hololulu, 10.08.2025, 08:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dupla kruna, prva nakon Keka. Tko te pita...
Osigurana jesen u Europi, prva nakon Rožice. Tko te pita...

Ndockyt predasistencija s desnog krila
Devetak asistencija unazad
Dantas eurogol
Oreč penal pa gol za prolaz

Forumski znalci na aparatima.

Tko te pita  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
Quote from: -RIJEKA- on 12.08.2025, 22:45
Quote from: deo123 on 12.08.2025, 22:43Najgori trener po misljenju zajednice je uzeo prvenstvo, kup i plasirao se u europsku jesen... ne sjecam se koji je to jos osim generala napravio
Sva sreća da se ne pita mišljenje zajednice

Sada kad Đalović otvori sportsku agenciju i dovede Krizmanića u Rijeku idemo do četvrtfinala.

B
Quote from: deo123 on 12.08.2025, 22:43Najgori trener po misljenju zajednice je uzeo prvenstvo, kup i plasirao se u europsku jesen... ne sjecam se koji je to jos osim generala napravio

I to bez ijednog krila i napadača.

K
Kako se razlikuju mišljenja, ja mislim da je do ovoga:
Nekoga nije briga za igru, zanima ih samo rezultat i njima je Đalović odličan, druge žele prvenstveno igru jer će sa dobrom igrom doći i rezultati a to neće dobiti od Đalovića

U svakom slučaju lijepo je biti u skupinama opet, vidit ćemo već u subotu di smo i šta smo

B
Ja bibisto spizdio Djaleta. Dosta vise ovakve igre. Kakvi god da jesmo, mi u ekipi imamo igrace koji su sposobni zabit ovakve golcine. Znaci nekog kurcevog talenta imamo tu( bez obzira sta fale ta krila).
No nismo sposobni u 180 minuti neku akciju slozit da nas dovede u ozbiljnu gol sansu protiv irskih amatera.

Djale dosta je.

K
Bravo!

A sad cemo vidjet protiv Dinama jel bio pritisak od europe i svega ili je stvarno nemoc :bo:

Quote from: SandroB on 12.08.2025, 22:43
Quote from: Uzaludni on 12.08.2025, 22:35
Quote from: SandroB on 12.08.2025, 22:32A kakve mi kretene od igrača moramo trpiti, to isto nije normalno. Mislim da je VARu presudilo to što se Radeljić uhvatio za glavu. Ne kažem da je on kriv, naravno da nije, ali je pojačao sumnju da je nečega bilo. Oreča maknut večeras iz ekipe...

Odmah van iz ekipe, a?

Aj' odjebi  :)

Ahahaha, a moraš priznat da je leglo ko Oreču gol 😁
Sve 5 🍻
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Eeee kup uefa  :svakacast:  8)
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Volio bi da mu dovedu pravo krilo i da mu Fruk ostane do zime, pa da stvarno može odraditi polusezonu na miru jer ju je sam i izborio, a ne da nas Tomo Delija ili neki Čabraja vodi po Europi na tuđu zaslugu. Ali me ipak strah da ni nakon svega toga ne bi bili ništa konkretniji, nego bi se i dalje vrtili na golovima sa 30 metara.

Čestitke na pobjedi, ona će olaškati štošta.
#navodninavijač

K
Fala kurcu, napokon pobjeda i prolaz u Europi! I to za grupe!

A sad dolaze prava pitanja oko kadra, odnosno hoće li Miško potegnuti u džep...

Đale je itekako živ do daljnjeg ako se nešto radikalno ne prelomi...

K
Quote from: kauzalni neksus on 12.08.2025, 22:50Fala kurcu, napokon pobjeda i prolaz u Europi! I to za grupe!

A sad dolaze prava pitanja oko kadra, odnosno hoće li Miško potegnuti u džep...

Đale je itekako živ do daljnjeg ako se nešto radikalno ne prelomi...

Ne mozemo rec da vec nije zaronio u dzep? Izuzev Djouahre ne sjecam se ovakvih ulaganja u zadnjih x godina

S
Quote from: Uzaludni on 12.08.2025, 22:49
Quote from: SandroB on 12.08.2025, 22:43
Quote from: Uzaludni on 12.08.2025, 22:35
Quote from: SandroB on 12.08.2025, 22:32A kakve mi kretene od igrača moramo trpiti, to isto nije normalno. Mislim da je VARu presudilo to što se Radeljić uhvatio za glavu. Ne kažem da je on kriv, naravno da nije, ali je pojačao sumnju da je nečega bilo. Oreča maknut večeras iz ekipe...

Odmah van iz ekipe, a?

Aj' odjebi  :)

Ahahaha, a moraš priznat da je leglo ko Oreču gol 😁
Sve 5 🍻

Nisam imao vremena napisat, ali na pameti mi je bilo "... jedino ako sad da gol...".  :)

B
Quote from: Kostrena on 12.08.2025, 22:48Kako se razlikuju mišljenja, ja mislim da je do ovoga:
Nekoga nije briga za igru, zanima ih samo rezultat i njima je Đalović odličan, druge žele prvenstveno igru jer će sa dobrom igrom doći i rezultati a to neće dobiti od Đalovića

U svakom slučaju lijepo je biti u skupinama opet, vidit ćemo već u subotu di smo i šta smo

U subotu igra najbolji hrvatski klub koji će u siječnju igrati UEFA utakmice. I Dinamo. Tu smo.

B
Istina, slični smo. Možda Kovačević isto otvara sportsku agenciju sa Dabcem?