EL. Kval. 3. Pretkolo 12.08.2025 20:45h Shelbourne (Irl) - Rijeka (Cro)

Started by Hololulu, 10.08.2025, 08:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: deo123 on 12.08.2025, 22:43Najgori trener po misljenju zajednice je uzeo prvenstvo, kup i plasirao se u europsku jesen... ne sjecam se koji je to jos osim generala napravio

Samo na koji način je to napravio. Ok prošli smo i to je ok osigurane su skupine , vjerojatno KL jer Paoka ili Wolfsbergera nećemo izbaciti jer ćemo do tada biti bez Fruka i Jankovića,sad kakve će zamjene biti vidjet ćemo .
S obzirom na kvalitetu Shelbourna to je trebalo riješiti već na Rujevici, ali jbg da imamo boljeg trenera....sad će on još ostat sigurno mjesec dana.

B
Sad kad je Đale probio led sa prvom pobjedom u Europi ulazimo u Europa ligu 100%. ;D  ;D  ;D  ;D

Čestitke Đaletu na prvoj Euro pobjedi. Nadam se da će u sljedećoj euro utakmici biti puuuno bolji i da će on imati veći izbor igrača koji mogu uskočiti u prvih 11 odmah

K
Quote from: Bred on 12.08.2025, 22:54Istina, slični smo. Možda Kovačević isto otvara sportsku agenciju sa Dabcem?
Stari moj od 40 tvojih postova 39 sereš svima i praviš se pametan, napravio si profil prije mjesec dana samo zbog toga?
Imaš 30 godina odi nešto pojebi

Quote from: Orpat on 12.08.2025, 22:55
Quote from: deo123 on 12.08.2025, 22:43Najgori trener po misljenju zajednice je uzeo prvenstvo, kup i plasirao se u europsku jesen... ne sjecam se koji je to jos osim generala napravio

Samo na koji način je to napravio. Ok prošli smo i to je ok osigurane su skupine , vjerojatno KL jer Paola ili Wolfsbergera nećemo izbaciti jer ćemo do tada biti bez Fruka i Jankovića,sad kakve će zamjene biti vidjet ćemo .
S obzirom na kvalitetu Shelbourna to je trebalo riješiti već na Rujevici, ali jbg da imamo boljeg trenera....sad će on još ostat sigurno mjesec dana.

Sad u subotu xić sa dinamom i ostaje Đale bar do Božića 😉
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Znaci umjesto da ih stisnes gore sa Copom, ti se povlacis, vadis napadaca i dopustas im da lagano dolaze u nasu polovicu i centriraju loptu bez ikakvog bloka?!?
Za to nemam razumijevanja.
Igru je tesko stvorit, pogotovo kad ti uprava dovede srot igrace, ali osnovne stvari kao trener moras imat. Ovo nije Oreceva greska (btw, ovo je toliko lagano povlacenje da se gotovo nikad ne sudi), ovo je greska trenera koji je napravio sve suprotno onome sto je trebao. I to ne prvi put.
Ja sam ga branio jer mu je DRS maksimalno otezao posao, ali ovakve greske se ne rade ni u drugoj ligi.
Za mene je Đalovic od veceras bivsi trener.

K
Quote from: KadOkrenemSe on 12.08.2025, 22:51
Quote from: kauzalni neksus on 12.08.2025, 22:50Fala kurcu, napokon pobjeda i prolaz u Europi! I to za grupe!

A sad dolaze prava pitanja oko kadra, odnosno hoće li Miško potegnuti u džep...

Đale je itekako živ do daljnjeg ako se nešto radikalno ne prelomi...

Ne mozemo rec da vec nije zaronio u dzep? Izuzev Djouahre ne sjecam se ovakvih ulaganja u zadnjih x godina

Kapitalce očekujem na kraju mjeseca ili početkom rujna, Fruk je zalog za daljnju prodaju a Dantas neočekivano plaćeno pojačanje zasad

Europa je sad izborena i novci od natjecanja nisu na "majke-mi" rate nego jasno definirani iznosi plus po pobjedi, remiju ili sudjelovanju u nekom potu u koji se ne kužim

Quote from: Snjesko on 12.08.2025, 22:56Znaci umjesto da ih stisnes gore sa Copom, ti se povlacis, vadis napadaca i dopustas im da lagano dolaze u nasu polovicu i centriraju loptu bez ikakvog bloka?!?
Za to nemam razumijevanja.
Igru je tesko stvorit, pogotovo kad ti uprava dovede srot igrace, ali osnovne stvari kao trener moras imat. Ovo nije Oreceva greska (btw, ovo je toliko lagano povlacenje da se gotovo nikad ne sudi), ovo je greska trenera koji je napravio sve suprotno onome sto je trebao. I to ne prvi put.
Ja sam ga branio jer mu je DRS maksimalno otezao posao, ali ovakve greske se ne rade ni u drugoj ligi.
Za mene je Đalovic od veceras bivsi trener.

Osvojio je sve prosle sezone i izborio skupine sad, ma nece ga nitko otkantat pa da izgubi 5:0 sad protiv dinameta
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

T
Fak it. Ko te pit-aka ide dalje.
Prvo je bio Mr.X, sad je pitaka, al ima duplu krunu i europu.
Malo trosi zivce ali ko te pita.

Igra nešto bolja nego na Rujevici, ali pretanko je to i dalje. Zato postoji Fruk :)

U skupinama smo nakon 5 godina! Bio sam jedan od najvećih zagovornika igranja Konferencijske lige ali nakon ovog dvomeča mislim da samo u Europskoj imamo nekakve šanse i to tako da napravimo dupli blok, a gore što bude.

Sutra ćemo analizirati, idem si natočiti čašu vina i proslaviti..
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

O
Quote from: Uzaludni on 12.08.2025, 22:56
Quote from: Orpat on 12.08.2025, 22:55

Samo na koji način je to napravio. Ok prošli smo i to je ok osigurane su skupine , vjerojatno KL jer Paola ili Wolfsbergera nećemo izbaciti jer ćemo do tada biti bez Fruka i Jankovića,sad kakve će zamjene biti vidjet ćemo .

Sad u subotu xić sa dinamom i ostaje Đale bar do Božića 😉

Bilo bi super da dobijemo Dinamo, ali bit će jako teško.

D
Valjda ce sad DRS napraviti neki kurac i pojacati malo ekipu. Ne mozemo zivjeti od ndokita na krilu i time skrivati da Menalo nije za prvih 11. Daj ulozite koju kintu da to bude opet prava ekipa. Malo nam treba

V
Poslje dinama slijeću pjaca,brekalo,krivak i jagušić i do božića smo na +15 u hnl-u i europskom proljeću

H
Jesmo li mi to ostali bez Oreča za sljedeću utakmicu? Ovo mu je treći žuti.

Ovo smo dobili na individualnu kvalitetu a ne na postavku igre.Predivni golovi.Idem i ja popiti bicerin hladnog bijelog.
Volim grad koji teče