EL. Kval. 3. Pretkolo 12.08.2025 20:45h Shelbourne (Irl) - Rijeka (Cro)

Started by Hololulu, 10.08.2025, 08:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
A tata Rilov? Da li je on svojedobno ( u vrijeme  Keka )  radio čudesa ( drvlje i kamenje po Rijeci ) na FB i forumima jer mu sin nije napredovao u Rijeci kako je on zamišljao?

Quote from: Krkan on 13.08.2025, 16:09A tata Rilov? Da li je on svojedobno ( u vrijeme  Keka )  radio čudesa ( drvlje i kamenje po Rijeci ) na FB i forumima jer mu sin nije napredovao u Rijeci kako je on zamišljao?

Tatu se ne spominje jer se nebi imalo sta pozitivno spomenut naravno... Ali ni ne treba, neka sin gradi karijeru i bude uspjesan.

K
Znači on je. Poznato mi bilo prezime. I sumLJivo. Sretno Rilovu junioru.

I
Zasto moj post nema opciju "like". Zavrsit cu ko butic na posudbi😀

Quote from: Igor on 13.08.2025, 16:41Zasto moj post nema opciju "like". Zavrsit cu ko butic na posudbi😀

Zato jer ne možeŝ samog sebe lajkat. Možda biŝ morao na posudbu.  :neretljak:

Što reći nakon sinoć? Kakvu posluku porati?

Čestitke igračima na prolasku u skupine, koje god na kraju ispale.
Individualna kvaliteta je presudila protiv dojučerašnjih amatera. Onakvo veselje nakon prolaska je otrežnjujuće.
Valjda očekujem više od osvajača duple krune.

Blago onima koji su ostali oduševljeni jučerašnjom predstavom, mene je uhvatila žgaravica unatoč prolazu.

Oni koji misle da će 2 nova krila išta riješiti. Bez ikakve taktike, trebaju krila od 2 milijuna eura, a takve nećemo dovući.

Trener treba izvući maksimum iz postojećeg kadra i posložiti ga da bude efikasan. Neki potezi jučer, plus golovi, su pokazali da ima tu dovoljno kvalitete za igrati brz i dopadljiv nogomet.

Lasickas i Fruk su jučer par puta pokazali kako bi se trebalo igrati s ovim kadrom. Predaja lopte i s par brzih kratkih dodira osvajati prostor, pa onda bar pretrčiš igrača, ako ga ne možeš predriblati.
To Las valjda još nije uspio zaboraviti iz Olimpije.
A Fruka treba lancima zavezati za klub, jer bez njega ći biti kukulele.

Postojeću "taktiku" nemam namjeru više komentirati dok je ne promijeni.

Još jednom Đale, hvala ti na duploj kruni, ali zbogom.

Stvarno šizofreno.  :sta:
Kao da gledam selektora Dalića na klupi Rijeke.
Rezultati su tu, a za dojam tko te pita, pa šuti.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
A sta cemo ako djale nastavi biti uzasan kao i do sada, i nastavi sa skupljanjem bodova na dva fronta.. nesto kao Dalic u repki? Zamisli da se dogodi uzas Murinjovog Intera, negledljivog osvajaca lige prvaka.. pa ljudi ce si muda izist

Istrpiš i odradiš sezonu ili polusezonu do kraja, a kontaktiraš i dogovoriš novog trenera par mjeseci unaprijed i kreneš slagati kadar s njim na umu.

Tako to ozbiljni rade vani, a ne otkaz usred kolovoza ili listopada, pod pretpostavkom da nije riječ o žešćem podbačaju (npr ne osiguravanje euro grupe).
#navodninavijač

Quote from: deo123 on 13.08.2025, 17:09A sta cemo ako djale nastavi biti uzasan kao i do sada, i nastavi sa skupljanjem bodova na dva fronta.. nesto kao Dalic u repki? Zamisli da se dogodi uzas Murinjovog Intera, negledljivog osvajaca lige prvaka.. pa ljudi ce si muda izist

A ništa, riješit će doktor jače lijekove za žgaravicu. Valjda neće otić u čir.  :bo:   :neretljak:

Quote from: TIR on 13.08.2025, 17:17Istrpiš i odradiš sezonu ili polusezonu do kraja, a kontaktiraš i dogovoriš novog trenera par mjeseci unaprijed i kreneš slagati kadar s njim na umu.

Tako to ozbiljni rade vani, a ne otkaz usred kolovoza ili listopada, pod pretpostavkom da nije riječ o žešćem podbačaju (npr ne osiguravanje euro grupe).

Pisao sam već ranije da ga treba zamijeniti kad se nađe adekvatna zamjena. Ako ga sad makneš, dobiješ Tomu "napet si" ili Čagijeva jaja na panju.  :sta:

Quote from: Stormfall 87 on 13.08.2025, 13:11Ovakve bahate komentare na racun Iraca i slicnih su samo deluzija gdje je Rijeka I HNL . Ili od navijaca Koji prate Rijeku zadnjih 10 godina
Druže, već je i od Stuttgarta prošlo 12.

Nemoj da te vrata žvajznu na izlasku.
#degenerik

Quote from: Fornax on 13.08.2025, 17:36Druže, već je i od Stuttgarta prošlo 12.

12 dugih godina gdje stalno očekujemo da se ljudi s te utakmice vrate.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

I
Quote from: Vado Magnar on 13.08.2025, 16:47
Quote from: Igor on 13.08.2025, 16:41Zasto moj post nema opciju "like". Zavrsit cu ko butic na posudbi😀

Zato jer ne možeŝ samog sebe lajkat. Možda biŝ morao na posudbu.  :neretljak:
Lajk😀

Quote from: Gnjusna Izdajica on 13.08.2025, 18:55
Quote from: Fornax on 13.08.2025, 17:36Druže, već je i od Stuttgarta prošlo 12.

12 dugih godina gdje stalno očekujemo da se ljudi s te utakmice vrate.
Znaš šta mi je jedan od najvećih regretova u životu?

Što nemam ni jednu fotku s prve utakmice na Kantridi. Da ne ulazim u razloge jer nije samo nogomet. Naprotiv, najmanje od svega je nogomet.
#degenerik

P
Kada bi ja znao da nas gazda u pripremi i razmisljanjima ima kakvog trenerskog kapitalca prvi bi rekao da se djaletu treba zahvaliti...ali gledajuci povijest zadnjih par godina kao i situaciju naseg gazde koji ide na benzinskim parama dok ne nadje kupca bojim se i misliti tko bi bio sljedece ime...
Ja inace smatram da trener treba biti najjace ime i sa najjacom placom u svlacionici (nesto kao kek onda) ali posto od njega nadalje je sve islo prema dolje i prema trenerima koji su naznacili potencijal (slicno kao i djale) onda ipak njemu dajem veci kredit nego ostalim placenicima....