EL. Kval. Play off 21.08.2025 20:45h Rijeka (Cro) - PAOK (Gre)

Started by Hololulu, 19.08.2025, 17:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Od sada Menalo samo na skok,jos sam nekoliko puta pogledao gol, ono je odraz majstorski.

B
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 22.08.2025, 12:43Samo dvije crtice.

Sudac bravo,ali baš bravo i naklon di poda.

Dantasa je milina gledati kako povezuje igru i dijeli lopte. Sad sam skužio i da je imao sezonu u Paoku gdje je odigrao 30 tak utakmica

Zbilja milina.

Vidim sad da je i svjetski klupski prvak sa Bayernom. Stvarno kapa do poda Čulini i/ili DRS-u koga su doveli.

Sjeća li se netko koga je Dantas vrhunski proigrao nakon što se okretom oslobodio pritiska više igrača kad mu je Zloma dodao? I oko koje minute je bilo?

A
Ma za Dantasa nema zime.
Ja sam poceo agitirati da bi njega trebali dovesti cim sam vidio kako su on i Hernani razmontirali d na maximiru kad su ih razvalili 4-2, koji su to potezi bili, to ili imas ili nemas, nije slucajno.

Ako ide Frule, njemu Frukovo mjesto i dopeljati dvije spice i 2 krila i sve biti ok.

Dantas je i bundesligu osvojio s Bayernom jer je upisao 2 ili 3 ulaska s klupe.
Inače, Ilinković je bio ozbiljan samo meni je on već prestar da bi se tu izrodilo nešto ozbiljnije za više od HNLa
SPORTSKI ODLAZI!

Ndockyt je 1 od 3 prvotimca koji dodaju loptu, i svaki put OTRČE dalje u prazan prostor/dubinu ili OTRČE natrag, a ne dodaju pa ostanu na mjestu ili u radijusu od 1 metar kao preostalih 7 igrača u polju. I jučer se to vidjelo jer on već ima jako dobru tehniku pa je meni osobno odskakao koliko i Fruk i Dantas, odnosno njihova krila #65 i Živković.
#navodninavijač

B
Osobno sam primjetio jako lijep prvi dodir da ima Ndockyt odnosno primanje. Znaš li xG utakmice od jučer? Nema na besplatnim aplikacijama. Hvala.

P
Generalno ja nisam vidio puno drukcije postavke od onih na kojima smo osvojili naslov....niti smo izdominirali paok (nije niti bilo za ocekivati) vec smo defanzivno bili stabilni i imao sam osjecaj da ovi gol mogu zabiti samo slucajno...a prema naprijed smo odigrali svoje, docekali sansu za gol i zabili...jbg svidjelo se to nekom ili ne ali to je igra koju guramo i koja nam je donijela rezultat....
A energetski smo pokazali da se mozemo nositi sa ekipom poput paoka gdje naocigled vidis kvalitetu vise u odnosu na sve nase dosadasnje protivnike (pa i dinamo)

Quote from: Bred on 22.08.2025, 14:30Osobno sam primjetio jako lijep prvi dodir da ima Ndockyt odnosno primanje. Znaš li xG utakmice od jučer? Nema na besplatnim aplikacijama. Hvala.
Rijeka 1.72, PAOK 1.23
Zbogom i više se ne vraćaj

B
Nije loše, više me njihov iznenađuje. Bit će onih par ubačaja opasnih i ulazaka u 16m.

Quote from: Petro on 22.08.2025, 16:46Generalno ja nisam vidio puno drukcije postavke od onih na kojima smo osvojili naslov....niti smo izdominirali paok (nije niti bilo za ocekivati) vec smo defanzivno bili stabilni i imao sam osjecaj da ovi gol mogu zabiti samo slucajno...
Da se malo nadovežem jer se ne bih složio. Složili su dvije super prilike u prvom poluvremenu iz koje je pogođena greda. Nekoliko su puta došli pred naš gol i kratkim pasevima lijepo gradili igru. Nešto što se rijetko viđa na našim terenima. K tome je Lasickas gadno zaplivao par puta. Jednom je promašio skok, a par puta su ciljano išli na izolaciju na njega i to im je prolazilo. Srećom iz toga se nije niš izrodilo. U drugom poluvremenu je Dantas pozvao Radeljića da vrlo visoko, gotovo kraj linije centra izvede slobodnjak, ovaj je to napravio, i nekako smo izgubili loptu, ovi jurnuli u kontru i mislio sam gotovi smo. Srećom, zaribali su.
Uglavnom, rekao bih čak da smo bili stabilniji protiv Ludogoreca nego protiv Paoka, ali smo napadački bili itekako konkretniji protiv Paoka nego li protiv Ludogoreca. Bili smo hrabriji i što mi se čini jako bitino - rasterečeniji i nagradilo nas.

U uzvratu ni troznak nije siguran, ali ako odigraju kao to su odigrali na Rujevici - meni dovoljno. Pa čak i ako ispadnemo. Što mislim da, uz malo sreće, neće biti slučaj.

Idem redom.
Najviše me oduševio sudac. Utakmicu je digao za ocjenu više, ovi naši zviždači na njegovom mjestu bi je iscijepkali do bola. Imao je i on par greškica, ali.... u nijednom trenutku nije se osjetilo da se pogubio ili izgubio utakmicu iz svojih ruku. Kako je samo riješio bez pardona Živkovića za ono mahanje rukom.
Naši koncentrirani, većim dijelom utakmice agresivni, blizu igraču. Imao sam osjećaj da napokon guštaju u igri.
PAOK vidljivo im fali utakmica u nogama i zato me malo strah uzvrata, ali ako naši budu na istom nivou onda bi moglo biti lijepih vijesti iz. Soluna.
Dantas prvo ime susreta, Lasickas dokazao da ima mjesta u prvih 11 ja bih ga za razliku od većine volio vidjeti umjesto Devetka kad igramo s malom slabijim ekipama. On i Oreč bi bili prave napasti po bokovima.
Vidio sam par zanimljivo novih novih kretanja naših igrača. Bekovi nam ulaze u 16, dok se bok dupla veznim i krilom. Vjerujem da su obrane zbunjene tada.
Ono na što treba ipak pripaziti je šut izvana, onaj mali broj 65 imao je previše slobodnih šuteva s ruba 16, imali smo sreće što koja nije završila u golu.
Na kraju, jako zadovoljan pristupom, a sad u Solun bez straha pa kako bude. Bitno je dati sve od sebe i kasnije ne imati grč u trbuhu jer si mogao, ali...
Guštajte dečki u igri pa ćemo i mi na tribinama.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Mislim da ne treba usporedjivati utakmicu s Ludogorecom i ovu s PAOK-om u smislu kako smo jedne dobili i odigrali cvrsto a s drugima ajmo rec pickasto. Igra protiv PAOK-a je plod ucenja na greskama i izvlacenja pouka, plus protiv Ludogoreca je bila prva sluzbena, tako da bolji sud cemo dobiti nakon nekoliko kola prvenstva i evrope. Mada ni to nece biti realan sud jer ce mozda neki igraci otici a neki doci sto ce opet uzrokovati neki dizbalans u momcadi i opet ce biti potrebno neko vrijeme da se dovede u red,ali to je postala normala trenera Rijeke vec godinama.

Quote from: D2 on 23.08.2025, 01:29Lasickas dokazao da ima mjesta u prvih 11 ja bih ga za razliku od većine volio vidjeti umjesto Devetka kad igramo s malom slabijim ekipama. On i Oreč bi bili prave napasti po bokovima.

Ovo. S time da je Devetak jako dobro odigrao protiv PAOKa. Obrambeno je bio nepropustiv i namlatio ih je onim svojim agresivnim ulascima u tijelo. Protiv jačih Devetak, protiv slabijih Lasickas.
Defanizvno nam se još jednom pokazalo da je Petrovič itekako važna karika. Puno toga stigne zatvorit, zna ići gore, ali je i pravovremen u povratnoj trci. I može trčat do sutra. Ne kao Janković taj može do prekosutra, ali opet, puno odradi.

M

Još sam uvijek u šoku.