5. Kolo Hadjuk Rijeka 31.08.2025. 21:15

Started by mattur123, 30.08.2025, 21:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: bob marley on 31.08.2025, 23:37A ekipu s foruma koja žali za pobjedom tovara lagano nabijem na kukuruz, idete lagano na doživotni ignor, ili block, samo da skužim kako se to radi.

Ako otkriješ napiši kako
SPORTSKI ODLAZI!

Ja nisam toliko razočaran... očekivao sam gore... šteta za grešku Rukavine i Zlomislića, ali iskreno, nisu razočarali danas kao ekipa...
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

T
Quote from: MarioHunter on 31.08.2025, 23:25Đalović kaže od Olimpije do Paoka nas nitko nije dobio sam 2 gola razlike, Osijek nas je dobio 2:0, Ludogorets 3:1,Dinamo 2:0, on nije osvojio duplo krunu, mi smo uzeli duplo krunu unatoč Đaloviću, kupi prnje prevaro
Jebem li majku svakom, pojedinom, od vas koji vrijeđate Đalovića. Čovjek je pokazao da diše klub, nije kvalitet da nas vodi i gotovo. Treba mu se zahvalit i ponudit mu da bude pomoćni trener ili nešto slično

K
Gore u kutu na svoj profil i ignore list, probajte, meni je lista puna, osvježava vam život

I
Rijeka je izgledala kao momčad u ovoj utakmici.
Ne slavim bod, ljut sam ko ris.
Ne znam tko je tu kriv večeras.
Na prvu je taj Rukavina proklet, a Zlomislic ono mora pobrat sva četiri igrača ispred sebe.

Jebiga.
Generalno sam očekivao lošije izdanje nase.

Hajduk nije prdnuo u drugom djelu. Dvije stative u prvom nisu plod igre nego udarca izvana. Ne vidim ja tu neku igru tog Garcie.
Mi smo tu izgledali kekovski, čak i dosta otvorenog garda.
Nadam se da idemo prema gore nakon pauze i da se konačno razriješi na bilo koji način ovo sto se dogadja na katu

K
Quote from: Tmatic on 31.08.2025, 23:38
Quote from: MarioHunter on 31.08.2025, 23:25Đalović kaže od Olimpije do Paoka nas nitko nije dobio sam 2 gola razlike, Osijek nas je dobio 2:0, Ludogorets 3:1,Dinamo 2:0, on nije osvojio duplo krunu, mi smo uzeli duplo krunu unatoč Đaloviću, kupi prnje prevaro
Jebem li majku svakom, pojedinom, od vas koji vrijeđate Đalovića. Čovjek je pokazao da diše klub, nije kvalitet da nas vodi i gotovo. Treba mu se zahvalit i ponudit mu da bude pomoćni trener ili nešto slično
Mjesec dana 👋
Di je onaj druker?

D
Sad gledam opet taj gol, nisam ni dozivio koliko je Zloma zaplivao na golu...krenuo pa stao..

B

Nemoj ignore, propustiti ćeš 145 lažnih insajda na dan Fabricija z Urinja. Šteta bi bilo.

T
Quote from: Kostrena on 31.08.2025, 23:40
Mjesec dana 👋
Di je onaj druker?
Libu me racku za to što ću dobit ban. Ja nikom šutit neću. Đalovic treba bit smijenjen al nije zaslužio uvrede

Quote from: -RIJEKA- on 31.08.2025, 23:34
Quote from: MarioHunter on 31.08.2025, 23:22Šta ostaje ovaj cirkusant na klupi.....

Osvojio duplu krunu, uveo nas u Europu nakon pet godina. Sva sreća da se tebe ne pita.

Pa svaki trener Rijeke u zadnjih 20 godina bi nas uveo u Europu u ovoj situaciji..

Ludogorets -> Shelbourne -> Linfield

Ispadanje od Ludogoretsa je teška sramota, ispadanje od Shelbournea bi bilo za otkaz, a kad bi još ispali i od Linfielda to bi bez dileme bio najveći neuspjeh u povijesti hrvatskog nogometa..

Dupla kruna stoji, ali konferencijska liga nije doslovno nikakav uspjeh kad imaš 3 šanse od čega 2 protiv službenih amatera i jednu protiv Ludogoretsa koji je ruglo od ekipe.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S

Razumijem te, ali too much je ovdje jebat majku nekome....

K
Quote from: Tmatic on 31.08.2025, 23:44
Quote from: Kostrena on 31.08.2025, 23:40
Mjesec dana 👋
Di je onaj druker?
Libu me racku za to što ću dobit ban. Ja nikom šutit neću. Đalovic treba bit smijenjen al nije zaslužio uvrede
Slažem se s tobom, ali nije u redu vrijeđati ni ljude tu.
Jbte ovo je forum, šta je vama?
Jeste kad bili na utakmici?
Jel tamo tučete ljude?

Ðalović je tužno izgledao, a bome i Bogojević
Garcia kaže da su igrali za trenera
Više vjerujem u smjenu trenera nego prodaju kluba slijedeći tjedan

Tmatic nemoj se ljutit, ali forum je mala maca šta je na istoku i zapadu Rujevice i šta se tamo viče treneru i igračima. Pretpostavljam da imaš zabranu jer si se mlatio s takvima?
SPORTSKI ODLAZI!

M
Ma kakav Garcia i hajduk.
Bilo je dobrih momenata, uza sav posjed juznjaka nisu ostavili neki dojam.
Sutevi izvana, i to je to.
Zao mi je da nismo hladnije reagirali u nekim situacijama, Jankovic u prvom poluvremenu, Menalo pametnije u drugom.
Ne volim hype a pogotovo negativni ali Rukavina s onim pokusajem iznudivanja, pa onda nikakvim pokrivanjem centarsuta, plus Zlomina neodlucnost dovela je do izjednačenja.
Dobar dio prvog poluvremena smo odlično stajali, super izlazili, Dantas je dobro dirigirao.
Bel, po meni čudan kriterij, nekakve bodycheckove tolerira a onda se čudi kad igra postane gruba, a onda Devetak dobije žuti za nešto što je jedva faul, samo primjera radi to navodim.
Livaja nagazi Radelju, ne dobije ništa, Radelja gazi Pajazitija, ne dobije ništa, a Dantas dobije žuti za glupost.
Ruka u 16m hajduka, nije se ni gledalo, nama se svaki vrag svira u drugim utakmicama, za onakve faulove ko na Fruku se sviraju penali Livaji, a recimo Menalo dobije žuti za simulaciju, ok ali lik je imao ruke na njemu, što sam viđao da se isto protiv nas sudi kad je obrnuta situacija. Osobno nebih to sudio kao penal ali ponavljam protiv nas se takve stvari sude.
Sve u svemu, atomski hajduk nas nije pojeo, može se reći da su naša krila kumovala dobrim centarsutevima protivnika, nesmetanim rekao bih.
Đale voli bit underdog i onda naši igrači imaju više prostora. Može se reći da Menalo ima dobar pristup i da je prolazio kroz njihovu obranu s lakoćom u par navrata.
I par redova o Garcii, neznam dali su stari imali izreku picka ostaje picka, ali on i hajduk su perfect fit. Konstantno plakanje sudiji, kasnije razgovori sa Belom,ajde bježi.

I
Tužno je izgledao i Fruk.
Ljuto je izgledao Majstorović.
Radeljic sa pogledom u pod.
Jedino mi je Janković nedorečen.
Sto zelim reci?

Ima tu joa dinamita.
I... tko bi stavio 1€ da će u rujnu u momčadi još uvijek biti Fruk, Radeljic, Janković, Zlomislic.
Koji god bio utjecaj na njihov ostanak, to je veliki plus i nitko da to pohvali.
Ono sto je Fruk izveo izmedju 4 igrača i podvalio loptu ta Oreca ne može niti jedan igrač u trenutnom rosteru Dinama