5. Kolo Hadjuk Rijeka 31.08.2025. 21:15

Started by mattur123, 30.08.2025, 21:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Bolje da je ovako zavrsilo. Pricali bi o nekom nogometu i dobrom rezultatu a igra goli kurac . Opet rukavina i djale kuhaju utakmicu. Ja se nadam da je to to

M
nadam se da je rukavina odgirao svoje, a zlomislic je jednostavno limitiran golman

Rukavinu potjerat u 3pm sto dalje od Ri

Ekipa koja gradi korner umjesto da ga izvede je zaslužila dobit gol u zadnjoj minuti..

Nije lako za prihvatit, ali tako je.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Ma povucemo se ko jebene picke kao da ti je s druge strane all star ekipe lige petice. Da smo ovako grcevito branili 1-1 pa ga primili za 2-1 vidjeli biste kako bi se odjednom proigralo. Jebote đalović, njegove izmjene, vađenje fruka i dantasa kao jedinih klasa u ovoj ekipi, stavljanje polumrtvog čopa i rukavine od kojeg mi se riga cim vidim one njegove badaze na ruci i koljenu sa spustenim stucnama, bogojevića koji ni sam ne zna kako je još u rijeci... ma jbt. Fruk totalno bez reakcija za vrijeme utakmice i nakon utakmice zuri u prazno. Pita se i on koj kurac vise radi ovdje.

Realno trebali smo izgubiti i bolje da jesmo nego ovo, a ovoga debila Rukavinu više ne mogu gledati pa koliko je on štete napravo da je i čuvenog Savu Čstića nadmašio...

Ova zamjena beskrvnog Rukavine ( koji je baj d vej u svom stilu prodao loptu na centru prije gola zabivši se u dva igrača) za dotad više nego raspoloženog i agresivnog Oreča ulazi u anale auto destrukcije i gluposti.
Ti Radomire naprosto nisi normalan.

S

K
31.08.2025, 23:08 #173 Last Edit: 31.08.2025, 23:09 by Kostrena
Kratkoročni rezultat je manje bitan, meni...
Dijelom sam večeras vidio borbu, žar i agresiju ali dugoročno nema tu kruha.
Nemojmo više braniti raznorazne Rukavine, Butiće i Čopove

Rukavina  :neretljak:

A Juncaj nije mogao igrati na račun tate.

Pa ti zaspi sad.  :-X
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: vMario87 on 31.08.2025, 23:08Ekipa koja gradi korner umjesto da ga izvede je zaslužila dobit gol u zadnjoj minuti..

Nije lako za prihvatit, ali tako je.

Gradnje loote je jedna od pametnijih stvari... umjesto da neko legne i lezi minutu kako nama to svi radi mi idemo igrat i bit fer oa popijes gol

Quote from: market67 on 31.08.2025, 23:07nadam se da je rukavina odgirao svoje, a zlomislic je jednostavno limitiran golman

Ovo malo govno od Rukavine u 96oj simulira faul?!

Do kada ćemo gledati njegova sranja?!
vrijeme je da se završi ta njegova priča u Ri..

B
Odlična utakmica naša. Hajduk očajan, energetski na razini nas u Solunu ili protiv Varaždina. Sramota za njih. Usrani i sasrani.

Rukavina nas je koštao pobjede i njegov ego.

Žao mi je da je Đalović poslušao kritičare i insajdere, trebao je zatvoriti utakmicu, do ulaska Rukavine utakmica bez greške.

Meni je jasno zašto smo osvojili duplu krunu.

-
Uz ovakvo suđenje dobro je i prošlo