5. Kolo Hadjuk Rijeka 31.08.2025. 21:15

Started by mattur123, 30.08.2025, 21:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

31.08.2025, 23:10 #180 Last Edit: 31.08.2025, 23:13 by Uzaludni
Dobro je, bojao sam se puno goreg.
X taman za Đaletov oprostaj - nije šamar, ali opet su se pokazale sve slabosti, a da smo dobili još bi nekome palo na pamet da ga još malo zadrže.
Pobjedu nismo zaslužili, ali bar su pokazali da im se na mahove još igra nogomet.
Sad novi trener i ako uspiju dovest još koga sutra - preksutra pa da vidimo šta će bit od polovice Rujna
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Osvojili smo bod a ne izgubili dva...  :svakacast:

I ponovno unazad ohoho utakmica na Poljudu ne mozemo je riješiti prije (Vecinom je to 1:2 rezultat)
Forza Fiume ale!

G
Djale, stvarno se nadam da ti je ovo zadnja utakmica i da ces dobit s nogom u guzicu kao i Rukavina, Butic i Cop!!!!!🤬🤬🤬
Jebali te oni!!!
Ovo je tvoj gubitak bodova🤬🤬

I
Da bel nije sudio kraj kojih 3 minute prerano zbog svih prekida koji su bili za vrijeme sudacke nadoknade, primili bismo mi i treci. Sto bi mi mozda bilo i draze ako to znaci da ce to nekome, tko god da vise vodi ovaj klub, biti znak da je ovdje potreban kompletan reset

V
Quote from: Kostrena on 31.08.2025, 23:08Kratkoročni rezultat je manje bitan, meni...
Dijelom sam večeras vidio borbu, žar i agresiju ali dugoročno nema tu kruha.
Nemojmo više braniti raznorazne Rukavine, Butiće i Čopove
Najveci problem ove ekipe je brutalno limitiran kadar, nemojmo si mazat oci

D
31.08.2025, 23:13 #185 Last Edit: 31.08.2025, 23:15 by deo123
Pa nego sta je nego zatvorio.. od kad je cop usao centar nisu prosli, u jddan presing nije napadac izasao. Morao je sa brzancem ici na spicu i raditi sa loptom.. mi smo 3 sanse u utakmici napravili, koja otvorenost. Meni je jasno zasto smo osvojili prvenstvo, ovi drugi su isto goli k... i Fruk je dovoljan da budes u prva tri

Da je Rukavinu stavio na spicu ajde...da je stavio Husica umjesto Fruka imalo bi smisla..ali ovaj deda spori sa direktivom da be prelazi 60m...katastrofa

K
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 31.08.2025, 23:12
Quote from: Kostrena on 31.08.2025, 23:08Kratkoročni rezultat je manje bitan, meni...
Šta nisu to naši šampioni?

Ako Đalović sutra ne budu bivši nabijem sve skupa na kurac.
Ja više ovaj anti nogomet nemogu gledat.
Pola sata zadnjih ko male pičkice igramo, ejjj pola sata bunker ko da protiv Barcelone igramo.
Hajduk je bio zrel za kantu, obrana im je očajna ali i takve na kraju zaseremo.
Bod je dobar koliko sam mislio da ćemo stradat.

Quote from: Silvio Dante on 31.08.2025, 23:08Ova zamjena beskrvnog Rukavine ( koji je baj d vej u svom stilu prodao loptu na centru prije gola zabivši se u dva igrača) za dotad više nego raspoloženog i agresivnog Oreča ulazi u anale auto destrukcije i gluposti.
Ti Radomire naprosto nisi normalan.

Ne samo to. Nije blokirao ili omeo ubačaj Durdova.
:bo:

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 31.08.2025, 23:12

Screenshotat ću ovaj komentar pa te prisjetiti kad dođe novi trener i počnemo igrat onaj sport kojim se ovi dečki bave, nogomet.

-
Quote from: Istegnuće kralježnice on 31.08.2025, 23:12Da bel nije sudio kraj kojih 3 minute prerano zbog svih prekida koji su bili za vrijeme sudacke nadoknade, primili bismo mi i treci. Sto bi mi mozda bilo i draze ako to znaci da ce to nekome, tko god da vise vodi ovaj klub, biti znak da je ovdje potreban kompletan reset

Super za tebe kad želiš poraz. Neznam šta očekuješ da ćemo igrati LP i osvajati naslov svake sezone

A da prihvatimo da imamo popriličan broj panjeva u momčadi i da je ovo u stvari odličan rezultat s obzirom na njihov broj? Iskreno se nadam da će i kroz dan dva napokon obznaniti promjenu vlasnika da se više ne pržimo na vatri, jer ja ću osobno završiti na psihijatriji

K
Pajaziti je za Petrovića doktor nogometa

Stvarno se ne može gledati ovo više na niti jedan način niti opravdati. Ovo je gadljivo za gledati i sigurno nogomet koji ne prodaje ništa.

I
Quote from: -RIJEKA- on 31.08.2025, 23:15
Quote from: Istegnuće kralježnice on 31.08.2025, 23:12Da bel nije sudio kraj kojih 3 minute prerano zbog svih prekida koji su bili za vrijeme sudacke nadoknade, primili bismo mi i treci. Sto bi mi mozda bilo i draze ako to znaci da ce to nekome, tko god da vise vodi ovaj klub, biti znak da je ovdje potreban kompletan reset

Super za tebe kad želiš poraz. Neznam šta očekuješ da ćemo igrati LP i osvajati naslov svake sezone

Kakve su ovo paralele? Momcad nam vec pola godine ne lici na nista. Ako netko zeli zmiriti na cinjenicu da smo prosle sezone u zadnjih 7 utakmica imali 4 poraza, sveukupno u polusezoni 7 u 18 utakmica, a ove sezone 1 pobjedu u 5 utakmica, neka zmiri i dalje