Hrvatski nogometni kup 2025/26

Started by waf, 05.09.2025, 15:14

Previous topic - Next topic

Željac83 and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: LenRi on Yesterday at 16:10
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 16:07
Quote from: aahzinho on Yesterday at 14:22
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 13:03Ko je na poslu, na nogama negdje ili općenito nema max tv treba spomenuti i pohvaliti da je prijenos finala na youtubeu kanalu maxsporta.

Sad mi zvoni u glavi da je isto i lani bio prijenos na Youtubeu...
Mislim da utakmice finala kupa moraju biti dostupne svima besplatno kao utakmica od državnog značaja, ali ja više ne znam šta se sve mijenja pa tako dal je i to još tako, pojma nemam.

Je, zato i jesu polufinala i finale kupa dostupni preko youtubea
A sta je sa starčićima koji imaju samo Tv?

Quote from: kircipijanci on Yesterday at 16:53A sta je sa starčićima koji imaju samo Tv?

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on Yesterday at 16:57
Quote from: kircipijanci on Yesterday at 16:53A sta je sa starčićima koji imaju samo Tv?

Otići u neku kafić
, naručiti gemišt i gledati Rijeku.
Volim grad koji teče

Sretan put vojsci navijaca. Vratite se s trofejem!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on Yesterday at 13:03Ko je na poslu, na nogama negdje ili općenito nema max tv treba spomenuti i pohvaliti da je prijenos finala na youtubeu kanalu maxsporta.

Inače to uopće nije pohvalno, nego sramota. Nitko se ne sjeća devedesetih kad se na onom bivšem hrt-u 3 prenosilo sve živo i neživo?
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: Plumbum on Today at 09:30

Inače to uopće nije pohvalno, nego sramota. Nitko se ne sjeća devedesetih kad se na onom bivšem hrt-u 3 prenosilo sve živo i neživo?
Vremena prije privatnih televizija.

Koliko me sjećanje služi, prvi veći blam je bio kad je HRT izgubio ligu prvaka utorkom.

2009. im je RTL uzeo SP u rukometu, što je bila epska blamaža za državnu TV, a onda su izgubili i kvalifikacijske utakmice nogometne repke.

Drzavna televizija koja gro svog proračuna troši na plaće ne može konkurirati privatnima, to je potpuno jasno.
#degenerik

J
Možda bi i mogla kad bi znala napravit proizvod. Oni ni od HNL-a ne znaju napravit proizvod :neretljak:

Quote from: Johnson on Today at 11:27Možda bi i mogla kad bi znala napravit proizvod. Oni ni od HNL-a ne znaju napravit proizvod :neretljak:
Grotlo uhljeba će napravit proizvod.

Yes.

#degenerik

Nije da ne znaju. Oni to ne zele jer ih nije briga, njima lova uredno kapa