Jorge Obregón

Started by 🔵 D10S ⚪️, 12.02.2024, 18:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zaslužio je topic  8).

Od maltene otpisanog igrača do statusa zlatnog jockera s klupe u proljetnom dijelu prvenstva.

U zaostaloj utakmici protiv Gorice kod rezultata 2-0 za domaće ušao je u 30. minuti a 4 minute kasnije izborio je penal i nagovijestio čudesni preokret.

U pobjedi protiv hadjuka na Sroljudu kod rezultata 1-0 za domaće ušao je na poluvremenu te je zabio gol za izjednačenje.

U pobjedi protiv Tovarskih Sluga bio je starter, odigrao je dobru utakmicu. Izašao nakon sat vremena.

Opet Gorica, opet nenormalni uvjeti za igru. Ušao je u 58.minuti a u maniri hladnokrvnog egzekutora 2 puta je poentirao s bijele točke za novi trobod.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️

Jorge Kobra Obregon

:svakacast:

14.02.2024, 11:23 #4 Last Edit: 14.02.2024, 11:25 by D2
Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d.
do 3.1.2025 - ab ovo

M
[Jedna poruka našeg navijača koju bi bilo zaista šteta ne podijeliti ]

🇨🇴 Evo da podijelim s vama jedan poseban trenutak s utakmice protiv Gorice, a slažemo se, bilo ih je mnogo. Nakon utakmice s Lokomotivom u Kranjčevićevoj, sin i ja, kao veliki navijači Rijeke, pitali smo Obregona za dres. Jorge je odgovorio da je već podijelio, ali prvi idući put nakon Nove godine da će se sjetiti. Naravno, lijepo je zvučalo, makar smo od onda to pomalo i smetnuli s uma.

Pa ipak... Nakon onog potopa iz Noine arke, sin me zamolio da odemo do ograde na parkingu pozdraviti igrače. Koji otac ne bi djetetu ispunio želju, pogotovo, jer su dečki svojom igrom i zalaganjem po onim neljudskim uvjetima to i zaslužili.

Nakon nekog vremena, u onom mraku parkinga stadiona u Velikoj Gorici, začulo se 'Hey, I promised you the shirt last time, didn't I?' (hej, obećao sam vam dres zadnji put, zar ne?), te je bacio dres preko ograde.

Ne znam koliko utakmica je Jorge taj dres nakon Nove godine sa sobom nosio, ali u svakom slučaju hvalevrijedan potez koji dokazuje kakav je silan karakter Jorge Obregon. Osim golovima, ovim potezom silno je oduševio jednog devetogodišnjaka, te njegovog tatu, oba dugogodišnja strastvena navijača HNK Rijeka iz Zagreba!

Ovom pričom htio sam ukazati na karakter Jorgea, koliko čovjek drži do svoje riječi, te mentalitet igrača zbog kojeg ljudi vole Rijeku. Ako se dresovi moraju platiti, molim izuzeće za Jorgea, ako treba mi ćemo platiti za njega. Forza Fiume i jos 14 kola do Champions league 😉

Sretno našem klubu do kraja, čvrsto vjerujemo u titulu.

Svaka čast!
Tako što se rijetko viđa.
Zanimljivo je kako nam se činilo da je Obergon jedan momak koji voli pojest (u potpunosti ga razumijem), a i zaboravit na svoje obaveze (sjetimo se situacije s opremom), a kad ono čovjek koji će održati danu riječ čak i ako je to teško izvedivo.  :svakacast: 

Idem po dres broj 9 u fanshop hebem mu sve

Koja legenda

Quote from: Fiumano on 14.02.2024, 22:34Idem po dres broj 9 u fanshop hebem mu sve
Koja legenda
S imenom Obregon iznad broja ili bez?  8)

BTW ova priča o Obregonu  je primjer kako se u "malim" stvarima može biti velik i čovjek.

Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d.
do 3.1.2025 - ab ovo