Niko Galešić

Started by vMario87, 16.03.2024, 17:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Igrač koji nam je svojim golovima ove sezone donio 12 bodova i polufinale kupa.

Niko "šta ste se stisli?" Galešić  ;D

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Decko uživa i ključni je igrač. A slavi golove kao da je Hodza.

Ono kad dovedeš centarfora iz Serie A da ti podigne realizaciju, a umjesto njega ti utakmice rješava stoper.

Kapa dolje momku, nevjerojatno koliko je napredovao u zadnje dvije sezone, ne samo nogometaški nego i karakterno.
Najte kaj zameriti.

Quote from: Fornax on 16.03.2024, 17:15Kapa dolje momku, nevjerojatno koliko je napredovao u zadnje dvije sezone, ne samo nogometaški nego i karakterno.
Emire, hvala ti.
Bez zajebancije, od kada je Dilaver stigao u Ri prošle sezone Niko je počeo igrati vrhunski.
I sam Niko to kaže:
https://www.youtube.com/watch?v=cT2ERl_AHT0
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Emir heroj kabine

S
Kad se sjetim da sam ja prvi nakon njegove serije autogovola od PAOK-a nadalje rekao "ma goni ga u pičku materinu, kakvo strpljenje, šta dati mu priliku, kakav kurac mladi i nadareni, budućnost Rijeke...", dođe mi da si dam nagradu "budala godine".

Treba bit pošten i reći da ga je od početka najviše branio @ispod stijena , kao i Smolu Drugog. Svaka čast Niko!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Samo protiv Slavena je donijeo  6 bodova,3 Gorice i polufinale kupa ,usput i odradio da nam je clean shit.Ako zatreba desetka tu je Galesic.
Volim grad koji teče

M
A Varazdin, breaking the lock

Z
Zaslužio je sve sto mu se sada događa....mi smo se obrambeno preporodili od kada on i Radeljic igraju u paru....

Quote from: worm on 11.04.2024, 07:30https://www.vecernji.hr/sport/cilj-dvostruka-kruna-doveo-me-biscan-a-evo-sto-se-dogadalo-prije-derbija-s-hajdukom-1760467

Uz jutarnju kavu

Obožavam ove novinarske fore kad se "Bišćan je dao zeleno svjetlo" preformulira u "doveo me Bišćan".

Najte kaj zameriti.

Quote from: Zaggy Rijeka on 17.03.2024, 09:45Zaslužio je sve sto mu se sada događa....mi smo se obrambeno preporodili od kada on i Radeljic igraju u paru....
Kad ga se sjetim prije nego šta je otišao na posudbu u Hrv.Dragovoljac ne bi ni kunu stavio na njega,dosta nas je iritirao bar na I tribini a danas?Ako nije u prvoj jedanaerstorici već njurgam.Svaka mu cast i ima moj naklon do poda.
Volim grad koji teče