RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

19.07.2023, 19:07 #1335 Last Edit: 19.07.2023, 19:08 by Silvio Dante
Nisam fanom Ampevog nogometa, i mislim da je ovo dobrim transferom za nas, u dobrom trenutku. Primarno što zamjene imamo, odnosno širinu imamo. Tako da mislim da tu ne bi trebalo biti problema. Što se tiče multifunkcionalnosti njega kao igrača, to je ok, pohvalno, no s druge strane obično ti polivalentni nisu ni na jednoj poziciji vrhunski, nego eto sve korektno pokrivaju i odrađuju i to ih izdvaja.
Meni je bio najbolji na poziciji beka u liniji s 3 otraga. Ježim se od krila u nogometu ovog vremena bez kvalitetnog centaršuta, adekvatne tehničke potkovanosti, igračke inteligencije, šuta, driblinga, bilo koje individualnosti iz koje se može izroditi konkretnost. Toga svega u njegovom nogometu meni je kronično falilo. Odnosno bilo mi je malo na toliki promet.

Želim mu sreću u životu i karijeri, kao pojava je simpatičan i hvala mu na svemu što je dao Rijeci u svoje dvije godine. Pošten je igrač bio, pošteno je odradio posao. Ali nama treba bolje, mi želimo više.

Quote from: Projeto Shalom on 19.07.2023, 15:09Hvala i sretno. Nedoatajati će, ali nije nezamjenjiv.

Za raspravu, da li je Prince najbolji crni igrač koji je ikad igrao u Rijeci? Ja kažem da!
Acosty je legenda kluba: "Tu je jubav moja"
Forza Fiume ale!

Z

Z
svaka čast, čovjek u 6 i pol min ništa nije rekao, takva vještina meni treba za posao.

Ajde nije baš da ništa nije rekao, pred kraj videa sam skužio da Brazilac definitivno ne dolazi.

A
Quote from: armada on 19.07.2023, 18:44Čitam vaše komentare uz odlazak Ampema i sve pet, ali sam stekao dojam da sam ja jedini koji smatra da je on, uz Labru, u ovom momentu hmmm neću reći nezamjenjiv, ali izuzetno teško zamjenjiv. Nadam se da će me Pašalić demantirati, ali već sam jednom negdje rekao, Pašalić nam neće niti izbliza, pogotovo u prvoj sezoni, isporučiti što nam je Ampem davao...neću ponavljati jer sam je već iznosio, a negdje je, mislim danas, i TIR iznio njegovu statistiku golova i asista. Statistiku koje se ni Murić nebi posramio, a koja je zapravo i bolja ako uzmemo u obzir da je čovjek najmanje četvrtinu radnog vijeka kod nas bio poslušni "nomad" i uz to dodamo primjerice defanzivni rad. Jasno mi je da je dosegnuo plafon kako volimo reći, da je u najboljim godinama, da je i lova, valjda, koju ćemo dobiti dobra, ali...vjerujte mi, strašno će nam falit. Teško ćemo još koju godinu naći adekvatno rješenje. Ali ok, to sam ja, rijetko kada roza cvike :) kako god, iskreno i veliko hvala Ampemu za sve što nam je pružio, kako u igračkom tako i ništa manje u ljudskom kvalitetu...sretno Prinče

Sad sam malo pogledao TIR-ove brojke od jutros i moram se posuti pepelom jer sam ih krivo interpretirao, točnije krivo zapamtio. Ampemova statistika ipak nije na razini Murićeve, ali ostaje onaj dio kojeg smo mu mi sami "priuštili" šetajući ga ko goluba kojeg penzioneri šeću mrvicama kruha...o defanzivnom učinku u odnosu na Murića vjerujem da nije potrebno pričati...dakle, statistiku možemo gledati svakojako, ali njegov učinak i dalje ostaje značajan...u Rijeci za HNL, 8 golova i 12 asista u 4889 odigranih minuta, dakle cca 54 tekme, od čega, po meni bar četvrtinu na "bekovskoj" poziciji...i ja želim više i bolje, ali me hebe to što u Pašaliću "ne vidim takve brojke", a ne vidim niti naznake da nas uopće RW zanima da dovodimo nekog...da zaokružim, lanjska kombinacija Ampem/Grgić je po meni učinkovitija od ovogodišnje Pašalić/Grgić...teren je ovdje da me demantiraju

19.07.2023, 20:59 #1340 Last Edit: 19.07.2023, 21:01 by ri5gile
sve najbolje Princu i u životu i u nogometu
nekako kao da nije isporučio sve šta se od njega očekivalo, kao da je zastao
i onda gledam filmić koji su mu složili kako je u Splitu ubijao bekove njihove šprintom, pa usporedim s prošlom sezonom gdje skoro niti jednom nije probio stranu, krene na igrača i stane
šta se dogodilo, dogodio se trener koji ga je stavio na beka, nije pomogao ni trener koji mu je promijenio stranu
nadam se da nastavlja na krilu.... lijevom

A
Baš tako Gile...isporučio nam je puno, ali nije nam isporučio što smo željeli, no mislim da smo za to više zaslužni mi nego on...hebate, on je praktički sa osmjehom primao njegove šetnje po pozicijama, prouzročene našom nesposobnosti i pri tome nikada nije značajno podbacio...još kada sam u oproštajnom videu opet vidio njegovu intimu sa našim grbom, nakon svega što smo mu priredili...respect i naklon do poda  :svakacast:

S
19.07.2023, 21:51 #1343 Last Edit: 19.07.2023, 21:57 by Stile
Quote from: ZZZZ7777 on 19.07.2023, 21:46https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/velika-dinamova-zelja-odbija-mls-i-saudijce-u-igri-samo-dva-kluba-evo-i-gdje-bi-se-trebao-skrasiti-vatreni-15357179

da bar bude dovoljan jedan transfer od labrovića i frigana za zatvarenje budžeta
šteta ako obojica odu

mlad je još frigan, 20 god,koliko je otislo njih tako rano van pa se nisu razvili kako se ocekivalo

ma samo neka ode više... dali će to biti kina ili Milan, 2M ili 5... bmk
samo neka završi
onog trenutka kada nije ulazio u prijateljskim moje zanimanje za njega je palo za 90%, ovih 10% je znatiželje reda radi kao i za sve bivše igrače
stvarno ružno zvuči, mali nije ni kriv ni dužan ali..... Samo Rijeka

mene puno više brine šta mi ulazimo u prvu utakmicu s B planom napadača, a vjerojatno i prvu europsku

Z
Mene ne brine ništa. Sve je kako treba.

S
btw ako se ostvare ovi iznosi za frigana i labrovića i još ampem pa i selahi kad ode i vukčević to ce biti više od 10 mil.€? kad je rijeka zadnji put tako uprihodila od transfera u jednom roku?

Z
Neka se prvo prodaju. Onda zbrajati novce.

Mada je meni bez veze da navijači kluba koji ima vlasnika broje novce i bave se financijama

S
Quote from: ZZZZ7777 on 19.07.2023, 22:12Neka se prvo prodaju. Onda zbrajati novce.

Mada je meni bez veze da navijači kluba koji ima vlasnika broje novce i bave se financijama
kad si navijač onda te sve zanima i pratiš

Quote from: ZZZZ7777 on 19.07.2023, 22:12Mada je meni bez veze da navijači kluba koji ima vlasnika broje novce i bave se financijama
Navijačima kluba je u interesu da klub dobro posluje, neovisno o tome tko je većinski vlasnik dionica.
#degenerik