SHNL 6. Kolo 13.09.2025. 19:45h Rijeka - Lokomotiva

Started by Iqteam, 10.09.2025, 15:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Pregledao sam jos jedanput utakmicu, znam da je suludo krivit Fruka jer covjek je najbolji igrac Hnla i ide mu najveca zasluga za naslov od svih.
No cijelu ovu sezonu igra neke svoje utakmice. Nemoze se covjeka krivit za promasaj jer svatko zeli pogodit, ali moze mu se zamjerit nedodavanje. Kad vec vidis da te neide sa udarcima.
Jucer bar 4 situacije. A bilo je vec puno slicnih ove sezone.
Odmah kad smo dali za 1-0, krade loptu, ide na golmana sa igracem na ledima i mlaki udarac a imao je Butica gore samog.
Drugo pol: na udarac Menala prvi natrcava na loptu, ne pogada ni okvir, ajde tu nije imao dodavanje kao opviju.
Zatim udarac sa 20 m, mogao je ic na ubacaj za DAA, i zadnje onda pred kraj-onaj udarac glavom na ostar centarsut sa 12-13 m koji bi valjda samo Zlatan u najboljim danima pogodio.
Proslogodisnji Fruk bi pogodio jednu od njih, odnosno pretproslogodisnji bi asistirao i mi odemo na 2-0 i utakmica rijesena. Vidi se da ima snage, da trenira dobro ali ta neka glad za golovima kao da je neki prekaljeni centarfor mu ne stoji i steti ekipi ovu sezonu.

B
S obzirom da je imao samo 5 treninga cini mi se da su preradikalne promjene u sustavu napravljene, kao što je netko prije rekao, radi to u pripremnima ne za bodove, ovdje se trebalo izvuci kako tako pobjedu pa makar i na tko te pita taktiku i onda na Vukovaru testirat novi sustav, sastav.. Nama je počela cijela liga dolazit na Ruju računajući bar na bod bez po muke..

R
Meni jedna stvar ide na kurac. Ako već nabijamo visoke koje prelete obranu protivnika zašto se zalijeva travnjak prije utakmice. Ovako lopta takne travu i gotov napad.

B
xG 1.19 Rijeke jučer.

Nakon Varaždina (0.52) najmanji na Rujevici ove sezone. Manje od  protiv Dinama (2.07!!!) , Slavena i Shelbournea. Protiv PAOKa i Ludogoreca nema na SofaScore, ali sjećam se da smo ih izdominirali kvalitetnim prilikama pa bi se kladio u nešto sitno da je bio veći od 1.19.

S
Tri godine ova ekipa nema smisljenu ofenzivnu igru I meni je drago da je odmah poceo mijenjati I nije ostavio istu alibi taktiku od Djaletu. Nije izgledalo dobro, Ali nista se nemoze preko noci. Niti je birao igrace niti je prosao pripreme sa njima. I'ma moju punu podrsku I mislim da ce ovo sa vremenom biti dobro

S
Quote from: Petro on 13.09.2025, 23:33Ja cu se samo osvrnuti na ponovno sramotno sudjenje onog smrada strukana....dakle, prije gola lokomotive imas prakticno identicnu situaciju u napadu gdje ovaj majmun sudi nasem crnom faul u napadu nakon duela dok njima pusta duel i odgurivanje i priznaje gol....

Samo nemojte po Strukanu za jučerašnju utakmicu. Kako je Janković pomilovan od crvenog u 62. minuti, ne bi se postidjeli ni Dinamo ni Hajduk.

K
Quote from: SandroB on 14.09.2025, 10:27
Quote from: Petro on 13.09.2025, 23:33Ja cu se samo osvrnuti na ponovno sramotno sudjenje onog smrada strukana....dakle, prije gola lokomotive imas prakticno identicnu situaciju u napadu gdje ovaj majmun sudi nasem crnom faul u napadu nakon duela dok njima pusta duel i odgurivanje i priznaje gol....

Samo nemojte po Strukanu za jučerašnju utakmicu. Kako je Janković pomilovan od crvenog u 62. minuti, ne bi se postidjeli ni Dinamo ni Hajduk.

U najmanju ruku ste smjesni ako mislite da je ono crveni...

Za žuti je, to bi mu bio drugi i karta za svlačionicu  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ono je najvise zuti, al mu ga nije mogao dat kad mu je neopravdano dao u 8. minuti

K
Kriterij suca je bio los, NISMO IZGUBILI ZBOG NJEGA, ali je bio los...

Majstorovicu da zuti i kaze mu 2 faul ovakav na sta majstor prsne od smijeha i cudi se drugi faul... a sad odite prebrojati koliko ih je kolinger imao di je pregazio fruka, ili isto tako Diop :bo:

Sudac jos jednom ne zna di je

S
Quote from: KadOkrenemSe on 14.09.2025, 10:31

Smješan jesam, jer sam zbunjen... dobro si napisao. Ali ako si mislio smiješan - nisam, jer nije smiješno. Lijepo ti je kolega napisao gore, žuti bi mu dalo 9/10 sudaca HNL-a i pa-pa, drugi žuti. Možda nisi ukalkulirao.

Najveća mana Sancheza je šta je previše stvari promjenio u premalo vremena.

Kad sam vidio da stavlja Čopa dok su u igri Adjei i Fruk bilo je jasno da je najbitnija stvar ne primit gol do kraja jer s takvom "neviđenom" postavom ne možeš više ništa odigrat..

Igraju ti igrači koji nikad nisu igrali skupa u formaciji u kojoj nikad nisu igrali, bar ne u Rijeci.

Trebao je stavit Ilinkovića u igru, osvježit bekove, stavit Adjeia i spustit Fruka niže i vjerujem da bi izdržali do kraja.

I neprihvatljivo je da Fruk nije dodao u ovoj situaciji:

https://youtu.be/fTpnxNKVsis?si=Iwpp4AUsPjAig6Yx&t=297
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Quote from: SandroB on 14.09.2025, 10:47

Smješan jesam, jer sam zbunjen... dobro si napisao. Ali ako si mislio smiješan - nisam, jer nije smiješno. Lijepo ti je kolega napisao gore, žuti bi mu dalo 9/10 sudaca HNL-a i pa-pa, drugi žuti. Možda nisi ukalkulirao.

Mislio sam da mislite na direktan crveni pa gledam koj k

Negdje sam čitao da Sanchez slovi kao trener koji voli mijenjati sustave. Ako će mu 3-5-2 biti glavni sustav baš me zanima hoće li tako igrati i protiv Maksimira. Najgore bi bilo da svako malo mijenja, pogubit će se panjevi u čestim eksperimentiranjima. 
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: KadOkrenemSe on 14.09.2025, 10:49
Quote from: SandroB on 14.09.2025, 10:47

Mislio sam da mislite na direktan crveni pa gledam koj k

Fair enough, hvala. Ne moramo si govoriti "Vi" na forumu, ovdje smo svi iz istog razreda  :)