SHNL 6. Kolo 13.09.2025. 19:45h Rijeka - Lokomotiva

Started by Iqteam, 10.09.2025, 15:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
13.09.2025, 21:40 #120 Last Edit: 13.09.2025, 21:41 by Kostrena
Nakon 2 zadnja Hnl poraza doma ovo je napredak, ali nije pobjeda.
Samo se nadam izjavi da nije bilo ono što želimo, meni dovoljno za danas(samo nemoj reći da je bilo super i da skupljamo glave od sutra)
Drago mi je da je trener stranac i da neće biti menadžerskih igrica i neki koji ne zaslužuju neće još dugo biti ovdje

Bez okusa i mirisa :vijesti:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

B
Quote from: Kostrena on 13.09.2025, 21:40Nakon 2 zadnja Hnl poraza doma ovo je napredak, ali nije pobjeda.
Samo se nadam izjavi da nije bilo ono što želimo, meni dovoljno za danas(samo nemoj reći da je bilo super i da skupljamo glave od sutra)
Drago mi je da je trener stranac i da neće biti menadžerskih igrica i neki koji ne zaslužuju neće još dugo biti ovdje

Zemlja je ravna.

Plakati ćete za Đaletom...

DRS.. nije problem u igračima nego u treneru..

Problem je u tebi..
kad si doveo ove padobrance Menalo, Rukavinu i ostale ove drvorede..
Za tri mjeseca otkaz Španjolcu kad shvate da je isti kurac kao i Cosmi...

A
Kad smo kod proklizavanja...
Upalo mi u oko prosle sezona kad je nakon neke tekme rekao 'sto je pobogu s time zaljevanjem terena po HNLu!?'.
Stvarno, gledam danas, proklizavaju jedni, proklizavaju drugi.
Gledam u VZ na poluvremenu prskalice, koji god tekmu gledas uoci utakmice - prskalice, u pv prskalice, zasto!? Kone to pobogu ide u korist?
Koji klub tocno misli da stjece time prednost kad svi prskaju!?
Prskaju i ljeti i zimi, na +40 i na 0c.

Dobra vijest Rukavina nije igrao ja sretan kao što rekoh  :neretljak:

B
Lose stvarno... cak sama ova ideja sa 3 stopera nebi bila losa kada bi bocne igrali jedina dvojica koja su za to, ali nama obojica bila na klupi. I da treci stoper nije Devetak. Neznam kad smo imali tako loseg igraca zacementiranog u prvih 11. Nit je bek, nit je stoper, sjebat ce svako malo, otvaranje igre preko njega-sjuri se i padne i nadamo se da dobijamo faul.

I Fruk-malo mi postaje iritantan. Pa njega su bar te asisitencije i dodavanja proslavila, sada svaku vrazju polupriliku ide pucat. Maknut ga od gola cim vise. Sad bar imamo par napadaca u kadru. Ove sezone imao je bar 10'situacija gdje puca a ima cistog igraca. Gori od Janka je postao po tom pitanju.

Trener- nisam ocekivao cudo ali nisam ni ovakvo grozno izdanje. No jos je prerano za zvizduke, ajmo bar 5 utakmica mu dat.

Z
Quote from: Hololulu on 13.09.2025, 21:44Plakati ćete za Đaletom...

DRS.. nije problem u igračima nego u treneru..

Problem je u tebi..
kad si doveo ove padobrance Menalo, Rukavinu i ostale ove drvorede..
Za tri mjeseca otkaz Španjolcu kad shvate da je isti kurac kao i Cosmi...

Jedino što je Đale imao nad Sanchezom je to da je mogao više izvuč od gorih igrača, ali čak ni to ove sezone. Sanchez je školovani trener s mnoštvom iskustva, ali još je mlad. Kao što ostali pišu, nemoj sudit po prvih 90 minuta.

Fali nam šestica
Bez pojačanja na toj poziciji može nam trener biti i Pep Guardiola neće se puno promijeniti
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 13.09.2025, 21:51Fali nam šestica
Bez pojačanja na toj poziciji može nam trener biti i Pep Guardiola neće se puno promijeniti

Ali Vulkić tvrdi da nam ne treba jer ako bi doveli kvalitetnu šesticu onda Petrović ne bi igrao  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Koja pozicija je Petrović?
1 od 9 duela dobio na tlu i 2 od 5 u zraku. 4 puta predriblan i 11 izgubljenih posjeda

K
Quote from: Deba on 13.09.2025, 21:58Petrovic igra radi keka, to nije tajna

A ko ce nam igrat dragi? Nazalost on nam je od najgorih najbolji na toj poziciji...

S
Mene brinu dvije stvari:

1. Fruk, Janković, Devetak, Petrovič za kurac. Ne razumijem kako se na potrebi od "120 %" može dogoditi da ti je pol ekipe glavom u kurcu. Pa da si jučer došao, kao trener to ne smiješ dozvoliti.

2. Prema nekim komentarima, Lokomotiva je tvrd orah. Aha... tvrd orah nam je i Varaždin, pa i Belupo, Istra, Osijek. Za koji kurac se pripremamo, borba za 6. mjesto? Digni se više iznad tog "tvrd orah". Ako ne zna Sančo, nek' gazda, kako god se zvao, to digne.

B
Neznam dal sam samo ja jer Adua gledam kroz ruzicaste naocale kao igraca iz premiershipa haha- ali, meni djeluje da ima nekog dinamita u njemu? Ok nije se ukopio odmah skroz bio je na momente izvan igre pogibljen, ali-
Ima duel(ono je nepravedan faul bio kad uzeo Loksinom crnom loptu i izgurao ga, bila bi dobra situacija), pa iznuden crveni, cak i neki osjecaj za igru, primit, odlozit...neznam samo kolko je brz, nismo ga vidjeli u duzem sprintu.