SHNL 6. Kolo 13.09.2025. 19:45h Rijeka - Lokomotiva

Started by Iqteam, 10.09.2025, 15:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Volim kad dođe neki donekle zvučan trener, ko fol trenerski mag, taktičar i to, i onda mu Luka Menalo igra desnog beka :svakacast: Šta ti ljudi sebi zamisle da će ispast, ja neznam.

Uglavnom kao što netko kaže, u 2 tjedna nema se šta napraviti pogotovo kad znamo da kod zadnja tri trenera nismo imali plan b, dakle od siječnja 2023. igramo isti stil nogometa, a to je pucaj iz daljine.

Do sljedeće rep. pauze slijede Maksimir, Vukovar, Istra doma, Armenija i Gorica. Je li teško očekivati 3 ligaške pobjede tu :nisamja:
#navodninavijač

B
VSDA. Nothing is impossible. Izbacivanje u aut nakon centra. Ja sam igra u Reala. VSDA.

K

Quote from: KadOkrenemSe on 13.09.2025, 22:08
Quote from: Bred on 13.09.2025, 22:06VSDA. Nothing is impossible. Izbacivanje u aut nakon centra. Ja sam igra u Reala. VSDA.

https://youtu.be/pst3eEYIcpA?si=VCB_QFZPLt4l7ueh
Mi nismo PSG  :D
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

I
Zanimljivo je kako neki brane ovog spanjolca kao da im je sin.
Naravno da ne može napraviti čudo u 5 dana,
ali može napraviti nešto da utkmicu ne svede na jedan slučajan gol.
Smijao sam se popodne Garci, a ovom je krilo igralo beka , a Lasickas veznog.

Ali idemo na pozitivno.

Mali crnac zna primiti loptu okrenut ledjima, a bome zna napast i prostor

B
Quote from: TIR on 13.09.2025, 22:03Volim kad dođe neki donekle zvučan trener, ko fol trenerski mag, taktičar i to, i onda mu Luka Menalo igra desnog beka :svakacast: Šta ti ljudi sebi zamisle da će ispast, ja neznam.

Uglavnom kao što netko kaže, u 2 tjedna nema se šta napraviti pogotovo kad znamo da kod zadnja tri trenera nismo imali plan b, dakle od siječnja 2023. igramo isti stil nogometa, a to je pucaj iz daljine.

Do sljedeće rep. pauze slijede Maksimir, Vukovar, Istra doma, Armenija i Gorica. Je li teško očekivati 3 ligaške pobjede tu :nisamja:

A nije se proslavio ni sa uvođenjem drugoga napadača. I to Čopa. Je on uopće gledao Rijeku do danas?

Pisali su tu neki da ima bilješke o svakome, da se pripremao tjednima. Možda je mislio da se vratio u Deportivo u prošlo stoljeće. Debakl. Rekao bi da je do Navidada u Španjolskoj, ali tko zna kakve planove ima Slobodan G. s nama.

Ja cu samo rec da bi nasi prijatelji s juga guzice dali da im se za 7. mjesto pljesce i navija i bodri kao sa su 1.

K
Ovdje Pep i Mourinho zajedno nebi izvukli nesto od ovih kostura...

I
Adu bi mogao biti pravi. Ostalo lose, realno lokomotiva nas nadigrala

Adu (i takvih 10ak igraca u ligi) je samo dokaz koliko je HNL bolesno siromasan fizickom kvalitetom. Svi su tromi, slabasni, losi dueli, los start, losa terminalna brzina...

Decko je par lopti odlozio, izborio crveni i par greski obrane samo na konto brzine i snage, nije morao nis nogometno napravit.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

T
Ajmo se ne lagat, Sančo je odmah u prvoj utakmici kiksao. Imamo 1 udarac vise od lokomotive ,1 u okvir gola i 1 sansu vise. Na Rujevici. To je u svakom svemiru korak unatrag.

Đaleta smo zvali Mr. X a ovog mozemo komotno zvat Senjor kiks.

I ono malo logike i smisla netragom je nestalo. Energija, koja energija?

Što je ovo večeras bilo, koji je ovo sustav i ideja bila, meni je nepojmljivo. Da se razumijemo, ni ne tražim odgovor na ovo pitanje, tako da neka mi nitko ni ne odgovara. Boli me kurac naprosto. I najbolje mi je u zadnje vrijeme kad sam sa sobom pričam.

Jezivo. I službeno od večeras, verificirano igramo najjadniji, najbezidejniji nogomet u ligi.

D
13.09.2025, 22:46 #147 Last Edit: 13.09.2025, 22:47 by DirkVanHoojidonk
Quote from: Boy1da on 13.09.2025, 22:33Adu (i takvih 10ak igraca u ligi) je samo dokaz koliko je HNL bolesno siromasan fizickom kvalitetom. Svi su tromi, slabasni, losi dueli, los start, losa terminalna brzina...

Decko je par lopti odlozio, izborio crveni i par greski obrane samo na konto brzine i snage, nije morao nis nogometno napravit.

Apsolutno
I samo malo pameti u sportskim sektorima kluba, da dovedes takve igrace, i ti si u tolikoj prednosti
Ali ljudi su danas toliko glupi i ograniceni koristenjem mozga da je to bolesno

Gledam danas i onog Tavaresa iz Vz
Kao da igra osmasic protiv sestog razreda na trenutke

B
Quote from: Bred on 13.09.2025, 22:22
Quote from: TIR on 13.09.2025, 22:03Volim kad dođe neki donekle zvučan trener, ko fol trenerski mag, taktičar i to, i onda mu Luka Menalo igra desnog beka :svakacast: Šta ti ljudi sebi zamisle da će ispast, ja neznam.

A nije se proslavio ni sa uvođenjem drugoga napadača. I to Čopa. Je on uopće gledao Rijeku do danas?

Pisali su tu neki da ima bilješke o svakome, da se pripremao tjednima. Možda je mislio da se vratio u Deportivo u prošlo stoljeće. Debakl. Rekao bi da je do Navidada u Španjolskoj, ali tko zna kakve planove ima Slobodan G. s nama.

Gle kuzim, mislis da je Djale legenda i trebao ostati i slicno. Al seres po Sanchezu od kad je dosao i hiperprodukciju takvih clanaka radis. Ima 7 dana treninga sa ovom ekipom koja je bila dopredmalo u nokdownu i koja je imalo skupno 2 dobra poluvremena od pocetka sezone.

Docekan je sa malo vecim ocekivanjima od prethodnika, danas nije polozio al ajde bar sacekaj 5 utakmica prije nego nastavis svoj ritam sa negativim postovima svakih desetak minuta.

Ako smo Djaletu mogli dat priliku prosle da nas vodi nakon sto nas je ekspresno izbacio iz Europe, mozemo ovome oprostit 1-1 s Lokomotivom i probat mu dat bar mjesec dana pocetnog mira.

Zabrinjavajuće je da tko god dođe na Ruju ode doma s bodovima.Zmajevo gnijezdo vise golubinjak.
Volim grad koji teče