SHNL 6. Kolo 13.09.2025. 19:45h Rijeka - Lokomotiva

Started by Iqteam, 10.09.2025, 15:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.09.2025, 21:21
Quote from: D2 on 14.09.2025, 21:08
Quote from: SandroB on 14.09.2025, 21:01Mene znaju pucati ista raspoloženja. Grintam, grintam... uvijek u žalosti i bijesu kad gubimo bodove, pa vidim krivca i u frižideru... svugdje. I nikoga ne štedim iz kluba... A onda napravim vježbe disanja, pa me ćopi hippie mod. I mantram one najotrcanije floskule "to je nogomet", "sve je to za ljude", "bezuvjetna ljubav", "Fiume o morte" itd.
Da baš to, ponekad nakon nekih utakmica Rijeke imam osjećaj podvojenosti ;D
Na kraju uvijek ispliva onaj da će sutra biti bolje. Iskreno nakon 2017. sve mi je bonus.  8)
Znači nije samo Boban bipolaran  8). Morao sam se našalit jer ste mi ti i Sandro baš lijepo sjeli na volej  ;D.
Volej, falio si loptu i pao na guzicu od siline zamaha. Bipolaran i podvojen nije isto. Sjedi jedan! 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 14.09.2025, 21:29
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.09.2025, 21:21
Quote from: D2 on 14.09.2025, 21:08
Quote from: SandroB on 14.09.2025, 21:01Mene znaju pucati ista raspoloženja. Grintam, grintam... uvijek u žalosti i bijesu kad gubimo bodove, pa vidim krivca i u frižideru... svugdje. I nikoga ne štedim iz kluba... A onda napravim vježbe disanja, pa me ćopi hippie mod. I mantram one najotrcanije floskule "to je nogomet", "sve je to za ljude", "bezuvjetna ljubav", "Fiume o morte" itd.
Da baš to, ponekad nakon nekih utakmica Rijeke imam osjećaj podvojenosti ;D
Na kraju uvijek ispliva onaj da će sutra biti bolje. Iskreno nakon 2017. sve mi je bonus.  8)
Znači nije samo Boban bipolaran  8). Morao sam se našalit jer ste mi ti i Sandro baš lijepo sjeli na volej  ;D.
Volej, falio si loptu i pao na guzicu od siline zamaha. Bipolaran i podvojen nije isto. Sjedi jedan! 8)

Pa ti si utvaraš da si podvojen a ja smatram da nisi ...  8)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.09.2025, 21:34Pa ti si utvaraš da si podvojen a ja smatram da nisi ...  8)
Ti to meni nešto?  ;D  ;D  ;D
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

'Ajde barem se forum malo razbudio u vedrijim tonovima, do sutra ćemo već ponovno zbrajati punte s kojima smo preživjeli euro zimu i ušli u proljeće.  ;D
Vrijeme je za mislit na Maksimir. Idealan protivnik za krenut gore ili ... ne, ne želim ni pomislit. :-X

M
O utakmici više manje, nove zamisli, igrači zbunjeni, gledaoci nezadovoljni.

Vidjelo se šta pokušava novi trener, dugi posjed, traženje rupa kod protivnika, međutim čini se da neki ne odgovaraju profilu stila igre i zahtjevima iste. Treba što više utakmica, prijateljskih da se to uigra kako treba, i da upozna igrače i što od njih očekivati.

Mene je nekako negativno iznenadio Oreč, on je igrač snage, siline energije, ali mi se čini podapacitiran tehnički. Ne želim ga osuđivati, možda je bio loš dan, nije skuzio zahtjeve trenera ali stopanja, dodavanja, baš ništa nije dobro napravio, postavljanja isto. Nadam se da je loš dan jer sam do sad bio oduševljen s njim.

Usvojit će to dečki, samo polako,do tad će i din I haj gubit bodove.

S
Quote from: moreplovac on 14.09.2025, 22:40O utakmici više manje, nove zamisli, igrači zbunjeni, gledaoci nezadovoljni.

Vidjelo se šta pokušava novi trener, dugi posjed, traženje rupa kod protivnika, međutim čini se da neki ne odgovaraju profilu stila igre i zahtjevima iste. Treba što više utakmica, prijateljskih da se to uigra kako treba, i da upozna igrače i što od njih očekivati.

Mene je nekako negativno iznenadio Oreč, on je igrač snage, siline energije, ali mi se čini podapacitiran tehnički. Ne želim ga osuđivati, možda je bio loš dan, nije skuzio zahtjeve trenera ali stopanja, dodavanja, baš ništa nije dobro napravio, postavljanja isto. Nadam se da je loš dan jer sam do sad bio oduševljen s njim.

Usvojit će to dečki, samo polako,do tad će i din I haj gubit bodove.

Znači li to automatski da ćemo mi isključivo skupljati bodove?  :)

M
Da,mi ćemo skupljat oni će gubit

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 12.09.2025, 14:31Sad se ti pravis pametan? DV je do pred malo bio kucni novinar. Ocito vise nije.

Ne pravim se pametan, govorim što nažalost je. Tamo nitko nije kućni novinar, ostali su samo bezmudi pikarini koji rade za stranog gazdu kojem se jebe za naš klub kao i za naš kraj. Neću više o tome jer nisam otvorio profil radi politike.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

K
Kucni je na godisnjem jos tjedan dana pa se vraca... Nije bivsi kucni ne brinite

14.09.2025, 23:13 #234 Last Edit: 14.09.2025, 23:13 by Plumbum
Quote from: Istegnuće kralježnice on 13.09.2025, 20:10Igra bez bekova, krila i napadaca je korak naprijed od igre bez krila i napadaca koju smo imali do sada. Trebalo je to znati prepoznati.

Šta se ne zove to totalni nogomet? Svi na svim pozicijama? Osmislio Rinus Michels sedamdesetih s Nizozemskom.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Sportske novosti

Radeljić ozlijeđen, Vignato nespreman

Stjepana Radeljića, kako smo kasnije doznali, u zapisniku subotnje utakmice nije bilo radi ozljede. BiH reprezentativac zbog toga je preskočio i posljednji reprezentativni dvoboj i domaći poraz protiv Austrije. Radeljić je bio jedan od onih o kojima trener Sanchez nije htio previše pričati uoči dvoboja, a za koje je (ne imenujući ih) kazao kako imaju određene probleme. S druge strane, to nije bio slučaj s posljednjim igračem koji je stigao u Rijeku ovog prijelaznog roka, Talijanom Samueleom Vignatom. Donedavni igrač talijanske Monze očito još nije dosegnuo potrebnu fizičku razinu za konkuriranje u momčadi te ga je trener Sanchez izostavio s popisa potencijalnih igrača, pred njim je još (očito) jako puno rada da bi uopće bio i u konkurenciji za dvoboje.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.09.2025, 07:35Sportske novosti

Radeljić ozlijeđen, Vignato nespreman

Stjepana Radeljića, kako smo kasnije doznali, u zapisniku subotnje utakmice nije bilo radi ozljede. BiH reprezentativac zbog toga je preskočio i posljednji reprezentativni dvoboj i domaći poraz protiv Austrije. Radeljić je bio jedan od onih o kojima trener Sanchez nije htio previše pričati uoči dvoboja, a za koje je (ne imenujući ih) kazao kako imaju određene probleme. S druge strane, to nije bio slučaj s posljednjim igračem koji je stigao u Rijeku ovog prijelaznog roka, Talijanom Samueleom Vignatom. Donedavni igrač talijanske Monze očito još nije dosegnuo potrebnu fizičku razinu za konkuriranje u momčadi te ga je trener Sanchez izostavio s popisa potencijalnih igrača, pred njim je još (očito) jako puno rada da bi uopće bio i u konkurenciji za dvoboje.

A znaci DRS ga je birao....

Quote from: D2 on 14.09.2025, 20:27Mislio sam sve i svašta napisati, razočaran prvenstveno jučerašnjim pristupom.

No odlučio sam zapuhati u drukčiji rog.
Imamo najboljeg trenera na svijetu! Ne zato što se zove Victor Sanchez već zato što sjedi na klupi HNK Rijeke. Meni je to uvijek bilo i bit će tako.

Ono što mi se sviđa je da je trener odmah krenuo sa svojim idejama, nema nekog prijelaznog razdoblja. Svidjelo mi se nešto što sam želio vidjeti, igru s dva napadača i koliko god nekome smiješno bilo napokon da se kod kornera izvlače igrači na kontru.
Za dva napadača ili napadača i polušpicu ne tvrdim da je idealan naš sustav, ali znači može se razmišljati van uobičajenih HR okvira gdje valjda ni jedna ekipa već godinama ne igra s dva ofenzivna igrača.
Korneri mene najviše vesele, inače volim te neke uigran sheme kod prekida i mislim da tu imamo itekoliko prostora za napredak jer to se već neko vrijeme ne radi ozbiljno kod nas. Nakon par sezona napokon, napokon nisu svi igrači u 16 kod kornera. Bio bih kompletno zadovoljen da su trojica vani, znači još jedan na 25-30m, ali i ovo mi je već stavilo smiješak na lice.

Evo neke sitnice koje su me malo razveselile, a ovaj put ne tražite od mene da pišem sve ono što nije bilo dobro, a dalo bi se o tome što napisati .... no neću.

Na kraju, mislim da Rijeka može i hoće bolje. Ja se nadam da ćemo se mi ove sezone veseliti, odbijam misliti drukčije.  8)

Pridružit ću se perspektivi. Izvedba na utakmici je bila loša, ali pohvaljujem inzistiranje na većim promjenama u sustavu i igri. Neke naznake kako žele igrati su se vidjele. Lutanje sa pozicijama nije baš pozitivno, ali možda je i isprobavao igrače na drukčijim pozicijama, u nedostatku prijateljskih utakmica.
Nek izgura i proba primjeniti nove ideje čim prije, pa i po cijenu manje bodova. Najmanje što nam treba je drviti po istom postojećem "sustavu", koji očito nije funkcionirao. Nakon 4-5 utakmica ćemo imati bolju sliku momčadi i trenerske vizije, pa ćemo komentirati.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: SandroB on 14.09.2025, 22:54Znači li to automatski da ćemo mi isključivo skupljati bodove?  :)

Pa, tehnički gledano to već radimo. Nakon ovog kola zaostajemo bod manje za vodećim dvojcem...  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...