SHNL 7. Kolo, 22.09.2025. 18:00h, Vukovar - Rijeka

Started by iSpOd StIjEnA 2, 20.09.2025, 20:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Apropo sudija sa Lokomotive.
Mislim da mi nemamo onaj moment kod sudaca koji imaju din/haj gdje sudac dva puta razmisli dali će dvojbenu akciju pustit ili ne.
Akcija ili da budem precizniji sraz Villa/Devetak je istovjetan srazu DAA i njihovog braniča u našem napadu 30 sekundi (do minute) ranije uz različiti ishod, dodijeljena je lopta braniču, dok je kod naše situacije dana prednost napadaču.
Aqua passata, sada riješit taj Vukovar sa našim bivšim pulenima, i počet pomalo gradit taj pobjednički gard.

Vukovar je igrao sasvim solidno prošle utakmice, "kiks" jedino protiv Osijeka. Sad imamo dodatni problem što su promijenili trenera. Olakotna što je zamjena pomoćni pa vjerojatno neće puno kemijati. Volio bih vidjeti pomake u igri jer to bi značilo da trener nailazi na plodno tlo. Gledao danas krajem oka dva kluba bratska i nije to toliki bauk kao što mediji izmišljaju. Ima se tu još puno palente za pojest.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Šta nemaju Devetak i Menalo po 3 zuta? Tako piše na stranici lige

L
Od ove sezone se pauzira nakon četvrtog žutog kartona

A
Sjetio sam se da je sad 4 kartona a vidim i Len mi odgovorio

T
Kakvu postavu uopće očekivati? Ja za copu neznam koga bi stavio uopće

Quote from: Tmatic on 21.09.2025, 15:14Kakvu postavu uopće očekivati? Ja za copu neznam koga bi stavio uopće
Zlomislić
Oreć Majstorović Husić Devetak
Petrovič Dantas
Vigneto Janković
Fruk Ovdje-Ondje

Mislim da će tako nešto biti.

B
Moze pobjeda 1:0 samo da to bude ugodnih 1:0, rekao bih Juventusovih 1:0.. nek po stanju no terenu igra bude puno bliža 2:0 nego 1:1 i ja zadovoljan

(3-4-2-1)

Zlomislić

Majstorović Husić Devetak

Oreč Petrovič Dantas Menalo

Janković Fruk

Adjei
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Vado Magnar on 21.09.2025, 18:39
Quote from: Tmatic on 21.09.2025, 15:14Kakvu postavu uopće očekivati? Ja za copu neznam koga bi stavio uopće
Zlomislić
Oreć Majstorović Husić Devetak
Petrovič Dantas
Vigneto Janković
Fruk Ovdje-Ondje

Mislim da će tako nešto biti.
Kad ne znaš, ubaciš zadnji sastav. Tko zna je li i Victor od onih da se pobjednička ekipa ne mijenja ili Španjolci nemaju taj izraz.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

N
A propos travnjaka, ne samo da se na njemu u subotu igralo Cibalia-Orijent, već se danas na njemu održala i ceremonija zatvaranja Vinkovačkih jeseni...

Mala zanimljivost da Vukovar sve domaće ligaške utakmice igra u Vinkovcima... Osim Kup utakmice Vukovar - Cibalia, koja će se igrati u Vukovaru, pa su obje momčadi gost umjesto obje domaćin.
#navodninavijač

Mislim da će ponoviti isti sastav kao protiv Lokomotive. Tako sam ja igrao na Coppi ali stignem se predomislit  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 21.09.2025, 20:25Mala zanimljivost da Vukovar sve domaće ligaške utakmice igra u Vinkovcima... Osim Kup utakmice Vukovar - Cibalia, koja će se igrati u Vukovaru, pa su obje momčadi gost umjesto obje domaćin.
ta je već odigrana i prošao gost, Ciba
ove u ponedjeljak se bojim, igrači mi ne izgledaju glavama u "sistemu", barem ne još

21.09.2025, 21:35 #29 Last Edit: 21.09.2025, 21:36 by iSpOd StIjEnA 2
Znam da su dečki prvaci svoje države ,ali vrijeme je da izađu iz zone komfora jer su trenutno 9 na tablici I igraju derbi začelja. Iskreno nebi volio da dožive poraz jer bi onda iduća utakmica protiv Istre da još krene nepovoljno moglo biti čupavo prema igračima sa tribina.

Zato dečki trgnite se