SHNL 7. Kolo, 22.09.2025. 18:00h, Vukovar - Rijeka

Started by iSpOd StIjEnA 2, 20.09.2025, 20:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Očekivao sam tešku utakmicu jer se igrači prilagođavaju ali ovakvo nerazumijevanje, lutanje i karambol nisam.
Prilagodba novim zahtjevima teče teško, igrači ne kuže zahtjeve, a one što kuže provode loše.
Povratna trka je loša, puno igrača završava akcije, što je super ali za to povratna trka treba bit bolja, plus nemoj ubijat Petrovića nekim čudnim zadacima, neka se bavi njihovom tranzicijom.
Povratna trka Jankovića je došla do izražaja nažalost kad ga je izvadio iz igre.
Trebat će Sanchezu vremena da pohvata ovo a mi vremena nemamo.
Moram priznat da smo i falili dosta prilika, ali rezultat je jedino što nas drži u igri.
Neki pojedinci su potonuli s dolaskom novog trenera.

Jedna stvar mi je upala u oko, Oreč zabije a oni slave ko da igraju protiv Naprijeda prijateljsku. Neću reći da buše trenera ali nekako izgledaju kao da nisu ginuli jedan za drugoga minule sezone.
Kombinacija situacija "glave nisu skupa" i loše forme nosioca igre i novih zahtjeva u igri bi mogla eksplodirat u lice klubu i nama navijačima.

T
Quote from: Kostrena on 22.09.2025, 20:33Naravno da je trener kriv, ali kriviti njega a braniti vulkanizera i pomoćnika vulknizera mogu samo idioti.
Svi su krivi, i navijači, koji plješću nakon poraza i kojima se brani zviždit igračima
U moru lošeg, ovo je ipak najveća sramota.

T
Quote from: ArmadaZg on 22.09.2025, 20:44I jos nesto...Dantas je MORAO biti prioritet, ali zasto su dovedeni svi drugi, osim Husica?

Nemas para, ok. Stedis.

Imas para, koji k...dovodis ovih ostalih 8, umjesto da si pristedio pa doveo samo jednog, ali taj neka onda bude Omerovic, Jagusic, Bukvic, Mauric ili kada se jos moglo Lisicu, Valincica.
Podsjetnika radi, Omerovic je produzio tek sredinom 5mj!

...inace Darko Raic fuckin Nesreca je kao pojacanje ganjao fuckin - Matica!
Koga?
Da, bas njega. Upravo toga koji ne bi pao na pamet nikome od nas.
Onaj Matic koji je ispao iz lige s Rudesom, pa Sibenikom pa zavrsio u Vardaru.
Navodno i htio platiti za njega 150.000-200.000 odstete
Možda Nemanju ::)  :bo:

A
22.09.2025, 21:04 #183 Last Edit: 22.09.2025, 21:05 by ArmadaZg
Quote from: SandroB on 22.09.2025, 20:32Ispucali smo ljeto na pizdarije i na famoznu prodaju kluba, od koje lako moguće neće biti ništa. Zapravo hoće... izgubljeno vrijeme koje će te puno, puno koštati.

Mislim da se još nije dogodilo da predsjednik kluba apsolutno ne reagira na rezultate i situaciju koja postaje alarmantna. Ne samo da ne reagira, nego bježi od javnosti k'o od kuge.

Nego... kako ono? Šteta što nismo sačuvali pobjedu protvi Lokse, jer bismo se nakon Vukovara mogli približiti jednom od blizanaca na samo dva boda... je li takav bio jedan upis?

Ako ništa drugo, od danas znamo da nema više baratanja s bodovima i spekulacijama. Od subote i Istre krv pišamo za svaki bod, a blizancima pozdrav s "devetaka".

Ako je takav upis bio, on je matematicki tocan, a mogao bi i preokrenuti sezonu da se dogodio.

6 bodova iz 2 utakmice  bi sigurno ekipi dala krila, samopouzdanje i skinulo okove straha.
Ova ekipa nije toliko imenima osakacena u odnosu na proslogodisnju da ne bi trebala dobiti Lokomotivu, Varazdin, a pogotovo Vukovar.
Da nije bilo sudacke zajebancije bio bi x s dinamom, a da nije usrao Zlomislic u '96 i 3 boda s Poljuda.

Sa 4 boda iz utakmica s blizancima i 6 iz ove 2, Rijeka je na 14, s bodom manje iza dinama, koji bi imao 15.
Pricalo bi se tek o 'losem danu' s Varazdinom i mastalo o novom naslovu.
Umjesto toga, vraca ti se sve sto je ulazilo prosle sezone s Varazdinom, Sibenikom, kada je tamo gore netko odlucio Rijeci vratiti za sve one prodaje Miskovica i sezonu prije, kada su u nevidjenoj kanonadi croatijinog gola na Rujevici spusili prvenstvo na rijetko neviden nacin, izlazak lopte s unutarnje vratnice, nakon kojeg oni iz kontre zabijaju za 1-2, Petkovic slobodnjag iz svlacionice da ne spominjem

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.09.2025, 20:46Nebitno, Europa nam je nagrada a u to ćemo se tek uvjeriti kad nam pak razvale razni lincolni i noahi.  Inače tu nagradu ne bi ni dohvatili da nismo imali toliko padobrana.

Ne možemo dovesti kvalitetnu konkurenciju Petroviču jer to bi značilo da Deki seli na klupu, ustvrdio je nedavno ona  jebena sramota od SD-a  :D. Ali je zato 4g pratio Yankova i platio ga 350k eura.

Viki ako ne pobijediš Istru daj ostavku i povedi sa sobom Vulkića.

Vulkić (zaboravio sam ime) je novi Naglić?
To će pokopat Viktora i ekipu.

I
Bernarda?

Pa on već ima duplu krunu sa Rijekom 😜

I
Ćorluka kao trener bi ove dve na štreberaj i šablonu dobio.
Ipak sa druge strane stoje "akademijasi" Polovanec i Jelavic

A
Quote from: KadOkrenemSe on 22.09.2025, 20:54
Quote from: Arci1984 on 22.09.2025, 20:51
Quote from: ispod stijena on 22.09.2025, 20:05
Quote from: Arci1984 on 22.09.2025, 20:03
Quote from: ispod stijena on 22.09.2025, 19:40
Quote from: SandroB on 22.09.2025, 19:33Ja bi' rekao da Miška boli kurac. Ako je tako, zaslužio je da i nas boli kurac, ali da to jasno pokažemo.
Iz svega je tebi Miskovic kriv?

Ustvari i je. Drugi put je usrao sa izborom trenera.

A prijelazni rok? Pojacanja? Bavi se prodajom kluba i boli ga briga za sve drugo.

Sve ok. Ali ne bunimo ae mi tu jer smo izgubili utkmicu za poredak za sami vrh.
Jebote mi amo predzadnji nakon toliko kola i gubimo od drugoligaša sa vd trenerom.
Pa jebemu, prodali amo dva igrača, dovoljno da ne igramo derbi zacelja
Otišla su na nam 2 igraca iz prvih 11 koji su bili jako bitni i uz njih 5-6 manje bitnih a doveo si Dantasa koji je uskočio u prvih 11 i ostali vise manje za zaborav a uz to si zadržao Fruka, Jankovića, Radeljica( zadržao si ih bas zbog prodaje kluba) kojima si time ubio volju i tako se i ponašaju na terenu.

Ne slazem s ovim ubijanjem volje...

Fruk gine po terenu, jebiga kako su svi amateri oko njega ne moze on sam... prosle sezone je bar djouahru imao(npr. sibenik)

Jankovic po nicemu nije bolji ili gori od prosle sezone... on je kurac odavno... da smo sad prvi i dalje bi se vecina pravila da je dobar jer pretrci 16km bla bla...

a radelja je out od pocetka sezone glavom i sad ozljeda
Fruk je očajan ove sezone. Zaustavljaju ga tako šta  agresivno idu na njega prije nego primi loptu i to bude u najmanju ruku na rubu faula a on je jako mekan i tu gubi loptu. Zato se nikad neće prodat u jaču ligu

A
Quote from: ispod stijena on 22.09.2025, 21:04Bernarda?

Pa on već ima duplu krunu sa Rijekom 😜
On spominje brata njegovog. Mislav mislim

I
Quote from: Arci1984 on 22.09.2025, 21:06
Quote from: SandroB on 22.09.2025, 19:33Ja bi' rekao da Miška boli kurac. Ako je tako, zaslužio je da i nas boli kurac, ali da to jasno pokažemo.

A prijelazni rok? Pojacanja? Bavi se prodajom kluba i boli ga briga za sve drugo.

Jebote mi amo predzadnji nakon toliko kola i gubimo od drugoligaša sa vd trenerom.
Otišla su na nam 2 igraca iz prvih 11 koji su bili jako bitni i uz njih 5-6 manje bitnih a doveo si Dantasa koji je uskočio u prvih 11 i ostali vise manje za zaborav a uz to si zadržao Fruka, Jankovića, Radeljica( zadržao si ih bas zbog prodaje kluba) kojima si time ubio volju i tako se i ponašaju na terenu.

Fruk gine po terenu, jebiga kako su svi amateri oko njega ne moze on sam... prosle sezone je bar djouahru imao(npr. sibenik)

Jankovic po nicemu nije bolji ili gori od prosle sezone... on je kurac odavno... da smo sad prvi i dalje bi se vecina pravila da je dobar jer pretrci 16km bla bla...

Fruk je očajan ove sezone. Zaustavljaju ga tako šta  agresivno idu na njega prije nego primi loptu i to bude u najmanju ruku na rubu faula a on je jako mekan i tu gubi loptu. Zato se nikad neće prodat u jaču ligu

Ne bih se složio da je Fruk mekan. Dapače!

K

Ako je on ocajan kakvi su SVI drugi?

Ljudi ga lome 70 minuta svaku utakmicu i sve jadan sam radi... Ja bi ih sve vec u kurac poslao da sam on... Kakvi amateri od suigraca

I
Ajde i nešto pozitivno.

Jakov Puljić.

Pokazao je poštovanje prema klubu. A bome i osjećaj za prostor unatoč tome sto vise nije na najvišoj razini

A
Quote from: KadOkrenemSe on 22.09.2025, 21:09

Ako je on ocajan kakvi su SVI drugi?

Ljudi ga lome 70 minuta svaku utakmicu i sve jadan sam radi... Ja bi ih sve vec u kurac poslao da sam on... Kakvi amateri od suigraca
Pa drugi su još gori

Quote from: ispod stijena on 22.09.2025, 21:05Ćorluka kao trener bi ove dve na štreberaj i šablonu dobio.
OK, shvatili smo tebi je kriv trener, a ne onaj koji ga je doveo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Quote from: D2 on 22.09.2025, 21:24
Quote from: ispod stijena on 22.09.2025, 21:05Ćorluka kao trener bi ove dve na štreberaj i šablonu dobio.
OK, shvatili smo tebi je kriv trener, a ne onaj koji ga je doveo.

A vidi mi Del Boya kako ne prati na nastavi...
Zagledao se samo u posljednji slide,
Umjesto da procita prvi