SHNL 8. Kolo, 27.09.2025. 16:00h, Rijeka - Istra

Started by KadOkrenemSe, 25.09.2025, 12:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zadovoljan sam radi zicera koje stvaramo.
Nisam zadovoljan skoro ničim drugim.
Od Jankovića koji se kompletno ugasio, preko Čopa koji je jednostavno zalutao na ovu razinu - veteran teški, od Menala koji 1 od 10 šansi zabije, pa onda preko Devetaka koji mi sad toliko diže tlak da ne znam kako ga ne vrijeđat s ograde.
Dantas koji ne znam šta igra, Oreč koji ima valjda 7 krivih dodavanja, Majstorović koji izgleda kao junior nesiguran
Doslovno mi ništa ne valja, ne znam kad mi zadnji put ništa nije valjalo
Fruka bi mlatio da sam mu suigrač, postaje arogantan
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: Tmatic on 27.09.2025, 17:02Je li ovo sad bio bill foley u loži sa miskom

Je. Nenad Gračan.

Quote from: Tmatic on 27.09.2025, 17:02Je li ovo sad bio bill foley u loži sa miskom

Gračan
Rijeka u srcu, Armada do groba!

D
Zašto ne forsira Adjeia? Odakle sada Čop..izgleda mi ovo previše neozbiljno..ima li ikakve šanse da se uzmu 3 boda?

27.09.2025, 17:07 #79 Last Edit: 27.09.2025, 17:08 by MaČaĆeToMane
Eto kad je netko veteran onda i sam sebi izbaci koljeno
isuse kriste, ovo nisam vidio nikad
e moj Čope

iz nekog razloga, nije mu ništa, a izgledalo koljeno kao violina se kretalo
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: DESANTIS on 27.09.2025, 17:06Zašto ne forsira Adjeia? Odakle sada Čop..izgleda mi ovo previše neozbiljno..ima li ikakve šanse da se uzmu 3 boda?

Nema.  ;D

Čop je najgori napadač kojeg sam ja ikad gledao u HNL-u, nevjerojatno  :bo:
SPORTSKI ODLAZI!

I
Iskace mu koljeno, lopte mu bjeze, fulava zicere... ali prema misljenju sancheza cop je taj kojeg mi trebamo. Ne kuzim. Koristio je adjeia dvije utakmice, cak mi je i ostavio okej dojam i onda opet korak unazad.

S
Toliko smo očajni da smo počeli i bijele miševe vidjeti... koji bi klinac sad Foley ovdje radio?!?

Bio, razgovarao, snimio... nema taj razloga tako brzo ovdje. Pogotovo otkako je i s DRS razgovarao. Izlajao se Ajmo Reć... kaže "i s nama je razgovarao". Sad barem znam gdje je zapelo.

Bit će dobro ako sačuvamo nulu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Želi ih ubaciti u ritam, kakav takav, ali tu ne vidim kako ćemo doći do pobjede, užas

Z
Quote from: DESANTIS on 27.09.2025, 17:06Zašto ne forsira Adjeia? Odakle sada Čop..izgleda mi ovo previše neozbiljno..ima li ikakve šanse da se uzmu 3 boda?

dosta rotira jer vjerojatno gleda ko je za otpis ko nije. Danas je trebao dobiti odgovor da Čop nije za Rijeku i ako je normalan to mu je zadnja utakmica koju ga je stavio. Slična stvar kad je prošlu stavio Ndockita,a ovaj flopao žešće i nadam se da je i on prekrižen.

I
Otkad i zasto nam je teren ovako uzasan?

K
J.. ti Menalo mater više, svatko ko stavi njega ikad više je neznalica