SHNL 8. Kolo, 27.09.2025. 16:00h, Rijeka - Istra

Started by KadOkrenemSe, 25.09.2025, 12:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Devetak, Čop i Menalo jednostavno nisu igrači za Rijeku, neznam čemu ih gledamo u prvoj i kad to misli mijenjati?!

I
Ovo je komedija....ali tuzna komedija

Sreca nasa sto su gumeni  dosli po x a ne pobjedu

Quote from: goginho on 27.09.2025, 17:20Devetak, Čop i Menalo jednostavno nisu igrači za Rijeku, neznam čemu ih gledamo u prvoj i kad to misli mijenjati?!

A koga će stavit? Mislim, serem i ja, ali nije do trenera.
Alternativa su Rukavina, Sijarić i Butić ili Jurić
KATASTROFA, ali najgori prijelazni rok u povijesti kluba, ne u Miško eri
Nikad se nije ovom klubu dogodilo da nema drugog stopera, lijevog beka, desno krilo i zadnjeg veznog
A mi nemamo ništa od navedenog
Nemamo ni rezervnog golmana npr
Sramota
SPORTSKI ODLAZI!

T
Kog kurca radi ovaj Sančo, bog te najgora zamjena svih vremena

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:28
Quote from: goginho on 27.09.2025, 17:20Devetak, Čop i Menalo jednostavno nisu igrači za Rijeku, neznam čemu ih gledamo u prvoj i kad to misli mijenjati?!

Nikad se nije ovom klubu dogodilo da nema drugog stopera, lijevog beka, desno krilo i zadnjeg veznog
Sramota

ovo uokviriti!

Daj više stavi Bodetića na bok, šta ima izgubiti, ovo je užas lijevo..

Jurića isto u napad, moramo zabiti makar na mišiće

Strpljivo sam čekao Europske kvale i dovoljno prvenstvenih kola da mogu dati svoj sud igre, utakmica, trenera i prijelaznog roka.
Ne valja ništa.
Ja bi doslovno 2 igrača ostavio u klubu, napravio bi totalni remont.
Nećemo dobit nikog s ovim kadrom, nikoga.
SPORTSKI ODLAZI!

I
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:28

Sramota

Ne za ovu utakmicu, ali umjesto devetka mora biti lasickas jednom kada se oporavi. Ne zanima me kako se lasickas snalazi na toj strani, gdje mu je draze igrati, on mora igrati tamo jer tog devetka vise ne mogu smisliti. Igrac koji nema forte, niti u napadu niti u obrani. Orec barem znas da je prodoran desno. Sto nama donosi taj devetak u napadu, a u obrani dovoljno govori da je u osam kola vec pobrao cetiri zuta. Onaj penal protiv vukovara i greska zbog koje smo dobili gol kolo prije protiv ne znam vise koga su samo slag na tortu. Umjesto copa tu mora biti ili juric ili adjei jer copu je najbolje da sam odustane od nogometa jer s ovakvom igrom parazitira na placi samo mrvicu manje od skorica kojeg bih isto nogom u dupe. Da ima imalo srama taj skoric bi sam rekao, jbg oprostite, necu biti spreman jos 5 godina, ajmo raskinut ugovor jer kada se oporavim od te fantomske ozljede ionako planiram u penziju. Jedino za menala nemamo neku alternativu za koju bih rekao da je bolja

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:43Strpljivo sam čekao Europske kvale i dovoljno prvenstvenih kola da mogu dati svoj sud igre, utakmica, trenera i prijelaznog roka.
Ne valja ništa.
Ja bi doslovno 2 igrača ostavio u klubu, napravio bi totalni remont.
Nećemo dobit nikog s ovim kadrom, nikoga.

samo su dva izlaza iz ove situacije.

1. Mišković i klika odjebu iz kluba.
2. Mišković ostane, ali da Sanchezu Jakirove ovlasti

Ma ima i 3., 4., 5. a to ti svako malo mijenjat trenera, naravno da ima izlaza preko zaobilaznice  :nisamja:
Nažalost, bojim se da će se tako nešto dogoditi, promijenit ćemo 5 trenera a neće se ništa dogodit
Već 3 sezone ne funkcioniraju Čulina-DRS-Srećko, Jakirović im je jednom spasio guzicu
Svu trojicu bi fizičkim obračunom potjerao iz kluba. DOSLOVNO
Pa poserem im se na diplome svima, nemamo po jednog igrača, a kamoli dva po poziciji i onda očekujemo da ne igra ovaj ili onaj
SPORTSKI ODLAZI!

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:48Ma ima i 3., 4., 5. a to ti svako malo mijenjat trenera, naravno da ima izlaza preko zaobilaznice  :nisamja:
Nažalost, bojim se da će se tako nešto dogoditi, promijenit ćemo 5 trenera a neće se ništa dogodit
Već 3 sezone ne funkcioniraju Čulina-DRS-Srećko, Jakirović im je jednom spasio guzicu
Svu trojicu bi fizičkim obračunom potjerao iz kluba. DOSLOVNO
Pa poserem im se na diplome svima, nemamo po jednog igrača, a kamoli dva po poziciji i onda očekujemo da ne igra ovaj ili onaj

mijenjanje trenera da dođe poslušnik Zekić kojem će ovo biti ok roster, ne hvala.
Ćorluka još gore.

Može mi netko reći kad je zadnji put pao gol nakon ubačaja u HNL-u na postavljenu obranu (ne računam gol Puštkaša na poljudu)
Nego baš ovo, 8 igrača iza lopte i onda ide UBAČAJ.
kad je itko, bilo koji klub zadnji put dao gol na taj način?
Ja ne znam, mi nismo nikad
SPORTSKI ODLAZI!

Bijeda :jbg:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

K