SHNL 8. Kolo, 27.09.2025. 16:00h, Rijeka - Istra

Started by KadOkrenemSe, 25.09.2025, 12:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

T

D
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:51Može mi netko reći kad je zadnji put pao gol nakon ubačaja u HNL-u na postavljenu obranu (ne računam gol Puštkaša na poljudu)
Nego baš ovo, 8 igrača iza lopte i onda ide UBAČAJ.
kad je itko, bilo koji klub zadnji put dao gol na taj način?
Ja ne znam, mi nismo nikad

može ali mora ili ici niska, ili povratna, ili ako ide visoka mora ici prijenos jer je na to tesko reagirati

R
A tek sada slijede utakmice u gostima i tezak raspored, sljedecu pobjedu mozda mozemo ocekivati tamo protiv Vukovara doma 5.12. Bit ce ove godine teska borba za opstanak

D
klub koji nikad nije placao odstete ovo ljeto je platio odstetu od 350k za nekog yankova..
budite sigurni da nije misko bas lako presao preko toga..

Damir Mišković nije sportski djelatnik i vjeruje sportskim direktorima.
Dokle Damire?
Ja bi ih i istuko dok odlaze iz kluba šta su napravili
SPORTSKI ODLAZI!

Prema trenutnom stanju čeka nas borba za ostanak, a u KL uspjehom će se smatrati i 2–3 osvojena boda. Sramota svih a prije svega jebivjetara u Upravi.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Naše psihofizičko stanje je zabrinjavajuće od početka sezone, a sad vidimo kulminaciju. Ne znam kakve su bile pripreme i za koji period se tempirala forma, ali na tome će trebati jako puno posla.

D
puno posla a ni stozer nemamo
hahahahaha
ajde da je netko dosao sa cijelom svojom jebackom ekipom koja je vec uhodana..

B
A kako da potjeramo Copa?
Neki genijalac je na zimu 35godisnjem Copu koju je razmisljao o mirovini odlucio dati 2 i pol godisnji ugovor. Cop ostaje tu do 2027 pa uzivajmo

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:48Već 3 sezone ne funkcioniraju Čulina-DRS-Srećko, Jakirović im je jednom spasio guzicu...
... Pa poserem im se na diplome svima...

Koje diplome?

D
ja polako zakljucujem da sanchez nema pojma sta radi
jer meni logika copa je potpuno nejasna...

ako je to kao jer je teska situacija pa se odlucio za iskusnog da pocne u krizi..onda adjei i juric odmah od 45 iako ja mislim da bi adjei na silu ovdje napravio neke situacije...

D
ne kuzim ni koji kurac sa travnjakom i rujevicom, terenom za kojeg se bas znalo da je u kojim god uvjetima - savrsen..
sta se sad i tu dogodilo...

M
Nadam se odlasku svih nezadovoljnih igrača, svima kojima su misli na nekom drugom mjestu. Svima ne sposobnima u upravi i klupskim uhljebima. Ovo danas je bilo tako jadno da me duša boli. Ne zanimaju me prazne floskule da je ovo bilo jadno i da se za Rijeku da treba borit. Sretan put svima koji idu u daleku Armeniju i svima nama ostalima sretno  nam bilo tih 90 minuta pakla. Ps nadam se da charter nije preskup

K
27.09.2025, 18:30 #118 Last Edit: 27.09.2025, 18:31 by Kostrena
1800e za 2 dana, navijačima

S
Da mi je netko u lipnju ponudio ovaj scenarij, rekao bi mu da je totalni antitalent:

- Nogometni prvak Hrvatske odradi prelazni rok tragikomično;

- Od tri padobrana za Europu spasi nas samo jedan, protiv debelo inferiornog protivnika, zahvaljujući bombama Fruka i Dantasa kakve više nećemo vidjeti dugo, dugo;

- klub otkaže trofejnom treneru dan nakon taktički najbolje partije Rijeke u ovoj sezoni;

- klub angažira trenera koji nas je nakantao u Ljubljani, ali samo zbog toga, bez obzira na sumnjiv CV;

- ekipa ne sačuva dvaput stečeno vodstvo protiv Vukovara;

- cijelo ovo vrijeme predsjednik se bavi prodajom kluba;

- nakon svega sportski direktor kaže da možda prodaje kluba i ne bude, a da nas nakon zime čeka teško razdoblje ako ne prodamo najbolje igrače.

KOJI JE OVO KURAC?!?