SHNL 8. Kolo, 27.09.2025. 16:00h, Rijeka - Istra

Started by KadOkrenemSe, 25.09.2025, 12:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: SandroB on 27.09.2025, 17:05
Quote from: Tmatic on 27.09.2025, 17:02Je li ovo sad bio bill foley u loži sa miskom

Je. Nenad Gračan.
Nakon Vikija vraća nam se Neno  :neretljak:.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ako pobjedimo sve do kraja vjerovatno cemo biti šampinjoni
Nogometni Expert

Imali smo 40 udaraca u dvije utakmice, a i uljanik nije losa ekipa
Nogometni Expert

L
Danas mrvicu bolja utakmica u odnosu na Vukovar. Nadam se da će povratkom Radeljića Husić otići na lijevog beka. Vidio se izostanak Petrovića, njegovim ulaskom smo stabilizirali sredinu. Ipak mi djeluje da ide to na bolje, jedino me muči fizička sprema, očito se je temporalna forma za početak sezone odnosno europske kvalifikacije.

Sve je vec receno, ali ja i dalje ne kuzim kako Menalo moze imat prednost pred ikim. Pa taj bi u Vukovaru bio teska rezerva. Radije bi nasumce izabrao juniora i stavio ga tamo nego Menala.
Volio bih, stvarno bi volio, kad bi netko mogao naci ijednu stvar, makar nesto statisticki sto ja propustam, a po kojoj je on bolji od Ndokita, Rukavine, Butica ili Bogojevica? Meni bi svi oni imali prednost, danas sam stavio Bogojevica u COPI, mozda ga docekam sljedece kolo.
S druge strane apsolutno kuzim rotacije, kuzim da se igra u cetvrtak i da ne mozes sad mladog DAA stavljat svaku utakmicu da igra, danas je priliku dobio Cop. Druga je stvar sto je jos jednom demostrirao da je za penziju.

Teren je bas ocajan. Ne znam sta su radili i koji k... se desava, ali nikad nije bio gori otkad je Rujevice.

Od pozitivnih stvari - kad Radeljic samo zakoraci na teren to puno bolje izgleda. Majstorovica nema u Jerevenu, tako da on mora bit spreman, inace nece bit nimalo dobro.

Ovo je sve uzročno posljedicna veza losih odluka iz roka u rok pogotovo nakon odlaska sa imenom J. to je sada sasvim jasno (nemamo sportsku strukturu poslozenu nakon odlaska Mancea sto se ponovno pokazuje u samo tri godine apatije na jesen)  :bo:

https://youtu.be/sRAkP9B1AJ4?si=-fKRh4L_AOTtm--J
Forza Fiume ale!

O
Quote from: LenRi on 27.09.2025, 18:46Danas mrvicu bolja utakmica u odnosu na Vukovar. Nadam se da će povratkom Radeljića Husić otići na lijevog beka. Vidio se izostanak Petrovića, njegovim ulaskom smo stabilizirali sredinu. Ipak mi djeluje da ide to na bolje, jedino me muči fizička sprema, očito se je temporalna forma za početak sezone odnosno europske kvalifikacije.

Sorry, ali ja ne vidim da to ide na bolje.

J
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:04Zadovoljan sam radi zicera koje stvaramo.
Nisam zadovoljan skoro ničim drugim.
Od Jankovića koji se kompletno ugasio, preko Čopa koji je jednostavno zalutao na ovu razinu - veteran teški, od Menala koji 1 od 10 šansi zabije, pa onda preko Devetaka koji mi sad toliko diže tlak da ne znam kako ga ne vrijeđat s ograde.
Dantas koji ne znam šta igra, Oreč koji ima valjda 7 krivih dodavanja, Majstorović koji izgleda kao junior nesiguran
Doslovno mi ništa ne valja, ne znam kad mi zadnji put ništa nije valjalo
Fruka bi mlatio da sam mu suigrač, postaje arogantan
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.09.2025, 17:04Zadovoljan sam radi zicera koje stvaramo.
Nisam zadovoljan skoro ničim drugim.
Od Jankovića koji se kompletno ugasio, preko Čopa koji je jednostavno zalutao na ovu razinu - veteran teški, od Menala koji 1 od 10 šansi zabije, pa onda preko Devetaka koji mi sad toliko diže tlak da ne znam kako ga ne vrijeđat s ograde.
Dantas koji ne znam šta igra, Oreč koji ima valjda 7 krivih dodavanja, Majstorović koji izgleda kao junior nesiguran
Doslovno mi ništa ne valja, ne znam kad mi zadnji put ništa nije valjalo
Fruka bi mlatio da sam mu suigrač, postaje arogantan

Ja sam u 96 minuta vidio 1 iz igre stvoreni zicer (Fruk krajem prvog poluvremena) Igre nema, aktivnog posjeda koji je kao trebao donijeti Sanchez nema. Mislim da je, paradoksalno, najveci problem ostanak najvecih zvijezda (Fruk, Jankovic) jer politika placa u Rijeci je takva da je kontraproduktivno zadrzavati dulje vrijeme igrace koji su postigli svoj maksimum u Rijeci. Treba se nekako dovuci do zime i stvoriti par bodova ptednosti pred Vukovarom i onda na zimu prodati Fruka i Jankovica (prodaj posto ide model) i onda u potpuni remont za kojega bi trebalo naci novog jakirovica sa svim ovlastima (jer mislim da Sanchez nije taj) i stvoriti ponovno mladu, "gladnu" ekipu

S
Quote from: LenRi on 27.09.2025, 18:46Danas mrvicu bolja utakmica u odnosu na Vukovar. Nadam se da će povratkom Radeljića Husić otići na lijevog beka. Vidio se izostanak Petrovića, njegovim ulaskom smo stabilizirali sredinu. Ipak mi djeluje da ide to na bolje, jedino me muči fizička sprema, očito se je temporalna forma za početak sezone odnosno europske kvalifikacije.

Uzalud se trudiš, kompa. Takve analize zakači odmah mačku o rep. Jer svaka se utakmica igra od 1. minute i priča je za sebe. A mi se u toj priči ne snalazimo. Izgubljeni smo. Sjebani. To se vidi iz aviona.

A Miško & Co, sve i ako vide, nemaju rješenja. Ono što je u njegovoj moći ispucao je. Promijenio trenera. I doveo do još veće konfuzije. A ova naša sanjarenja... novi gazda (danas pored Miška  ;D ), svježi kapital, dominacija u HNL-u, iskorak u Europi... tragikomično. Nemojmo se dovoditi do toga.

..pozdrav svim pratiteljima sinkronoziranog plivanja, ima nešto u vama..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

S
27.09.2025, 19:21 #130 Last Edit: 27.09.2025, 19:25 by Snowcrash
Quote from: SandroB on 27.09.2025, 19:03Uzalud se trudiš, kompa. Takve analize zakači odmah mačku o rep. Jer svaka se utakmica igra od 1. minute i priča je za sebe. A mi se u toj priči ne snalazimo. Izgubljeni smo. Sjebani. To se vidi iz aviona.

A Miško & Co, sve i ako vide, nemaju rješenja. Ono što je u njegovoj moći ispucao je Promijenio trenera. I doveo do još veće konfuzije. A ova naša sanjarenja... novi gazda (danas pored Miška  ;D ), svježi kapital, dominacija u HNL-u, iskorak u Europi... tragikomično. Nemojmo se dovoditi do toga.

U njegovoj je moći dovest normalnog sportskog direktora s 15-20 godišnjim prvoligaškim iskustvom vođenja sportskog segmenta i trgovine igračima.
Darko je ograničeni fiškal s diplomom iz analnog alpinizma, koji nema pojma o struci kojom bi se trebao bavit.

K
A fotelja u Hns-u?
Kome ćemo je prepustit ako maknemo vulkanizera?

Teren očaj ali mi je debilno šta se Sanchez vadi na teren a imaš Menala u igri do 86.
Ako sljedeću stavi Menala, prvi ću ga vrijeđati
Bogojević je više napravio u 10 min nego ovaj

Quote from: SandroB on 27.09.2025, 19:03

Uzalud se trudiš, kompa. Takve analize zakači odmah mačku o rep. Jer svaka se utakmica igra od 1. minute i priča je za sebe. A mi se u toj priči ne snalazimo. Izgubljeni smo. Sjebani. To se vidi iz aviona.

A Miško & Co, sve i ako vide, nemaju rješenja. Ono što je u njegovoj moći ispucao je. Promijenio trenera. I doveo do još veće konfuzije. A ova naša sanjarenja... novi gazda (danas pored Miška  ;D ), svježi kapital, dominacija u HNL-u, iskorak u Europi... tragikomično. Nemojmo se dovoditi do toga.

Sada nam je sanjarenje kako se dogegati do zimskog mercata a da se pritom odvojimo od Vukovara. Ali čemu se nadati kad će ajmo reći Vulkić ponovno biti glavni arhitekt prijelaznog roka.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
Quote from: Kostrena on 27.09.2025, 19:24A fotelja u Hns-u?
Kome ćemo je prepustit ako maknemo vulkanizera?

Teren očaj ali mi je debilno šta se Sanchez vadi na teren a imaš Menala u igri do 86.
Ako sljedeću stavi Menala, prvi ću ga vrijeđati
Bogojević je više napravio u 10 min nego ovaj
Bogojević vrlo dobar, ma čak i odličan, četiri puta ostao jedan na jedan i uvijek je prošao.

A
Sto se energije tice, to je danas konacno na mahove, licilo na nesto.

Inace ista pitanja kao i nakon Hajduka...
Zasto Bogojevic ne igra u prvih 11, zasto Devetak uopce igra