SHNL 8. Kolo, 27.09.2025. 16:00h, Rijeka - Istra

Started by KadOkrenemSe, 25.09.2025, 12:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Bit ce da je lova otisla u odrzavamje travnjaka

Quote from: TIR on 28.09.2025, 10:52Kad izrastemo u nek iinteligentiji narod, shvatiti ćemo da nismo najpametniji na svijetu pa da samo naše klubove ne mogu voditi stručni strani treneri. A tek treba vidjeti da li Sanchez nije stručan, ili su naši igrači preloši da ga slušaju i uče.

Englezi su izmislili nogomet pa im najbolje klubove vode sve samo ne domaći treneri, a u njima igraju svi samo ne Englezi. Al ne, balkanska krčma mora ostat krčma za vijeke vjekova.
Pa samo tako će miševi kolo voditi.

Quote from: KadOkrenemSe on 28.09.2025, 11:50
Quote from: Zelko Maler on 28.09.2025, 11:36
Quote from: KadOkrenemSe on 28.09.2025, 11:32
Quote from: Zelko Maler on 28.09.2025, 11:28Dosta igraca zeli otici i to ce biti problem jos 2.5 mjeseca kad ce konacno moci odjebati svi koji se ne vide vise tu. Tad ce klub prodisati.

Dovest cemo koga i sa cim kao zamjenu  :bo:

Fruk i Jankovic ce otici, koliko ga su losi, otici ce za neku lovu.
Btw to da ti nemas s cim dovesti igrace je bezobrazno od kluba.

Sve to stoji, ali onda ce bit da se sa tim zatvarao proracun... samo cekam nesto tipa "znate i sami da na ljeto nismo prodavali"
Pa naravno da će biti. I treba biti.

Zaboravljamo da je Misko dao svojih XXm€ pozajmica u klub koje treba vratiti. Otkuda? Pa od tih prodaja. Nemojmo se praviti debili veći nego jesmo i zaboravljati nešto sto je rečeno 100 puta i sto je jedino logično i ispravno. Jer smo onda sami mi idioti sto se čude kao pura dreku, a u stvari smo debili.

Možemo Misku popušiti kurac jer smo u procesu vraćanja pozajmica uzeli duplu krunu, a ne pali na 5-6-7-8 mjesto, sto je izglednije, ako ćemo biti iskreni. Koliko god to bio nepopularan stav, tako je. Čovjek je mag. Nasanjkao je slinamo valjda 10 puta u svojem mandatu, uzeo 2 naslova, hrpu kupova... nabio im tolike frustracije, da se vjerojatno boje nam ikoga prodati.

A
Da nisam gledao jucerasnju utakmicu, pomislio bih na osnovu upisa da je Rijeka gadno dobila po tamburi.

Ja sam jucer nakon dugo vremena napokon vidio neku ideju u njihovoj igri, neku volju, zelju, dinamicnost - sve to na mahove.

Ono sto upada u oci jest da su, ocigledno, JAKO lose pripremljeni jer je to sve bilo - na mahove.

Dosta praznog hoda, intervala kad se snaga stedi, pa onda opet napada. Nema kontinuirane igre.
Sve u nekim amplitudama.
No, dovede li se 2 prave spice, lijevo i desno krilo - moglo bi to izgledati bas dobro.

Naravno, ukoliko se potjera 9ka van, jer je covjek pernanentna opasnost po vlastiti gol.

Quote from: Zelko Maler on 28.09.2025, 10:02
Quote from: ri5gile on 27.09.2025, 23:20španjolac je najgori trener Rijeke ikad?
možda ne ali će ući u konkurenciju, ljuta borba, Sersea ni ne računam, on je bio više neko reality, big brother Miškovo izdrkavanje na sve talijansko, od mode do trenera 90tih
s razlogom Rijeka nije nikada imala stranog trenera prije ova dva bezveznjaka
imaš malu bosnu u svlačionici i sada bi oni trebali titlovima razgovarat s tipom koji im pokazuje slike sebe kada je bio malo dijete i mladić u dresu reala
tjeraj to dok ima vremena jer 15 igrača promijeniti nećeš
nevaljaju Čop i Menalo a s druge strane stoje Prevljak i neki šved koji je rubno nogomataš ili Gonzalez i Šabani ili Stojaković i Pajač
Rijeka ima treći kadar u HNL, nema trenera

Rijeka je osvojila dva naslova s dva trenera stranca
Igrala je najljepsi nogomet lige u koroni i uzela kup sa strancem.
Tebi je ocito bilo bolje pod Sopicem, Jakirovicem i Tomicem

Kek, Rožman, Đale nisu stranci, Ivo Ištuk nije bio stranac kao ni Spasojević.... fale još makedonac i ptar
a ti se nastavi praviti pametan, dvije godine si prepisivao moje postove na s Sportneta i prenosio ih ovdje kao svoje, ovo je valjda prvo šta si smislio sam... nisi se baš proslavio

F
Quote from: Zaf on 28.09.2025, 15:58
Quote from: KadOkrenemSe on 28.09.2025, 11:50
Quote from: Zelko Maler on 28.09.2025, 11:36
Quote from: KadOkrenemSe on 28.09.2025, 11:32
Quote from: Zelko Maler on 28.09.2025, 11:28Dosta igraca zeli otici i to ce biti problem jos 2.5 mjeseca kad ce konacno moci odjebati svi koji se ne vide vise tu. Tad ce klub prodisati.

Dovest cemo koga i sa cim kao zamjenu  :bo:

Fruk i Jankovic ce otici, koliko ga su losi, otici ce za neku lovu.
Btw to da ti nemas s cim dovesti igrace je bezobrazno od kluba.

Sve to stoji, ali onda ce bit da se sa tim zatvarao proracun... samo cekam nesto tipa "znate i sami da na ljeto nismo prodavali"
Pa naravno da će biti. I treba biti.

Zaboravljamo da je Misko dao svojih XXm€ pozajmica u klub koje treba vratiti. Otkuda? Pa od tih prodaja. Nemojmo se praviti debili veći nego jesmo i zaboravljati nešto sto je rečeno 100 puta i sto je jedino logično i ispravno. Jer smo onda sami mi idioti sto se čude kao pura dreku, a u stvari smo debili.

Možemo Misku popušiti kurac jer smo u procesu vraćanja pozajmica uzeli duplu krunu, a ne pali na 5-6-7-8 mjesto, sto je izglednije, ako ćemo biti iskreni. Koliko god to bio nepopularan stav, tako je. Čovjek je mag. Nasanjkao je slinamo valjda 10 puta u svojem mandatu, uzeo 2 naslova, hrpu kupova... nabio im tolike frustracije, da se vjerojatno boje nam ikoga prodati.
Kad se samo sjetim onog dana kad je bombasticno javljeno da je sve gotovo i klub prodan. Pa kad su zaredali upisi Mišku : hvala na svemu...Nikad više nećemo imati ovakvog predsjednika...Čuda je napravio....Treba mu dignuti spomenik. Čak je bilo i strahova ako Miško ode, kako će to sve izgledati. Pa upisi tipa: Neka on ostane, barem se zna na čemu smo....
A vidi sad opet pljuvanja po njemu.
Stvarno smo u kurcu ljudi moji 😫😫

Z
Quote from: ri5gile on 28.09.2025, 16:23
Quote from: ri5gile on 27.09.2025, 23:20španjolac je najgori trener Rijeke ikad?
možda ne ali će ući u konkurenciju, ljuta borba, Sersea ni ne računam, on je bio više neko reality, big brother Miškovo izdrkavanje na sve talijansko, od mode do trenera 90tih
s razlogom Rijeka nije nikada imala stranog trenera prije ova dva bezveznjaka
imaš malu bosnu u svlačionici i sada bi oni trebali titlovima razgovarat s tipom koji im pokazuje slike sebe kada je bio malo dijete i mladić u dresu reala
tjeraj to dok ima vremena jer 15 igrača promijeniti nećeš
nevaljaju Čop i Menalo a s druge strane stoje Prevljak i neki šved koji je rubno nogomataš ili Gonzalez i Šabani ili Stojaković i Pajač
Rijeka ima treći kadar u HNL, nema trenera

Rijeka je osvojila dva naslova s dva trenera stranca
Igrala je najljepsi nogomet lige u koroni i uzela kup sa strancem.
Tebi je ocito bilo bolje pod Sopicem, Jakirovicem i Tomicem

Kek, Rožman, Đale nisu stranci, Ivo Ištuk nije bio stranac kao ni Spasojević.... fale još makedonac i ptar
a ti se nastavi praviti pametan, dvije godine si prepisivao moje postove na s Sportneta i prenosio ih ovdje kao svoje, ovo je valjda prvo šta si smislio sam... nisi se baš proslavio

Pravi si za sportnet

Quote from: Orpat on 28.09.2025, 12:08
Quote from: Vado Magnar on 28.09.2025, 11:19Jučerašnja utakmica je bila antireklama nogometa. Ako netko želi odustati od praćenja nogometa, nek pogleda jučerašnju utakmicu. Sve je bilo loše. Igra, atmosfera i sudac. Istra je htjela usporiti tempo i igru odvući u kaljužu, uz pomoć Čulina je uspjela. Ne mislim da je bio nama ne-naklonjen, jednostavno on je grozan sudac koji ne razumije nogomet. Nekoliko puta nije pustio prednost, cjepkao je nepotrebno igru, svirao sve pri čemu je bilo dovoljno da igrač padne. Uglavnom - baš očajan sudac.
Mi smo bili ponajprije jalovi. Čak se i kreiralo nešto, ali sve to je propalo zbog loših reakcija pojedinih igrača. Ako ćemo iskreno ja nisam vidio niti jednog igrača, osim eventualno Bogojevića, koji je bio 100% u utakmici. Svi su kiksali na ovaj ili onaj način. Ne vidim ih odlučne i/ili motivirane. Poput blijedih krpi su.

Nama pod hitno treba jedan pozitivan rezultat da se vrati optimizam u momčad i da izađu iz sivila.

Sudac je bio sasvim ok.

Pročitaj još jednom što sam ja napisao i što je LenRi napisao pa pročitaj svoje komentare pa češ vidjeti koliko su promašeni.

I
Nakon par losih rezultata neki su opet brze bolje poceli škicat Misku u takujin i srati po covjeku...pa jesi ti normalan?

Quote from: I5 on 28.09.2025, 18:35Nakon par losih rezultata neki su opet brze bolje poceli škicat Misku u takujin i srati po covjeku...pa jesi ti normalan?

Tko je taj ti i ti neki?

U kalendarskoj 2025. godini mi imamo 10 pobjeda u 26 HNL susreta. Nije to baš par loših rezultata, a logično je da će igrački kadar biti prva "meta".
#navodninavijač

Quote from: TIR on 28.09.2025, 19:13U kalendarskoj 2025. godini mi imamo 10 pobjeda u 26 HNL susreta. Nije to baš par loših rezultata, a logično je da će igrački kadar biti prva "meta".

Logicno je da ce DRS bit apsolutno prva meta. Ali to je NETEMA kako bi rekao anemicni, u medijima i novinarima koji prate Rijeku (svi do jednog da se razumijemo).

Ponovno, ekipa zadnjih 10 minuta treba poticaj s tribine, huk i urlik. Gostujući golman treba "uživati" u vrisku na 2 metra od svoje glave, a mi ekipu dižemo i goste uspavljujemo Zečićevom pjesmicom. To me možda i više razočaralo od nemoći na terenu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Drazen Zečić ❤️
Svi u Osijek 15.11.!

I
Quote from: ri5gile on 28.09.2025, 16:23
Quote from: ri5gile on 27.09.2025, 23:20a ti se nastavi praviti pametan, dvije godine si prepisivao moje postove na s Sportneta i prenosio ih ovdje kao svoje, ovo je valjda prvo šta si smislio sam... nisi se baš proslavio

Znaci ni onaj papirić sa 8 igrača nije njegovo autorsko djelo?