KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Naravno da su ovi "sa sela" i iz raznih vukojebina dobro izgledali jer su ko klinci odrasli po takvim terenima i uvjetima. Meni su najbolje izgledali Devetak, Oreč i Ndokit šta ne mogu reći kad je sunčano, tepih i 20 stupnjeva, a igru treba graditi po tlu, točan pass, okomitost, dubina, moderna transformacija u 3-4-3 pa u 5-4-1

I to nešto govori kako imamo kompletno pogrešno selektirane igrače (ne sve ali previše) pogotovo za ovog trenera i njegov stil igre. Možda bi ova navedena trojica bila idealna za davljenika u SERIJI A ili drugoj engleskoj, ali za prvaka Hrvatske koji s novim trenerom teži modernoj napadačkoj igri - svakako nisu.
SPORTSKI ODLAZI!

Tači je čudo, kako je dečko danas ulazio to se ne viđa od puno naših igrača, i uz Fruka jedini inteligentan u vezi i napadu da dižu loptu kod dodavanja na metar.
Čuvat ga ko oko u glavi, dat mu petogodišnji ugovor i trpit ga kad mu ne ide.
Jedna dobra stvar u Darkovoj nesposobnosti je to da se desilo ovo što se desilo sa Tačijem.

D
Pogledao sam sad vaterpolo ovaj snimku, ova sparta pusta jako puno mjesta za kontru i cini mi se da su nasi dobili uputu kako da se otvaraju kad uzmu loptu. Naprijed su nam tri put preskocili zadnju liniju i ovaj njihov je izjurio ko metak, sreca da je kisa bila.. ali ovo kad im uzmes dalo bi se tu nesto na brzo odigrati. Jako lijepo izbacuju bekove krila njihova u kombinaciji sa veznjakom, vidi se da su ozbiljniji igraci to, ali zeljom i energijom smo bili puno bollji danas...

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 24.10.2025, 00:02Tači je čudo, kako je dečko danas ulazio to se ne viđa od puno naših igrača, i uz Fruka jedini inteligentan u vezi i napadu da dižu loptu kod dodavanja na metar.
Jedna dobra stvar u Darkovoj nesposobnosti je to da se desilo ovo što se desilo sa Tačijem.

Plus za nickname i plus za Tačija.
Za ova naša preplaćena kvazi krila dečko je TV u boji, a kladim se da nema preko 3000 eura mjesečno
SPORTSKI ODLAZI!

🌧� Nastavak utakmice Rijeka – Sparta Prag u petak 24. listopada od 16 sati

🎟� Ulaznice od četvrtka vrijede i za nastavak utakmice, a izgubljene ulaznice moguće je ponovno preuzeti na blagajni stadiona 🔵⚪

#HNKRijeka #ZajednosmoRijeka
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Iako je nepopularni termin, treba probat napunit ruju i pogurat ih...
...dal si mi dušu moj rodni kraju...

Z
Quote from: Buranorth on 23.10.2025, 23:50Klub nije inzistirao da se igra
Kako to možeš napisati pa vidis da su forumski magovi već razvili teoriju i ispljuvali klub🤪😉

I
Nekako znajući da nam ne gine potpino promočivanje i obučen u sve šta mi neće trebati par dana, pomiren da sam mokar od izlaska iz auta pa sljedeća dva, tri sata više reda radi sam jučer dobacivao 'A stvarno su mogli odmah odgoditi'.
Prava ljutnja me sada hvata kada sam izašao van, vidio zvijezde i vedro nebo. Lijepo, zdravo vrijeme. Nikome nije trebalo ono jučer.
Danas novi doživljaj. Ne sjećan se da sam išao gledati samo jedno poluvrijeme.

Z
Igračima nakon ovog ne mogu zamjerti ništa. Pa oni će morati 10x izlaziti na teren za istu jeben utakmicu. Počne utakmica pa prekid pa mokar čekaš što dalje pa opet zagrijavanje pa nema suca pa se pojavi i onda onaj krljanac do poluvremena Ovo je najgora varijanta što je mogla biti. Bolje bi bilo da nakon onih 12 minuta nije bilo nastavka. A nije se trebalo jučer igrati uopće. Pa ovo je cirkus. jadni i vi na tribinama. Da sam mogao išao bi i i ja, hvala Bogu da nisam.  Nakon ovoga jučer koji god rezultat bio danas ne zamjeram nikome ništa.

M
Možda ovo i nije loša opcija, budući da nam promjene ne donesu napredak, sad će se akteri odmorit regrupirat i krenut drugo poluvrijeme danas.
Loša strana je da je isto i Česima.

Tko god misli da ono jučer nije bio cirkus i da se trebalo, kad se već nije odmah odgodilo, zaustaviti nakon 13 minute je klaun. Prvenstveno tu mislim na sve službene osobe koje odlučuju o odigravanju utakmice sa glavnim sucem na čelu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 24.10.2025, 00:07
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 24.10.2025, 00:02Tači je čudo, kako je dečko danas ulazio to se ne viđa od puno naših igrača, i uz Fruka jedini inteligentan u vezi i napadu da dižu loptu kod dodavanja na metar.

Plus za nickname i plus za Tačija.
Za ova naša preplaćena kvazi krila dečko je TV u boji, a kladim se da nema preko 3000 eura mjesečno
Nema ni pola

F
Quote from: D2 on 24.10.2025, 07:32Tko god misli da ono jučer nije bio cirkus i da se trebalo, kad se već nije odmah odgodilo, zaustaviti nakon 13 minute je klaun. Prvenstveno tu mislim na sve službene osobe koje odlučuju o odigravanju utakmice sa glavnim sucem na čelu.

ono jučer nisu bili uvjeti da se uopće započne utakmica.....

mislio sam da se takve stvari mogu događati samo u HNL-u ali UEFA me je uspjela demantirati....

Quote from: Krkan on 23.10.2025, 23:15U 10 godina Ruje, koliko je puta zbog vremena odgođena ili prekinuta utakmica?
Jednom. I to  zbog leda, a ne zbog kiše. Kad smo po buri namjerno protiv Dinama polili teren jer nam je pasala odgoda.
DHMZ meteo alarm? Pa taj alarm svako malo zvoni.
Stoji i ne stoji. Malo filozofije i teoretičarenja u nastavku, nije da nisam upozorio i izdao crveni alarma. Znači nastavak čitanja na vlastitu odgovornost i kontra komentare vješam mačku o rep.

Istina je da se očito sada sve lakše stavljaju obavijesti o opasnosti i proglašavaju crveni, narančasti,... i kakvi sve ne alarmi. Samim time se postigao efekt o dječaku koji je vikao Vuk!!!.
Prije ili kasnije desilo se upravo to da nitko to više ne doživljava ozbiljno, dok... dok se ne desi neko sranje. A dešavalo se i desit će se ponovno prije ili kasnije.
Prognostičarski modeli nisu egzaktni, ali vremenom su sve bolji i točniji. Jučer su svi modeli predviđali upravo ono kako je i bilo.
E sada teorija. Zašto se dozvoljava odigravanje utakmica, održavanje bilo kakvih javnih događaja i okupljanja u vrijeme kad je proglašen crveni meteo alarm? Oglašavanje takvog alarma za sobom bi automatski moralo povlačiti i nekakvu spremnost na obranu od toga, a jedan vid obrane je i prevencija. Hoću reći neka se više ne piše o visokom stupnju upozorenja ili oglašavanju opasnosti, ako iste znače samo opravdanje nekakvih službi i kasnije pametovanje "pa rekli smo vam". Treba uvesti prvo strožije objavljivanje takvih stanja opasnosti i drugo uvesti neka ograničenja ponašanja u trenucima takvih objava. Sve ostalo je sviranju kikiću.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo