KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Pa na uefinim stranicama je kratki sažetak od dvije minute

Meni je apsolutno shvatljiva odluka da prebaci Thaqija na lijevu stranu. Jer prvi dan im je radio probleme, i sasvim sigurno su Česi to znali i pripremili se na to, dok se s druge strane vjerojatno nisu pripremali da ce mali bit lijevo.
Osim toga, trebalo je vec bit jasno svima da mi igramo samo sa jednim krilom jer nemamo drugo. Kao sto Dantas nije igrao krilo, nije ni Ndokit, dapace, po prosjecnoj poziciji na terenu Ndokit je odmah do Petrovica, a i Orec je prosjecno bio blize protivnickom golu nego Ndokit.

Pohvale za ovaj zadnji reel na instagramu. Dule Jeličić, savršen odabir pjesama za scene. Konačno video sa srcem i dušom.

Quote from: Zelko Maler on 25.10.2025, 09:48nemojte se loviti na ovog tofu-a. Sparta je prošle godine igrala ligu prvaka. Ponovite si to. Igrali su ligu prvaka. Zabili smo joj 2 gola. Jedan je ponšten zbog zalkeđa, ali mi smo opet ugurali loptu dvaput u mrežu oni nisu nijednom.
Ovo je ogroman skalp i ogromna pobjeda. Za Deana.

Podrška treneru, da je bar bio tu protiv Ludogoreca.

Ljudi koji su po 'defaultu' negativni i depresivni jedna cekaju da gundaju i seru.

Da pobjedimo Real rekli bi "da ali nije to onaj real sa CR7, Kroosom i Modricem da su oni igrali zabili bi nam 5 komada."

Nevjerojatno ali tako je

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 25.10.2025, 17:48Pohvale za ovaj zadnji reel na instagramu. Dule Jeličić, savršen odabir pjesama za scene. Konačno video sa srcem i dušom.
Apsolutno se slažem, i odličan prijelaz na 60. minutu... baš me razveselio video
Dobro, dobrooo! Fuć!

K

Quote from: SandroB on 25.10.2025, 14:39Totalno je maliciozno KL nazivati Intertoto kup. Intertoto se igrao samo poreko ljeta, finalist je jedne godine bila i Segesta (Sisak). Unutra su bili mahom neatraktivni protivnici. MOŽDA, ako bi neki šestoplasirani iz liga petice igrao preko ljeta. Jako rijetko.
Treba samo vidjeti kako su se osvajanju "beznačajnog"  KL prošle godine veselili igrači Chelsea.
Volim grad koji teče

Ne znam čemu mozganje oko zamjene strana 18-godišnjaku koji si tek treba naći poziciju. To što je kod nas netko u morčićima ili pionirima definiran kao bek samo znači da je brz. Možda je zapravo špica...
#navodninavijač

Quote from: Krkan on 25.10.2025, 17:54to nema na FB? može netko ovdje to staviti?
Stiglo i na FB pred pol ure
Dobro, dobrooo! Fuć!

A
Quote from: SandroB on 25.10.2025, 14:39Totalno je maliciozno KL nazivati Intertoto kup. Intertoto se igrao samo preko ljeta, finalist je jedne godine bila i Segesta (Sisak). Unutra su bili mahom neatraktivni protivnici. MOŽDA, ako bi neki šestoplasirani iz liga petice igrao preko ljeta. Jako rijetko.

Ma pusti, bio je i Intertoto OZBILJNO natjecanje.
Ja se sjecam da je tamo bilo i Juventusa (trebao ici na njih Vartex, ali je ispao kolo prije od Rusa, mislim na penale), Stuttgart, Deportivo La Coruna,  Wolfsburg (puno jaci od ovog danas)Tottenham (prije nego su Englezi prestali igrati), Aston Villa (jedva prosli Brlupo pa ispali u Kupu Uefa od Varteksa), Bordeaux,, nesto kroz maglu (ne da mi se ici na wikipediju),  kao da su put prema Europi tamo trazili i Borussia Dortmund, Lyon, Bayern...
Ukratko, bilo je to ozbiljno natjecanhe, meni osobno cak i fali.
2 fun facta, ako se netko ne sjeca...
- Slsven Belupo je najbolj momcad u povijesti tog natjecanja
- Segesta je igrala finale i ostala prekratka za vratnicu! Mislim da je bilo ukupno 2-2 (mozda 2-1, ali da je usla ova stativa u Danskoj, idu u Kup Uefa zbog gola u gostima).

Inace, ali to je vec offtopic, ja bi vratio sve na postavke iz 90ih, LP, Kup UEFA, Kup Kupova.

Danas neke zemlje u natjecanju koje se zove Champions league imaju 5 fuckin klubova, sve zemlje imaju Kupove, a pobjednici idu u EL i KL, koja je svrha tih Kupova onda u ionako pretrpanom kalendaru.
Hoces im dati na znacaju - vrati im Kup Kupova.
Ali to je vec neka druga tema...

T
Taktičko znanje.. Sve licencirani treneri i stručnjaci tu. Ja kurca ne kužim kada je taktički dobro, kada ne, pa nije ni poanta da kužim. Ne kuži se u vodoinstalscuje velika većina ljudi, pa niko ne komentira.
Kada pobjeduje  dobra mi je tehnika, taktika, svi igrači i treneri su super, kada gubimo sve je crno i loše, ostalo su pizdarije i filozofiranje. Ok, nešto se na forumu mora pisati, ali kada mi netko po forumu krene pisati da igrač nije dobar taktički?! Koji je to kurac uopće? Svi vidimo da Fruk bolje dribla, zabija, prima loptu od drugih, ali kakav je taktički? Isto vrijedi i za trenera, nažalost nema dobre rezultate i meni je on klaunčina. Ako pobjedi 10 zaredom, budite sigurni da ću mu pisati hvalospjeve ovdje. Ostalo niti kužim, niti me ne zanima .
Nije pokazao nikakvo znanje za sada jer su rezultati užasni, a ne taktika. Ili svi tu imamo licencu?

Čekaj malo kako ti pišeš sa pod banom?  :svakacast: Krivo sam podesio detalje zabrane.

Uglavnom kolega vi ste na 4 dana hlađenja - za više informacija posjetite ovaj upis: https://nepresusan.com/tribina/index.php?msg=90949 :nisamja:

Preporučam da po povratku krenete pisati smislenije jer kao ni posljednjih par upisa, ovaj posljednji nema baš neke veze s ničim.
#navodninavijač

K
TIR, zaboravio si zaključat ćeliju. I bacit ključ.