SHNL 11. kolo: Rijeka - Osijek, ponedjeljak 27.10.2025, 16:30h

Started by Tmatic, 26.10.2025, 12:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Zloma, Petrovič, Fruk,Vignato,Devetak,Oreč, Husić, Majstor, Lasickas,Menalo,Čop

K
Quote from: kirac_87 on 27.10.2025, 15:17Je li realno da opet Deda igra od prve u napadu?
Okej, možda rotira radi umora, zanima me Vignato !

Janković ni na klupi, to bi bilo to od njega i Rijeke meni se čini. Vulkanizer nek ga proba nekome uglavit na zimu i adio

Sta je crni umoran od 45 min u zadnjih 8 dana? ili itko drugi?

K
Quote from: kirac_87 on 27.10.2025, 15:17Je li realno da opet Deda igra od prve u napadu?
Okej, možda rotira radi umora, zanima me Vignato !

Janković ni na klupi, to bi bilo to od njega i Rijeke meni se čini. Vulkanizer nek ga proba nekome uglavit na zimu i adio

Moje isprike, Janković je ipak na klupi. Prokleti Sofascore :jbg:

K
Quote from: kirac_87 on 27.10.2025, 15:17Janković ni na klupi, to bi bilo to od njega i Rijeke meni se čini. Vulkanizer nek ga proba nekome uglavit na zimu i adio

Na klupi je

L

D
Victor "never let them know your next move" Sanchez

K
Quote from: LenRi on 27.10.2025, 15:22Dantas ni na klupi, očito ozljeda.

Igramo mu proziv bivseg poslodavca pa ga nema

K
Ne znam sta ocekivat iskreno, po meni jako ofanzivna postava iako igramo s 3 od iza. Petrovic Fruk , i Vignato baš baš ofenzivni vezni red.

I

Uzmite u obzir da nam trener želi sve igrače imati u fizički optimalnoj razini
Po meni ova postava znači zamjene već na poluvremenu
SPORTSKI ODLAZI!

I
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.10.2025, 15:32Uzmite u obzir da nam trener želi sve igrače imati u fizički optimalnoj razini

Neka ih ima na optimalnoj razini na nacin da od pocetka stavi svog najboljeg napadaca koji je zabio tri utakmice u nizu, a copa, ako vec ima potrebu, stavlja zadnjih pola sata ili 20 minuta, a ne valjda obrnuto

Z
Gledam klupu, od 5 zamjena, iskoristi bi dvije, imamo samo dva igrača na klupi, Thaqi i DAA.

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.10.2025, 15:32Uzmite u obzir da nam trener želi sve igrače imati u fizički optimalnoj razini

Zar nije bolje staviti najbolje od prve? pa kad vodis ubacis ove picke materine od igraca... A ne ovako ce na poluvremenu/60 min ubacivati ove da se kolju hvatat gol

D
Je ako imas na klupi dostojne zamjene
Kako nemamo on ovako zapravo pokusava oprimizirati da i sa klupe kad se udje ima impuls