SHNL 12. kolo: Dinamo - Rijeka, subota 01.11.2025, 16:00h

Started by tomyrijeka, 30.10.2025, 16:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sa puni optimizma idemo na gostovanje u Maksimir po bodove s obzirom da nam je forma u uzlaznoj putanji dok je njima u silaznoj :svakacast:
https://youtu.be/ITnBbyMr5X4?si=IQAhjlEAT6FhP8E_
Forza Fiume ale!

@kreilach87 više sreće drugi put :neretljak:

Pitao je Povh za Radelju, bio je ozlijeđen posljednje 2 utakmice. Očekuju da će biti spreman za Dinamo mada su očekivali isto i za Osijek pa kajla.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 30.10.2025, 16:42@kreilach87 više sreće drugi put :neretljak:

Pitao je Povh za Radelju, bio je ozlijeđen posljednje 2 utakmice. Očekuju da će biti spreman za Dinamo mada su očekivali isto i za Osijek pa kajla.

Cim Pajač svira kraj protiv Dinama ja otvaram temu za iduce kolo!!  :bo:  ;D

M
Quote from: kreilach87 on 30.10.2025, 16:47
Quote from: TIR on 30.10.2025, 16:42@kreilach87 više sreće drugi put :neretljak:

Čim ste namirisali dobru formu Rijeke, sad bi svi otvarali   ;D  ;D  ;D  ;D

Quote from: moreplovac on 30.10.2025, 17:20
Quote from: kreilach87 on 30.10.2025, 16:47

Čim ste namirisali dobru formu Rijeke, sad bi svi otvarali   ;D  ;D  ;D  ;D

Cisto jer sam novi ovdje na forumu pa sam htio, a Rijeka se prati uvijek ne samo kada je u formi   ;)

K
Gdje se moze glasati da se ove presice ukinu? ovi nasi novinari i pitanja nisu za goli kurac... Hvala :nisamja:

Zašto, saznao si šta je sa Radeljom šta je bilo jedan od upitnika.
#navodninavijač

B
.    Ismael Bennacer se na oranici u Vinkovcima ozlijedio, ali on bi trebao biti u sastavu za Rijeku, no Kovačević neće moći računati na Stojkovića i Valinčića, kojeg čeka pauza od bar šest tjedana. Zajc je također zaradio udarac u list, ali on bi trebao biti spreman, ako ne za Rijeku, onda bar za Celtu.

Već neko vrijeme u kadru Dinama nema Pierrea-Gabriela, koji se odavno žali na probleme s rupturom lista. 
Tportal

A jesu te presice pomalo jadnjikave, dva novinara, tri pitanja od kojih je na jedno Španjol posrao novinara
I onda ono nasilno; ako više nema pitanja mi idemo (jer nam je pun kua  ;D  )
Taj covjek sta vodi presice, on radi i klupske priloge, dali samo meni ima neko čudno naglašavanje slogova u rečenici, nisam nikada nekoga čuo da tako govori , bo?

K
Quote from: TIR on 30.10.2025, 18:02Zašto, saznao si šta je sa Radeljom šta je bilo jedan od upitnika.
za to je dosta i video a ne konferencija od 6 minuta... 3 novinara, 2 i po pitanja

S
Neću reći da sam pesimist, ali spontano uvijek potražim neku logiku ili slijed... da ne kažem kapljice tradicije, ili pak sinkronicitete.

A oni mi kažu: čini mi se da smo na Maksimiru bolje prolazili kad nitko nije računao na nas. Kad su očekivanja bila velika, znali smo kihnuti, ili barem zakašljucati.

T
Ovo mu je zadnja šansa da krene prema gore, ako ne pobjedi nadam se da klaučina odlazi

S

B
Takoder se nadam da cemo Fruka potjerati il prodat za bilo sta...stalno neko soliranje, šutevi van 16, da sta vrijedi valjda bi ga neki klub kupio.
I Majstorovica, trebaju nam fini igraci na lopti, a ne drvosjece.
I valjda ce Rukavina napokon zaigrati, netko perspektivan da napokon dobije sansu

Čuj zadnja šansa protiv dinama  :D
Ja očekujem poraz od 1 razlike.
Sve bolje od toga je u ovom trenutku s ovim kadrom veliki uspjeh. Nadam se afrobritancu u početnih 11
SPORTSKI ODLAZI!