SHNL 12. kolo: Dinamo - Rijeka, subota 01.11.2025, 16:00h

Started by tomyrijeka, 30.10.2025, 16:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Franjo Tuđman on 31.10.2025, 23:08
Quote from: SandroB on 31.10.2025, 22:36
Quote from: Franjo Tuđman on 31.10.2025, 22:21Lijep pozdrav, prvi post moj, vidim igramo protiv Croacije sutra? Idemo po sva 3! P.S. sorry za 1999.

Igraj tenis i preuzmi Partizan, kurac sorry...
Daj mi malo da se saberem, tek sam uskrsnuo.. :nisamja:

Hahaha pa ko bi rekao cuda da se dese nakon ovog posljednjeg intervjua koje ste dali u zivotu svome  :vijesti:  :svakacast:  :sta:
https://youtu.be/XCBwL-bUwFI?si=Vg8dm_--HyZzeySq
Forza Fiume ale!

A
Quote from: Deba on 31.10.2025, 15:10
Quote from: ArmadaZg on 31.10.2025, 13:05
Quote from: Tmatic on 31.10.2025, 12:36
Quote from: ArmadaZg on 31.10.2025, 11:45Najvise straha ulijeva Zlomislic.
Cak i kad nas vraca njemu - mene lagano probode.

Inace...meni pak Bogojevic nikad nije bio za otpis. Dapace, cak i ulascima pred kraj, uvijek je nesto pridonio.
Meni je on za prvih 11, ali i Vignatto nakon pon.
Nekako mi Vignatto u puno stvari baca na Djouahru.
A sto se gore spomenutog Gojaka tice, e taj mi je enigma.
Ima predispozicije da bude medu najboljima, a vec 2 sezone nikako da se nametne.
Aklimatizacija, sustavi...tko ce ga znati :bo:

Gojak je došao u klub sa kroničnom boli u leđima i ne može više od 60 minuta, ali je odličan da ti uđe s klupe za drugo poluvrijeme i unese stabilnost

Pa jel se to da iskorijeniti? Jel se zna sta je uzrok!?
Otkad to vuce?
Kad bi bio zdrav - odlican igrac.
On je zato i dosao, odma je rekao to, i navodno da nije zaljecivo

Gdje je on to javno pricao!?
Koliko znam, klubovi NE uzimaju povrijedene igrace, upravo zato i prolaze JAKO detaljne preglede prije potpisa ugovora.

Znam da je ovo neki mit koji vec neko vrijeme traje, ali meni ta prica ne drzi vodu.
Pa rade ce klub platiti operaciju i oporavak nego imati na placi igraca koji igra po 15min.

A i kad igra, krece se zacudujece dobro za igraca s kronicnim problemom leda.

K
Quote from: ArmadaZg on 01.11.2025, 12:03
Quote from: Deba on 31.10.2025, 15:10
Quote from: ArmadaZg on 31.10.2025, 13:05
Quote from: Tmatic on 31.10.2025, 12:36
Quote from: ArmadaZg on 31.10.2025, 11:45Najvise straha ulijeva Zlomislic.
Cak i kad nas vraca njemu - mene lagano probode.

Inace...meni pak Bogojevic nikad nije bio za otpis. Dapace, cak i ulascima pred kraj, uvijek je nesto pridonio.
Meni je on za prvih 11, ali i Vignatto nakon pon.
Nekako mi Vignatto u puno stvari baca na Djouahru.
A sto se gore spomenutog Gojaka tice, e taj mi je enigma.
Ima predispozicije da bude medu najboljima, a vec 2 sezone nikako da se nametne.
Aklimatizacija, sustavi...tko ce ga znati :bo:

Gojak je došao u klub sa kroničnom boli u leđima i ne može više od 60 minuta, ali je odličan da ti uđe s klupe za drugo poluvrijeme i unese stabilnost

Pa jel se to da iskorijeniti? Jel se zna sta je uzrok!?
Otkad to vuce?
Kad bi bio zdrav - odlican igrac.
On je zato i dosao, odma je rekao to, i navodno da nije zaljecivo

Gdje je on to javno pricao!?
Koliko znam, klubovi NE uzimaju povrijedene igrace, upravo zato i prolaze JAKO detaljne preglede prije potpisa ugovora.

Znam da je ovo neki mit koji vec neko vrijeme traje, ali meni ta prica ne drzi vodu.
Pa rade ce klub platiti operaciju i oporavak nego imati na placi igraca koji igra po 15min.

A i kad igra, krece se zacudujece dobro za igraca s kronicnim problemom leda.

Pa neće se javno pisat takve stvari! Jesi kad to vidio ili čuo da je neki igrač i klub javno tako istupio?
Plaća? U dogovoru s klubom neće imati primanja kao da je full zdrav i u top spremi za 120 minuta. A u tom slučaju i ne bi bio kod nas.
Imaš takvih primjera koliko hoćeš. Npr. Gorgon. Javna je tajna da mu je bilo nešto s srcem i da u ozbiljnoj i zahtjevoj ligi ili klubu ne bi prošao liječnički pregled.
Slaven Bilić je nakon SP 1998 ( odigrao s blokadama ) bio gotov. Pa se s 30 godina još 2-3 godine stalno vukao poluozlijeđen.

Hocemo tri boda protiv atomdkog, pa neka ga sancez izdrka na benzijskoj, ariva
Nogometni Expert

B

R
Bome Thaqi opet u prvoj. Nadam se da nece podlijeći pritisku

Nadam se da Sanchez zna šta radi.. ne znam kako točno bi Petrovič i Ndockyt trebali zaustavit njihov vezni red
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

D
Thaqi u prvoj, dve opcije - podlijeze pritisku i izlazi na poluvremenu ili dobro ulazi u tekmu i muci sporog Godu koji je najslabija karika ovog Dinama.

Cop takodjer, ako se ne sastane s loptom prvih 10 minuta, Adu Adjei na poluvremenu ne gine.

Ostalo ocekivano, jedino Ndockyt u sredini umjesto Vignata, mozda zbog cvrstoce jer je upitno koliko bi Vignato mogao kreirati ako ga krenu lemat ovi mesari od Misica, Bennacera i ostalih.

Cini mi se da je plan proc neokrznut prvo poluvrijeme, pa u drugom s izmjenama probat napast ili na kontre ili kroz igru i nesto na silu ugurat.

Quote from: Snowcrash on 31.10.2025, 23:50
Quote from: TIR on 31.10.2025, 23:39Imate ignore listu, koristite ju.

Ako zamislimo tvoju ulogu kao organizatora nogometne sjedaljke u vrtu s bazenom i roštiljem, to je isto kao ignorirat čovjeka koji je upao, nitko ga ne poznaje, a pod vidnim je utjecajem supstanci i svima dosađuje.
Ne mogu ignorirat kad mi pas postane nervozan u takvim situacijama.  ;D   

Cini mi se da kad stavis nekoga na ignore listu vise ne vidis sadrzaj njegovih postova, osim ako sam kliknes da ti otvori...pa nije analogija bas pogođena 🤔
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

B
Ako netko ima kakav link bio bi mu zahvalan.

O
Quote from: Uzaludni on 01.11.2025, 15:02
Quote from: Snowcrash on 31.10.2025, 23:50
Quote from: TIR on 31.10.2025, 23:39Imate ignore listu, koristite ju.

Ako zamislimo tvoju ulogu kao organizatora nogometne sjedaljke u vrtu s bazenom i roštiljem, to je isto kao ignorirat čovjeka koji je upao, nitko ga ne poznaje, a pod vidnim je utjecajem supstanci i svima dosađuje.
Ne mogu ignorirat kad mi pas postane nervozan u takvim situacijama.  ;D   

Cini mi se da kad stavis nekoga na ignore listu vise ne vidis sadrzaj njegovih postova, osim ako sam kliknes da ti otvori...pa nije analogija bas pogođena 🤔

Pa ako si nekog stavio na ignore listu , koji će to on kurac više. Znači ne želiš raspravljati s njim.

_
Quote from: ddrizala on 01.11.2025, 14:35Thaqi u prvoj, dve opcije - podlijeze pritisku i izlazi na poluvremenu ili dobro ulazi u tekmu i muci sporog Godu koji je najslabija karika ovog Dinama.

Cop takodjer, ako se ne sastane s loptom prvih 10 minuta, Adu Adjei na poluvremenu ne gine.

Ostalo ocekivano, jedino Ndockyt u sredini umjesto Vignata, mozda zbog cvrstoce jer je upitno koliko bi Vignato mogao kreirati ako ga krenu lemat ovi mesari od Misica, Bennacera i ostalih.

Cini mi se da je plan proc neokrznut prvo poluvrijeme, pa u drugom s izmjenama probat napast ili na kontre ili kroz igru i nesto na silu ugurat.
Za Thaqija iskreno ne vidim zašto bi bilo ili ili između ova dva scenarija, dečko je pokazao zavidnu razinu mirnoće za sada i dapače određene segmente igre je odrađivao s dojmom puno većeg iskustva nego što ga ima tako da skroz mogu zamisliti scenarij u kojem neće pucati pod pritiskom i zbog toga ne znam kako griješiti, ali u kojem bi mu npr. veći problem mogao biti fizički intenzitet s kojim se na momente malo pomučio protiv Sparte ili pozicioniranje u obrambenoj tranziciji

D

T

L