SHNL 12. kolo: Dinamo - Rijeka, subota 01.11.2025, 16:00h

Started by tomyrijeka, 30.10.2025, 16:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

@TIR postoji li kakva opcija da si mogu blokirati određenu temu. Od ove polako odlazim u kvas. Predugo mi traje ovo razmišljanje o utakmici u glavi. Srijeda ujutro, a ja mislim o pajacima umjesto da me muče dnevne brige.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
05.11.2025, 08:38 #511 Last Edit: 05.11.2025, 08:40 by Zelko Maler
Quote from: D2 on 05.11.2025, 07:58@TIR postoji li kakva opcija da si mogu blokirati određenu temu. Od ove polako odlazim u kvas. Predugo mi traje ovo razmišljanje o utakmici u glavi. Srijeda ujutro, a ja mislim o pajacima umjesto da me muče dnevne brige.

to je normalno nažalost, teško je trpiti  nepravdu, a još teže kad te netko prca u zdrav mozak i kad pokvarenjaci i đubrad tebi pokušavaju nametnuti da si takav,ja se osjećam više sasrano od ovog cirkusa jučer nego u subotu navečer nakon utakmice.

Postoji, ne otvaraš temu jbg. ;D  Samo lupiš mark as read da ti ne iskače stalno da ima novih upisa. :)

Pustit ću otključano za kasnije neke potrebe, ali u pravilu molim vas da raspravu o sucima premjestimo u temu za to: https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=134.0
#navodninavijač

B
Znači imaš mogučnost spriječiti katastrofu(u okvirima utakmice) i ti ne zoveš suca da sam pregleda i odluči. Napravio si svoj dio posla i niko ti ne može prigovoriti za ništa. Samo su dva moguča razloga zašto si to napravio:  :vijesti: Ili si glup i nisi za taj posao ili si to namjerno napravio.

Quote from: TIR on 05.11.2025, 08:56Postoji, ne otvaraš temu jbg. ;D  Samo lupiš mark as read da ti ne iskače stalno da ima novih upisa. :)

Pustit ću otključano za kasnije neke potrebe, ali u pravilu molim vas da raspravu o sucima premjestimo u temu za to: https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=134.0
Da sam takav karakter ne bih se još jeo oko toga niti bih pitao ovo za ignore. Hebi ga poznajem sebe.  :neretljak:
Dovodim se skoro u iskušenje da te molim za jedno dvodnevni ban radi odvikavanja.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Vado Magnar on 04.11.2025, 16:45
Quote from: SandroB on 03.11.2025, 21:23Znam da nije pametno zakopati se u rov i ratovati do istrebljenja, ali ovo mi ide na kurac. Pljačka stoljeća, ali... sutra je novi dan.

Meni je puna kapa takvih sranja. Znam da ih ne mogu promjeniti i ako zaglavim da o njima razmišljam zatrujem si dan. Nakon '99 nisam mogao ni gledat nogomet.
Zato, meni, za moje mentalno zdravlje je najbolje ići dalje. Ni ne čitati opravdanja ili objašnjenja jer su u potpunosti pogrešna i izlišna.
Vozi dalje i bok.
Ovo. Prestar sam da se igram sa srcem i zdravljem. Netko drugi mora preuzeti tu borbu. Moja generacija je failala. Puno sreće idućoj. Moju podršku imaju, ali ne mogu vise slušati opravdanja i kako nas ipak ne pljačkaju i ne prave majmunima i budalama i besramno nas ne jebu u zdrav mozak svojim isprikama koje u nikojem svemiru ne drže vodu ako imas vise od jedne vijuge u glav, pa ne seres po dvorištu. Ne mogu. U subotu sam odlijepio, puknuo ko kokica. Ne mogu ti to zdravlju priuštiti vise.

Želim im ružno, ali sto se mene tiče, to je na karmi i drugima, ja nemam municije za borbu vise.

Ma nema tu srece. A majvise od svega mrzim kad nekome moram objasnjavat zasto sutra navijam za Celtu.

I
Quote from: Snjesko on 05.11.2025, 12:47Ma nema tu srece. A majvise od svega mrzim kad nekome moram objasnjavat zasto sutra navijam za Celtu.

Fiktivni netko da me pita dok gledam utakmicu dinamo : Celta, "Za koga navijaš?"  dobio bi brzi odgovor "Za Rijeku!".
Nakon toga bi mogao naširoko objašnjavati ne da ne navijam za njih, nego da im želim nepravedan poraz, nezasluženi poraz.
Poraz uz ozljede im isto želim iako mi to teško prelazi preko usta. Ali da, Želim i to.
Želim im da zabiju gol, da se jako vesele pa da suci vrate četiri akcije unazad i ponište ga jer su protivnici krivo izveli aut.
Ne želim da me kreativnost ponese pa ću stati.
Koeficijent? Samo da mi to nitko ne spomene.

J
Bildanje koeficijenta nakon neke pobjede hajdina je za mene sreća u nesreći. Hvala bogu s tovarima u europi je samo sreća :neretljak:

Z
Quote from: Iqteam on 05.11.2025, 13:00
Quote from: Snjesko on 05.11.2025, 12:47Ma nema tu srece. A majvise od svega mrzim kad nekome moram objasnjavat zasto sutra navijam za Celtu.

Fiktivni netko da me pita dok gledam utakmicu dinamo : Celta, "Za koga navijaš?"  dobio bi brzi odgovor "Za Rijeku!".
Nakon toga bi mogao naširoko objašnjavati ne da ne navijam za njih, nego da im želim nepravedan poraz, nezasluženi poraz.
Poraz uz ozljede im isto želim iako mi to teško prelazi preko usta. Ali da, Želim i to.
Želim im da zabiju gol, da se jako vesele pa da suci vrate četiri akcije unazad i ponište ga jer su protivnici krivo izveli aut.
Ne želim da me kreativnost ponese pa ću stati.
Koeficijent? Samo da mi to nitko ne spomene.

ili hipotetska situacija, namjeran lakat Iaga Aspasa u glavu Mišiću ili Dominguezu. Jebiga Aspas je ipak kapetan i legenda Celte, bivši reprezentativac, to je samo žuti.