KL, 3. kolo: Lincoln RI - Rijeka, četvrtak 06.11.2025, 21h

Started by SamoMesarskiNogomet, 02.11.2025, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zlomislić - Oreč, Majstorović, Petrovič, Husić, Devetak - Ndockyt, Vignato, Fruk, Thaqi - Jurić
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Radeljic enjoyer on 02.11.2025, 13:39Ja očekujem da će AMJ startat umjesto DAA, Sančo je uspio uskrsnut Čopa valjda može i AMJa
Nadajmo se da Sančo ima dobar razlog za Jurića u prvoj
Ex "Radeljić enjoyer"

Quote from: Krkan on 06.11.2025, 19:01Jel' bubnjao?
Poveo je hoću Ri, to nam je bilo sasvim ok  8)
Dobro, dobrooo! Fuć!

Njušim promjenu formacije na 4-3-3 i dosta centaršuta, iz dva razloga:

1. teren je koma
2. protivnički stoperi imaju 182 i 187 centimetara, golman 186, bekovi 171 i 175, a Jurić 190 centimetara.
#navodninavijač

Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 06.11.2025, 19:06
Quote from: FTM on 06.11.2025, 18:56Cijene nisu toliko loše, koliko nas oderu na tečaju GBP-EUR.

Međutim, došao nam je Presidente u restoran i platio valjda 200 pivi za svih, malo je i vodio navijanje i atmosfera nam je za 10. Miško legenda!

Rijeko naša, dobra budi, jer kako stvari stoje, već imamo provod ludi!

Je rekao da će hebati Pajača do kraja :bo:
To idemo poslije utakmice na dogovor  ::)
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: Radeljic enjoyer on 06.11.2025, 20:13
Quote from: Radeljic enjoyer on 02.11.2025, 13:39Ja očekujem da će AMJ startat umjesto DAA, Sančo je uspio uskrsnut Čopa valjda može i AMJa
Nadajmo se da Sančo ima dobar razlog za Jurića u prvoj

Spor teren i duge lopte, a i vrijeme je da se još njega i Gabija uskrsne

Ovo danas miriše na rastavljanje Gibraltaraca na proste faktore, karma vraća sada plavima iz Mordora, vrijeme je i da se nama poklopi.
A sudeći po atmosferi u Gibraltaru smješi nam se prekrasna noć.

Quote from: TIR on 06.11.2025, 20:16Njušim promjenu formacije na 4-3-3 i dosta centaršuta, iz dva razloga:

1. teren je koma
2. protivnički stoperi imaju 182 i 187 centimetara, golman 186, bekovi 171 i 175, a Jurić 190 centimetara.
Da bi centarfor funkcionirao mora biti i centarsuteva na njega zato nam kod Djaleta i nisu trebali ili su bili odsječeni ili se uopće na njih i nije igralo a kod Španjolac je potpuno drugačiji stil igre,dosta igrača dolazi u sesnaersterac na bočne centaršuteve a gdje je gužva i centarfor ima šansu zabiti nešto bar tako mislim..... a možda i krivo mislim.
Volim grad koji teče

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 06.11.2025, 19:57Zlomislić - Oreč, Majstorović, Petrovič, Husić, Devetak - Ndockyt, Vignato, Fruk, Thaqi - Jurić

Nadam se da ce bar u nekom trenutku na terenu biti Vignato, Dantas i Fruk..da vidimo malo i tu kombinaciju

K
Ndockyt žuti, i zato mrzim kapetane golmane, šta će on trčati 40m da progovori sucu

I
Quote from: Kostrena on 06.11.2025, 21:15Ndockyt žuti, i zato mrzim kapetane golmane, šta će on trčati 40m da progovori sucu

I sto bi tocno dobio prigovorom?

Igramo za kurac. Debeli zakurac.
Ne znam ni što igramo, ni koju formaciju više. Muka mi je. Od silnih rotacija, i pozicija i imena, počesto i u toku jedne utakmice. Eto ne razumijem.
Di je Vignato, što Thaqi igra, što želi postići s Jurićem sad?

Majku ti jebem i nogometu. I dva žuta već imamo, jesam to rekao?

Samo da ne popušimo crveni.
Volim grad koji teče