KL, 3. kolo: Lincoln RI - Rijeka, četvrtak 06.11.2025, 21h

Started by SamoMesarskiNogomet, 02.11.2025, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: -RIJEKA- on 06.11.2025, 22:30Konačno da je i Zloma skinuo penal
Pa skrivio gol. Jebena komedija. 1 step forward, 2 steps back.

Zloma, jedi kurac, majmune. Odjebi.

K
Jedna pobjeda doma i prošli smo dalje ;D

Quote from: bob marley on 06.11.2025, 22:32Trebamo se prijavite za neko natjecanje na Marsu, jer ovo nije normalno. Napucana lopta u ruku s 20 cm svira penal. Stvarno ovo više nije normalno
Hvala izdrkavanju Armade prošle sezone u Ljubljani. Ajmo opet. Pa se čudimo kao picke zašto nas Uefini suci karaju.

-
Quote from: Zaf on 06.11.2025, 23:07

Šta je on kriv danas za gol?

C
Ova nakupina svega i svačega sa druidom koji miksa sastojke je na 3 kola prije kraja na bodovnom učinku koji sam joj prognozirao na kraju.2 utakmice doma za prolazak dalje....Mislim da se može.

O
Quote from: deo123 on 06.11.2025, 23:02I sad će doći neki Aek i Celje i onda cemo to dobit.. ćete vidjeti..

Ali ova ide Sanchezu na dušu, los je angažman igraca bio sve to stoji, ali krenuti sa spicom koja ima 0 minuta u zadnjih ohoho.. to je glupost..

Aek gol razlika. 5 0 dakle i 3 utakmice nisu primili nijedan gol a Celje na 100 posto učinka tako da će to biti jako teško dobiti.

B
Ajde ovakve rijeci prema Zlomi su ljigave.
Sta sad je dezurni krivac ako ekipa odigra zakurac? Sta je trebao kod gola? Lasivkas ispada naivno, tezak udarac sa 16 kojeg brani i za kojeg nemas prostora birat di ces ga odbit. I njihov je bio korak ispred nase obrane, tako da mogu bar 5 krivaca za gol nac prije Zlome.
Ne serite

D
Ne znam ja sam u dilemi sto je bolje igrati ili ne ovu ligu. Nakon Ovakve blamaze mozda je bolje laganica hnl 9 mjeseci se tjesis da to nesto vrijedi pa onda mjesec dana samaraju razni ribari pa ispocetka. Ovdje ima balasta barem 10 igraca nikakva liga njima nece pomoc da ih utopis. Fucking juric, ostavi se  nogometa panju jedan

Quote from: Orpat on 06.11.2025, 23:11
Quote from: deo123 on 06.11.2025, 23:02I sad će doći neki Aek i Celje i onda cemo to dobit.. ćete vidjeti..

Ali ova ide Sanchezu na dušu, los je angažman igraca bio sve to stoji, ali krenuti sa spicom koja ima 0 minuta u zadnjih ohoho.. to je glupost..

Aek gol razlika. 5 0 dakle i 3 utakmice nisu primili nijedan gol a Celje na 100 posto učinka tako da će to biti jako teško dobiti.
Zakon velikih brojeva. Jedan će pasti na Ruji.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Quote from: Orpat on 06.11.2025, 23:11

To je sve odlicno, nizovu kad tad padnu..a ovi naši moroni najbolji budu kad ni mater ne vjeruje u njih..ja ne mogu sebi objasniti da podloga po kojoj lupam loptu može od mene napraviti invalida

Quote from: Bobic on 06.11.2025, 23:03Nemoj danas o Zlomi onaj gol nije njegov. Lasickas opet.
Daj ne lupaj. Čovjek je imao 2 sekunde za pripremiti obranu u korner. I šta napravi. Baci je majmunu ja glavu.

Nemoj me jebati. Zloma je debil par excellence. Utopit ga odmah i poslati na tribinu. Završiti mu karijeru jer je debil!!!!!

R
Ako je mogla Sparta i Paok past ove godine moze i Celje/Larnaca, cak i sa ovim poluigracima je uz malo srece sve moguce

Quote from: -RIJEKA- on 06.11.2025, 23:10
Quote from: Zaf on 06.11.2025, 23:07

Šta je on kriv danas za gol?
Čekaj... ti to ozbiljno ili trolas? Šta si slijep?

Užasno postavljena i odvođena utakmica od strane trenera, pri ulasku Gojaka i Lasickasa rekal sam da mi miriše na Slaven Belupo i tako je i bilo.
Voljni moment nula, teren je zeleni beton.
Velik bod kad se igra zbroji sa obje strane.

Prvenstveno poraz Victora Sancheza!!!