KL, 3. kolo: Lincoln RI - Rijeka, četvrtak 06.11.2025, 21h

Started by SamoMesarskiNogomet, 02.11.2025, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Je mi može netko objasnit ovdje, koja je zadaća, koja je pozicija i što je AMER GOJAK napravio od kad je došao u klub? Do kada više?

Z
Trenerov kiks. I to ogroman.
Ovo mu je prvi kiks po meni.
Ne mozes toliko rotirati, koliko god bi htio sirinu, nemas toliko igraca

D
Teren koji da je na Balkanu ne bi Uefi bio dobar ni za pretkola.
Trener koji izmislja treceg napadaca kao da igramo kup protiv cetvrtoligasa, taktika nula bodova danas, počelo se igrati zadnjih 5 miinuta.

Quote from: Zelko Maler on 06.11.2025, 23:26Trenerov kiks. I to ogroman.
Ovo mu je prvi kiks po meni.
Ne mozes toliko rotirati, koliko god bi htio sirinu, nemas toliko igraca
Jebo mu AMJ tinedzericu.

I
Barem smo zabili gol u gostima. Ako odrzimo nulu u uzvratu, sto vjerujem da mozemo, prolazimo.

I
Nije mu prvi kiks.
Ali ako se opet opameti i upotrijebi inteligenciju koju voli zazivati , smatram da bismo mogli uzeti min 4 boda doma, pa čak i odigrati utkmicu bez poraza u Krakowu.

Z
Aek i Celje opet pokazali puno vise. Aek jos nije u 3 utakmice gol primio, Celje vec standardno okrece utakmice kako im se sprdne. Sahtar se probudio.
Jebemu mater trebalo je dobiti danas. :jbg:

I
Nevezano za utjecaj uopće na rezultat ali moram spomenuti suca.
Malo gledam nogomet ako ne igra Rijeka ali skupilo se sigurno nekoliko tisuća utakmica i mislim da lošije sudjenje nisam vidio. Fascinantno kako drži autoritativan stav i pozu pa s visoka objašnjava neobjašnjivo. Nevjerovatno da su ovi naši analfabete (Čulina, Jović, Lovrić) za njega Colline.

Quote from: Zelko Maler on 06.11.2025, 23:36Aek i Celje opet pokazali puno vise. Aek jos nije u 3 utakmice gol primio, Celje vec standardno okrece utakmice kako im se sprdne. Sahtar se probudio.
Jebemu mater trebalo je dobiti danas. :jbg:

Nema nikakve veze ko je što pokazao, Aek je dobio Crystal Palace u Londonu pa je igrao doma 0-0 sa Aberdeenom to nije bitno. Svi znamo da možemo dobit doma njih i Celje.
Pitanje je što mi radimo, kakvo je ovo zalaganje, kakvo je ovo vođenje utakmice, zašto se klubu ne postavljavaju pitanja u onoj sjeverno korejskoj pres sobi, do kad ćemo se boriti sami sa sobom, to su pitanja, jebali nas i aeci i celjeti.
Jebote ljudi potegli u ogromnoj brojci u jebeni Gibraltar i oni ovo odigraju.
Nas nadigra jebeni crveni vražićak sa Gibraltara!

M
Meni davanje prilika igracima nije problem, pogotovo jer je Sanchez unio totalno drugi sustav igranja pa da vidi ko mu može to odigrat. Problem je što se to radi svaku utakmicu. Prvenstvo je izgubljeno, samo najoptimisticniji vjeruju u povratak, pa daj onda baci sve karte na Europu. Ovu utakmicu je trebalo počet 11 najboljih, s pobjedom si već korak i po u top 24. Isto tako stalno mijenjanje igraca ima kontraefekt, igraci koji su krenuli dobro ne mogu zadržat kontinuitet (adjei npr) i to dugoročno ne može bit dobro. Nadam se da je Sanchez u ovih 11 utakmica na klupi Rijeke skuzio ko može igrat, a ko ne. Narednih par utakmica može jako usmjerit daljnji tijek sezone u pozitivnom smjeru, ali i isto tako mogu kola nizbrdo poc.

Orec je bio jako los. Onda ga zamijenis Lasickasom i ovaj napravi istu gresku kao neki dan. WTF. Sta mozes? Koga ces stavit? Stopera na klupi nemas. Krila nemas. Mozda si mogao DAA stavit prije, ali ni on se u pol sata nije sastao s loptom. Zlomislic napokon nesto obrani, ali je sve u svemu rupa. Mislim gledas na klupu i vidis Gojaka i Menala. Nema tu kruha, ovo nam je realnost.

Doma cemo dobit jednu, gotovo sam siguran. Doma smo sasvim druga ekipa.

Quote from: Snjesko on 06.11.2025, 23:05Ne moze se od govna napravit pita

Moze, takva pita se zove "HNL".

Inace veceras krivica primarno treneru, trebao je ici na sigurno s postavom od starta a ne riskirat jer su ovi kao neki amateri.

Stadion gori nego gradiliste novog busnog kolodvora na Zabici, bolje da su igrali tamo.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Ovo je slika i prilika utakmice u Koprivnici od neki dan.
Samo ovaj puta osim što su zamjene bile katastrofalne i sama priprema za utakmicu je bila na nikakvoj razini.
Vjerujem Sanchezu i vjerujem mu da želi najbolje, ali ovo su ogromne greške koje on radi.
Neću ni spominjat stavljanje Tačija na Maksimiru na poziciju di Dinamo nije igrača imao.
Veliki upitnici.
Ljudi moji, nama su Gibraltarci danas iz svog do našeg šesnajsterca dolazili u pet sekundi, možda i manje.

I
Da, zato gibratalci( jel se tako piše?) imaju širinu klupe sa 8 desnih bekova.
Nevjerovatno koliko pojedinci mogu naći skuze za ASDA.
Istina je da je u utakmicama gdje nije eksperimentirao sa pozicijama igrača , pozicijama ne pojedincima i izmjenama u toku utakmice dobio dovoljno kvalitete za biti dojmom bolji u ovoj utkmici kao i na inerciju dobiti Lokomotivu i Istru doma i Vukovar u gostima.

Ovdje mi igrom smo iščupali bod, jednostavno nismo bili bolji protivnik. I nije to samo radi igrač ili greške Laickasa/Zlomislica.