Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Meni ovaj što nam dolazi eno malo hita na Vedrana Mlikotu iz faze Stipe u gostima  :bo: Ive Iviću, dobro nam došao :)

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Sviđa mi se, znači Miškoviću neće

Sumnjam da bi Misko njega doveo, ima stav i karakter. Plus traži pojačanja i jebeno je skup. Ovo je BK odluka.

M
Quote from: Zaf on 01.09.2025, 19:36Sumnjam da bi Misko njega doveo, ima stav i karakter. Plus traži pojačanja i jebeno je skup. Ovo je BK odluka.

I mase penisom, a Misku je bitan PR. Ali Misko voli i financije, a kad malo sagledas, ovaj ce se vise trudit jer ima mrlju na karijeri pa mora poslom i rezultatima pokazat i dokazat da vrijedi.

S
Quote from: Zaf on 01.09.2025, 19:36Sumnjam da bi Misko njega doveo, ima stav i karakter. Plus traži pojačanja i jebeno je skup. Ovo je BK odluka.

Sigurno iz BK prate godinama Sancheza, a petarda ih nije učinila ravnodušnima.  :neretljak:

K
Maribor zainteresiran za Đalovića i to nemalo

Z
Quote from: Kostrena on 02.09.2025, 09:09Maribor zainteresiran za Đalovića i to nemalo

okrenuo je Kek broj, dva.

I
KeK je siva eminencija na Rujevici .

Z
Quote from: Snowcrash on 02.09.2025, 09:01

Sigurno iz BK prate godinama Sancheza, a petarda ih nije učinila ravnodušnima.  :neretljak:

da je po Miškoviću dobili bi Ćorluku  :neretljak: , ako bi tražio neko iskusnije rješenje onda Zekića, a ako bi imali sreće i milosti onda bi nam doveo Čabraju.

Quote from: Kostrena on 02.09.2025, 09:09Maribor zainteresiran za Đalovića i to nemalo

Ako slučajno ode tamo, baš me zanima kako će proći. Osnovno pitanje je može li iz momčadi čiji roster nije do kraja posložen, kao što je bio naš, izvući nešto. Ove godine je kašljucao, doduše i prošle je, natoč tome, ali je uzeo sve.

S
Quote from: Zelko Maler on 02.09.2025, 09:15
Quote from: Snowcrash on 02.09.2025, 09:01

da je po Miškoviću dobili bi Ćorluku  :neretljak: , ako bi tražio neko iskusnije rješenje onda Zekića, a ako bi imali sreće i milosti onda bi nam doveo Čabraju.

Onda je "novi predsjednik" kluba našao i amenovao Sancheza, baš kako je razriješio Đalovića.
Koliko je meni poznato, Mišković je još uvijek predsjednik kluba, a DRS šef glavnom treneru i stožeru. 

K
Nije slučajno izabran Sanchez, nije slučajno on čekao nas, puno će tu biti razgovara i dogovora sa Iraolom

J
Đale je trener koji će povest igrače, pod njim "butić" neće nikad naučit igrat. To ne znači da ne zna ili da je loš nego je ta vrsta trenera, a nije svaki trener za svaki klub. Novi vlasnik traži trenera učitelja, nekoga tko je sposoban naučiti "butića" da ne trči ko muha bez glave. Ponovno, to nije bolji trener nego drugčiji. Koliko će ta poslovna politika dat rezultata ostaje da vidimo. Sigurno je to jedna priča na duže staze na koju mi nismo naučeni. Trebat će masu strpljenja, ali sigurno je pozitivno da nam je gornji limit stepenicu viši nego dosad. Drugim riječima, igrači se neće prodavat nakon jedne vrhunske polusezone kako je to bio slučaj do sad. Umjereni sam optimist, a kad me stisnu crne misli sjetim se što se sve moglo dogodit da je miško prodao klub nekom drugom pa mi bude malo lakše.

S
Quote from: Kostrena on 02.09.2025, 10:47Nije slučajno izabran Sanchez, nije slučajno on čekao nas, puno će tu biti razgovara i dogovora sa Iraolom

O da - nije slučajno da su oboje Španjolci, doduše, jedan je Bask, a drugi Katalonac.  ;D