Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
DRS je hodajući nabasao na kuma pa čuo da Pjaca želi u Ri i dogovorio Pjacu.
Eto!

DRS ima uvijek jednakog ili boljeg kuma 8)

Da se razumijemo, nisu ni sve pricice koje tu procure uvijek sveto pismo ni 100% istina.

Ali prihvacat Jakirova klafranja ko istinu? A ono, ako vam se uklapa u neki narativ...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
vjerojatno je većina priča rang Krsitijana Golubovića, nisam gledao cijeli intervju, slučajno piknuo taj dio, ali za dolazak Ivanovića i Pašalića je točno. Zvao je on cijele dane.

Ne bi vjerovao ni Jakirovim pričama 100%. Jer ako je istina taj dio za potpise igrača, zašto onda ne bi bila istinita i priča za odlazak iz kluba? Ne možemo uzeti dijelove koji nam pašu, a ostalo proglasiti lažnim.

Pravi omjer koliko je Jakir utjecao na dolazak Fruka, Franje, Pašalića i Jankovića, a koliko DRS, nećemo nikad saznati.

Ali malo mi je indikativno da u najmanje 4 prijelazna roka nakon toga, nisu potpisali nikoga sličnog potencijala.

Očekivao bi da DRS, onda bar nekoga takvog ubode, a ne da dovuče Rukavinu.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Stvorila se malo fama o tom dahtanju.
Pa koliko ste samo puta pročitali u izjavama od igrača da ih je osobno nazvao XY trener i da im je to bilo presudno.

Mislim da je to zapravo sasvim prirodan proces i treneri su ti koji su u svakodnevnoj komunikaciji sa igračima i općenito bliži od SDa ili vlasnika/predsjendika kluba, pogotovo u načinu ustroja klubova kakav je u HNLu.

Njemu svaka čast na marketingu i samopromociji. Kako bi rekao nas marketinški mag,lijepo je umotao kinesku bezvrijednost u fini celofan.
Treba se samo sjetiti koliku je samopromociju imao dok je bio u Ri.
Svako malo neki podcast. I ima tu uličnu spiku : "čuj ja dodjem , nazovem ga i kažem, daj ne seri, sutra ima da si u Opatiji".

Naravno da je raji to "Pitko".
Da ga nabijes u neki podcast za tri godine na BIHTV bi ispričao kako je neki ex igrač Zrinjskog bio u Baranji na kirvaju i sreo tamo Pasalica sa managerima i javio Jakiru da se ovaj tamo provodi, on sjeo u auto, pio sa njim do jutra i sutra do podne ovaj mrtav pijan odradio liječnički