Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bišćan, Rožman, Tomić, Tadić, Budicin, Cosmi, Sopić, Đalović... Sanchez...

Koga od ovih ljudi vidiš da vodi klub u Championshipu i ozbiljno konkurira za ulazak u EPL?

#degenerik

Jakir je tata. Tata igre.
Vjerojatno nije najpotkovaniji. Ni trener, ni taktičar, ni psiholog niti o nogometu moguće promišlja na iole bitno drugačiji način od nekog pukog i površnog pratitelja.
Ali tako jebeno to sve skupa nosi na svojim plećima. I vjeruješ mu. Moraš. I kad priča laži, vjeruješ mu.
Rodila ga majka i zemlja hercegovska. Kad nas ne bude, i kad planeta mogućno ne bude jednog dana, "jakiri" će jamačno biti tu. Ostati. The Leftovers.

Quote from: Fornax on 06.04.2026, 15:02Bišćan, Rožman, Tomić, Tadić, Budicin, Cosmi, Sopić, Đalović... Sanchez...

Koga od ovih ljudi vidiš da vodi klub u Championshipu i ozbiljno konkurira za ulazak u EPL?

Jedino Sancho
Forza Fiume ale!

B
Quote from: Fornax on 06.04.2026, 15:02Bišćan, Rožman, Tomić, Tadić, Budicin, Cosmi, Sopić, Đalović... Sanchez...

Sanchez?

D
Quote from: deo123 on 06.04.2026, 12:24Ja osobno Jakira ne mogu nacrtanog vidjeti, sa onom kockastom glavom, smatram ga i dalje šupkom... Ali.. cinjenica je da je čovjek nakon Dinama otišao u ozbiljan klub i da tamo radi ozbiljne rezlutate. Nije slučajno da je svugdje gdje se pojavio napravio dobar posao, očito zna šta radi. Mislio sam da će nakon Dinama otići u krasan k... kad ono..jbg možeš biti smrad a "igrač", vidi Gavranovića, Mišića, Bjelicu ima ih  ;D

Tocno to i ja mislim o njemu
Lik je govno i pljunuo bi mu u facu da ga vidim
A onda bi mogli popricat o drugom

Najsmjesnije je kako se ti ljugavci nadju, mislim da mu je i analiticar onaj ljigo sa bivse utakmicom po utakmicu

D
Meni je iz ove liste gore Biscan jedan od najboljih trenera. Nazalost ima manu što mu je komunikacija uzasna, jednostavno je tesko doživjeti čovjeka koji stalno izgleda kao da mu je mater preminula pred 10 minuta. Ali što se tiče posla meni jedan od najboljih trenera koje smo imali, šteta je da je puklo kako je puklo. Cak bi rekao da smo super izgledali pod Biscanom

06.04.2026, 17:59 #1251 Last Edit: 06.04.2026, 18:00 by Silvio Dante
Bišćan koji potpisuje jedan od najsramotnijih HNL poraza? Onih poljudskih 4:0 u korist Hajduka?
Bišćan koji je potpisnik onog strašno razočaravajućeg euro uzvrata protiv Genta di si imao iole aktivan rezultat čak tokom čitavog dvomeča, a izgledao tako bespomoćno, jadno i preplašeno? Toliko da si znao da ne postoji promil šanse da iz Rijeka iz toga sraza izađe sa štitom? Pa nije Gent Barcelona majku mu jebem? A on ga je svojim pripremom, i svojim nesposobnošću takvim učinio.

Mislim. Naslijedio je Matjažovu ekipu. Kao povijest će pamtiti prvi. Da se ne lažemo, i dalje vrlo dobru ekipu i širok roster. I to mu je obilato išlo u prilog. Da je došao u bilo kojem drugom trenutku mislim da bi cjelokupna ocjena bila još i gora. Preveliki hajp ga prati i dugo ga je pratio. Iza toga, iza te koprene, malo je ili ničega. Kao lik je katastrofa, i to epska. S onakvom energijom, idi brate, diži rampu na parkingu. Samo ne tuci pritom taksiste  ;D

Uvijek prije Simon. Čak i Tomić.

Sve su to prvo i osnovno šrot ili polušrot treneri, Đale je izuzetak jer ima iza sebe povijesni rezultat iako ne treba grebat dugo ispod površine da se nađe neka slabost kod njega.

Neki od njih su dobri ljudi, ultra pozitivci za koje rijetki imaju neku lošu riječ (prije svega Rožman i Tomić). Neke druge prate mediji i umjetno pumpaju sliku o njima (Jakir), ovi ostali su uglavnom ni vrit ni mimo.
#navodninavijač

I
Na stranu nasa zavada s Jakirovicem, zasto mislis da se umjetno pumpa slika o njemu? Covjek gdje god da je dosao je imao vrhunske rezultate. BIH, Hrvatska, Turska, Engleska.

L
Jakir se nije previše proslavio u Dinamu

Quote from: Silvio Dante on 06.04.2026, 17:59Bišćan koji potpisuje jedan od najsramotnijih HNL poraza? Onih poljudskih 4:0 u korist Hajduka?
Bišćan koji je potpisnik onog strašno razočaravajućeg euro uzvrata protiv Genta di si imao iole aktivan rezultat čak tokom čitavog dvomeča, a izgledao tako bespomoćno, jadno i preplašeno? Toliko da si znao da ne postoji promil šanse da iz Rijeka iz toga sraza izađe sa štitom? Pa nije Gent Barcelona majku mu jebem? A on ga je svojim pripremom, i svojim nesposobnošću takvim učinio.

Mislim. Naslijedio je Matjažovu ekipu. Kao povijest će pamtiti prvi. Da se ne lažemo, i dalje vrlo dobru ekipu i širok roster.

Ekipa koju je naslijedio bi završila izvan Top 5 u HNLu ove sezone.

Onoj ekipi bi prolazak Genta bio jednak uspjeh kao sadašnjoj ekipi prolaz protiv Strasbourga.

Raspopović, Capan, Punčec, Escoval, Iglesias.. čudo od ekipe
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 06.04.2026, 18:46
Quote from: Silvio Dante on 06.04.2026, 17:59Bišćan koji potpisuje jedan od najsramotnijih HNL poraza? Onih poljudskih 4:0 u korist Hajduka?

Mislim. Naslijedio je Matjažovu ekipu. Kao povijest će pamtiti prvi. Da se ne lažemo, i dalje vrlo dobru ekipu i širok roster.

Raspopović, Capan, Punčec, Escoval, Iglesias.. čudo od ekipe
Tako je. Kao da ovu sadašnju ekipu determiniraju Husić, Bodetić, Pavić i Čop. Čudo neviđeno.
Pa po toj liniji nećemo spomenut da su tu i u to vrijeme tu bili Župarić, Tomečak, Kvržić, Lončar, Halilović, Acosty, Gorgon, Čolak, Puljić, Murić i drugi...

Bišćan potpisuje i osvajanje kupa protiv dinameta u Puli s rezultatom 3;1.
Volim grad koji teče

L
Quote from: Starless on 06.04.2026, 19:38Bišćan potpisuje i osvajanje kupa protiv dinameta u Puli s rezultatom 3;1.
Taktički možda najbolja utakmica Rijeke u miško eri

I
Quote from: LenRi on 06.04.2026, 18:25Jakir se nije previše proslavio u Dinamu

Cime se tocno nije proslavio? Uzeo je naslov i pored one nase lude serije od koliko, 10 pobjeda? Takoder i kup. U situaciji gdje je cijelu sezonu u klubu bilo nevideno previranje i gdje je uprava vodila borbe medu sobom i gdje ga je jedna strana konstantno zeljela maknuti. I gdje je u konacnici usao u LP a kostao ga poraz od 9-2 od bayerna. Od bayerna od kojeg i atalanta pobere 7 komada na svom terenu. Ne znam sto je vise trebao napraviti da se proslavi.