Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

L
Jučer se je na tribinama spominjalo da pokušavamo Šafarića dovesti, dok bi Kek bio na nekoj većoj funkciji. Ja bih rađe vratio Đalovića nego uzeo Šafarića

K
Quote from: LenRi on Today at 09:09Jučer se je na tribinama spominjalo da pokušavamo Šafarića dovesti, dok bi Kek bio na nekoj većoj funkciji. Ja bih rađe vratio Đalovića nego uzeo Šafarića

Pricalo se svasta... I da je Dantas bivsi da je narucio 15 dresova za stampanje i potpisivanje... i bla bla

Quote from: LenRi on Today at 09:09Jučer se je na tribinama spominjalo da pokušavamo Šafarića dovesti, dok bi Kek bio na nekoj većoj funkciji.
Ja iskreno ne vjerujem da bi Kek izjavio ono šta je izjavio i onda to pogazio u tako kratkom vremenskom razmaku.

Quote from: LenRi on Today at 09:09Ja bih rađe vratio Đalovića nego uzeo Šafarića
Ja bi prije, ahem, vratio Bišćana nego bilo kojeg od te dvojice... Bez Pileta i Vedrana Naglića, podrazumijeva se.
#degenerik

I
Ja sam čuo da će Sancheza prehititi na krilo nakon onog filmića sa zadnjeg treninga

I
Quote from: Mići_Boškarin on Yesterday at 23:12
Quote from: Igor on Yesterday at 22:22Sančez je rijetka osoba sa karakterom u hrvatskom nogometu, prosjek ulizice, sete bandiere i moralne nule

Ali to je zato što čovjeka ništa ne veže za ove krajeve. Trebaš biti još 10x veći karakter od Sancha da živis i želiš živjeti i raditi u HR i profuras takav stav s kojim ćeš se zakačiti s većinom HNS-a.
U smislu ne odobravam takav "njonjo" stav, ali mi jasno da 95% ljudi će biti takvo jer je to linija manjeg otpora. Većina 5%(tipa 4%) će biti pokopana i izolirana od ekipe protiv koje pokazuje karakter i onda samo rijetke osobe će biti iskreno takvi i dovoljno pametni da znaju kada i kako pokazati taj karakter.
Ne bi Sancho pokazao taj stil stava u Španjolskoj.
Lijepo si to opisao. Ali tko su ti i odakle crpe snagu i moc da kad kazes bobu bob, a popu pop salju na tebe osvetničke ekspedicije. Udba, cia, soa, kgb...ili opce hipokrizija društva. Odakle moc din/haj da strahonju ili bebeka odstranena svojih utakmuca, a nas neki terzici guze i jos nam se smiju. Ajmo vidjet ima li nesto da nas pokrene 😃. Na tribinama ionako stoji sami protiv svih, dakle navijači bi podržali. Na klubu je red

Klub je odabrao svoj put. Od njih nećeš čuti galamu i talasanje.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

G
Quote from: Fornax on Today at 11:44

Naš bivši trener se narugao xGu koji je glavna utjeha neuspješnih.

Zanimljivo da je drugi trener na slici onaj koji je jedva izvukao glavu protiv Keka na Kantridi, ali osvojio te sezone EL.