Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Neznam dali je ovo dobro ili ne ali dajem podršku treneru....samo da ne zajebemo s kondicijskim trenerom

K
Quote from: Snowcrash on 23.08.2023, 01:30Meni se ne čini adekvatnim odgovorom na situaciju, ali kad je preuzeo Dinamo II, trenirao je Pavičića (21), Olma (17), Tibora H. (19), Gojaka (18), Brekala (18), Mora, Sosu i hrpu 18. i 19. godišnjaka koje smo kasnije dobro upoznali. Inače sve zdravkovi igrači.
U osnovi, Miškova metodologija je vrlo jednosmjerna - glavno da zna radit s mladim igračima, a strategiju, analizu i kondicione zahtjeve može bilo ko odradit. Za poludit je koliko je ponekad presidente ograničen svojim fix idejama.
Strah me ko psa tko dolazi za kondicionog trenera.  :o

ovog boldanog me više strah od bilo čega  : :o

Z
Nije me ničega strah. Vjerujem struci.

I
U klubu su vagali da li dovesti nekoga odmah ili pričekati do pauze.

Ne znam što je prevagnulo, ali rekao bih da je Sopić trenutno jedno od boljih rješenja. Ovi mlađi igrači, pogotovo iz Jakirove ergele, trebaju jednog takvog trenera, a to je vjerojatno i dovelo da je odluka pala na njega.

Ova ekipa je dobivala utakmice na energiju, Sopić je baš takav trener, netko tko će igrat s njima svih 90 minuta uz liniju terena i tko im neće dati da se opuste. Najgore za klub bi bilo dovest nekog trenera koji je stručan, ali koji je mrtvo puhalo.

Ne treba zaboravit da smo mi još uvijek ekipa u stvaranju, ima tu još posla. Ima jako puno potencijala, ali ima posla.

I na kraju, Sopićeva Gorica je fizički gazila, nije padala energetski.

Z
Sopić mi nije bio ni u primislima...sada mi se sve više čini kao jako dobar izbor...

I da, stranac ne sada, dok on pohvata konce prođe pola prvenstva.

Također nisam za ova mrtva puhala...

Nisam oduševljen Sopićem. Čudan, bučan tip. Ima neki rezultatski uspjeh koji je pistigao igrajući otvoren nogomet što je ok. Ali je li on za nas - nisam uvjeren. Ali, nek me uvjeri. Sretno!

Z
Privid je kako ima puno potencijalnih kandidata. To su sve recikliranih treneri koji su davno dosegnuli plafon. Pola je onih koji su nekada bili dobri treneri... tako da i nije neki izbor... pogotovo usred sezone...

Z
Quote from: kolekcionar on 23.08.2023, 09:51
Quote from: Snowcrash on 23.08.2023, 01:30Meni se ne čini adekvatnim odgovorom na situaciju, ali kad je preuzeo Dinamo II, trenirao je Pavičića (21), Olma (17), Tibora H. (19), Gojaka (18), Brekala (18), Mora, Sosu i hrpu 18. i 19. godišnjaka koje smo kasnije dobro upoznali. Inače sve zdravkovi igrači.
U osnovi, Miškova metodologija je vrlo jednosmjerna - glavno da zna radit s mladim igračima, a strategiju, analizu i kondicione zahtjeve može bilo ko odradit. Za poludit je koliko je ponekad presidente ograničen svojim fix idejama.
Strah me ko psa tko dolazi za kondicionog trenera.  :o

ovog boldanog me više strah od bilo čega  : :o

" I'm always ready for NK Rijeka"

Z
Zadnje o bivšem.

Pobjegulja je imao kao trener dozu sreće koja te mora pratiti da bi bio uspješan.

Mislim da su ovom otimačinom i razbojništvom izazvali sreću protiv sebe... što je netko rekao, ovo jednostavno ne može izaći na dobro.

K
Ne morate se bojati, naš Naglić je negdje u Rusiji, ili tko zna gdje. Ali ovo s Sopićem mi se uopće ne pjaža. Prvo nije neka sigurnost da on uopće ima ono nešto šta čini razliku kod trenera. Drugo, taj je isto Dinamovac u krvi i ako sad pogazi riječ s Goricom, sutra nam ode samo da šupak dobije nogu. Treće, po ćemu je bolji od recimo Đalovića? Uglavnom, najgore mi je šta radimo isto što i Dinamo, samo ko fol na lijep način. Da ti ćemo im 2 dana da se snađu, Dinamo je nama dao 2 sata. Ja nebih.

@koma mislim da je dobro da Đaleta nisu gurnuli u vatru. Moguće he da sođe do loših rezultata, do smijene trenera i onda bi tako potrošili Đaleta kao svojedobno Tadića.
Sopić je ok izbor. Ima neku perspektivu, reference, rezultate. Sad je na njemu da pokaže da je spreman za nešto više.

G
Djale nema Pro licencu. Inace jednog dana ga vidim kao glavnog trenera sigurno :svakacast: 
Sopic je mozese reci, napravio jedno malo cudo na proljece sa Goricom.
Samo se nadam da se Misko malo bolje osigurao ugovorom.

Mislim da mu je pregovaračka pozicija ovaj puta bila puno bolja prema Sopicu, a i svježe su opekline.

Quote from: koma on 23.08.2023, 11:22Ne morate se bojati, naš Naglić je negdje u Rusiji, ili tko zna gdje. Ali ovo s Sopićem mi se uopće ne pjaža. Prvo nije neka sigurnost da on uopće ima ono nešto šta čini razliku kod trenera. Drugo, taj je isto Dinamovac u krvi i ako sad pogazi riječ s Goricom, sutra nam ode samo da šupak dobije nogu. Treće, po ćemu je bolji od recimo Đalovića? Uglavnom, najgore mi je šta radimo isto što i Dinamo, samo ko fol na lijep način. Da ti ćemo im 2 dana da se snađu, Dinamo je nama dao 2 sata. Ja nebih.

Ne razumijem ovo razmišljanje. Pa da li je po tebi Osijek veći klub od Šibenika ili Slaven Belupa?

Da si trener Belupa i Osijek te zove za trenera.....da li bi išao ili bi ostao u Belupu?

Hipotetski pričamo, čak nisam ni napisao da moraš nužno biti navijač Osijeka, a Jakirović i Sopić jesu Dinamovci....

Vargić odletio se ekipom u FRA kao trener golmana?