Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sarajevo ispušilo od posljednjeplasirane Zvezde 09.

Rekao bih da je počeo Rožičin trademark kolaps.
#degenerik

Yooooo, na stranu Rožica. Nekim slučajem sam zadnjih 10ak dana dok sam nesta pedalirao po kuci slucajno naletio na 2 BiH tekme na Areni. Prvo je bio kup, Velez i netko, mozda Tuzla. To sam pogledao mozda 20-30 min. I onda jucer GOSK i Sloga, to sam pogledao skoro cijelo 2. poluvrijeme.

Ok, nisam gledao ovih top 5 ekipa, ali bratjo moja mila i draga, to, to, to je jedan level... Sjecam se BiH liga od pred ~15 godina kad smo znali dovlaciti otamo neke Dedice i Cejvanovice i Trejice. Tad je HNL bio slabiji pa je i razlika bila manja, ali ovo sada...

Recimo samo da je daaaaleko manja razlika izmedju HNL i Bundeslige (a astronomska je), nego izmedju HNL i BeHa lige.

Tko tamo iskautira igraca je THE SHIT od skauta, vidi talent duboko u dusi, na stanicnoj razini. Jer, bratko moj, ja u tih sat vremena nogometa nisam vidio dva tocna pasa zaradom. Bukvalno. Golovi su pretezno padali tako sto je ekipa mlatila s 25-30 metara pa bi nekom tu i tamo sjelo. Potresno.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ma daj ajde, BiH liga je komedija, tko bi trošio vrijeme na to.  ;D

Jbte, prošli tjedan idem gledat Inter - ATM i ugasim na poluvremenu, non-HNL nogomet mi je postao tako dosadan.
#degenerik

Ma ofkors, ali sad imam malo drugacije shvacanje razvoja igraca kad ih damo na posudbu dole. Ako se igrač vrati čitav i bez PTSP-a, mashallah.

A sto se tice non-HNL, ne gledam nogomet mimo HNLa godinama, posebno ne lige prvaka i sl. Ionako uvijek istih 6-8 klubova bude u 1/4. ABA liga, pa Rijeka, pa Eurocup ili NBA, pa onda ostatak HNL.

Doduse, na istu ovu foru kao BiH sam ulovio rumunjsku ligu. Igraju matineje vikendom, pa sam ćirnuo dok sam pio kavu jer je igrao Kresic. Osim sto im je infrastruktura 25 godina ispred nas, brijem da bi i tamo od 10 sezona cca. 5 osvojili naslov.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

03.03.2024, 20:13 #409 Last Edit: 03.03.2024, 20:14 by Fornax
Sarajevo puši 3-0 od Želje, nije mi vrag dao mira pa sam išao zavirit na forum navijača Sarajeva... Sudeći po raspoloženju tamo, Rožica će morat napustit BiH pod okriljem noći i policijskom pratnjom.  ;D

BTW, Željo ima jedan bod iz zadnjih pet kola.
#degenerik

Ima na Instagramu na stranici @kvarnerski_nogomet1 prvi intervju Dragana Tadića nakon odlaska iz Rijeke. Između ostalog govori kako mu je Palikuča radio pritisak i komentirao "pa nisi više u Dragovoljcu" jer je previše mladih stavljao u prvih 11. Pokazao je i poruku koju je dobio od Armade nakon odlaska.

Spomenuo je da ga je ta situacija i kolektivno nabijanje krivnje toliko razočaralo da mu je skoro ubilo emociju prema voljenom klubu i da su svi njegovi mladi igrači uspjeli (ne slažem se za Karricu, ostalo stoji), a svi znamo di su sada Palikučini igrači koji su činili najgori prijelazni rok u Miškovićevoj eri.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Samo da sad Tadija ne preuzme Goricu, a mi im posudio igrače.
Šalu na stranu, mislim da smo njega prebrzo i olako potrošili. Trebao je još neko vrijeme radit s mladima, prije preuzimanja one nakupine kvazi igrača.

11.03.2024, 20:24 #412 Last Edit: 11.03.2024, 20:25 by Silvio Dante
Apsolutno. Ispostavilo se i poslije, da je upravo u prvom dijele te sezone, na samom njenom početku,  odnosno tokom cijele te nesretne epizode i lutanja s 3 trenera, jedino s Tadijom to nekako i držalo vodu, i imalo nekakvog smisla. Što bi bilo kad bi bilo, ali uvjeren da ga se istrpilo do kraja jeseni, umjesto što se išlo s onim rovinjskim misliocem s rukama u džepovima i talijanskim cirkuskim zabavljačem, da to ne bi eskaliralo i ne izgledalo toliko tragično. Kako je bilo, odnosno kako je prema kraju išlo, od lošeg na gore.

Uopće, Tadija je top lik. Teška pozitiva, još iz igračkih dana, danas trenerskih i funkcionerskih. Jedan od rijetkih iz plejade bivših na čiji spomen i pojavu ne dobivam napadaje i grčeve. Uvijek ga imati na umu i pričuvi, i računati ga kao vojnika kluba. Nikad nam neće zabiti nož u leđa, to budite sigurni. A takvih, i to budite još sigurniji, nemamo puno.

Revoltirani bivši trener Rijeke, Simon Rožman nakon sramotnog suđenja u korist Borca BL izveo svoje igrače s terena i poslao poruku savezu vezano za tu lakrdiju.

A Rožica na glasu kao trener bez autoriteta.  ;D

E da je Sopić to napravio na Praznimiru..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

13.03.2024, 20:31 #414 Last Edit: 13.03.2024, 20:33 by Fornax
Revoltirani bivši trener Rijeke ovog proljeća ima jedan osvojen bod iz pet utakmica. Krivi su svi redom, Vlada, Srbi, Masoni, Židovi, Bin Laden, Covid 19, Vladimir Putin. Navodno i neki petokolonaši buše, odaju se tajne iz svlačionice i sl.

I nije on povukao ekipu s terena nego Senijad Ibričić.
#degenerik

Neki incident u loži je napravio i Srđan Grahovac tako da očekujem da ćemo i sutra biti glavna tema sa "BIVŠA OMILJENA ZVIJEZDA RIJEKE I ARMADE DIZALA TRI PRSTA I TUKLA SARAJEVSKE NAVIJAČE" ili tako neki proser.

Inače Sarajevo dobilo crveni i još tri velike odluke u 2.p. kontra njih dosuđene. Srpski Borac se gura na sve moguće načine, eto možda ovo nešto promijeni, al to je javna tajna da oni moraju bit prvaci, dok nijhovi ultrasi Lešinari cijelu utakmicu skandiraju Republika Srpska...

https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajevo-simon-rozman-press/470526
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajevo-horde-zla-igraci-skandiranje-prekid-kup-bih/470528

#navodninavijač

13.03.2024, 20:51 #416 Last Edit: 13.03.2024, 20:55 by Fornax
Mislim, BiH liga je inače poznata po civiliziranom skandiranju.  ;D

Sažetak, btw:
https://youtu.be/xUgKqhyawkk
#degenerik

Osvrćem se na ovu tvoju paralelu oko Rožice - jebiga, nije istinita. Na pressici s prvog linka je isto tako poručio novinarima, Ibričić se samo išao derati za njega pred suca, al nema govora da je to zajednička odluka.

Borac se gura na sve načine, ne mogu se klubovi borit protiv toga, do razine da svaku utakmicu mesare i prođu s manje faula od protivnika, nebitno tko bio. Dosta drugih navijača ih podržava u ovoj odluci, Marinović (trener Borca) nikad ne odgovara na pitanja o sucima, sad se nije ni pojavio na pressici, a predsjednik NSBIH Zeljković je od 2018. do 2020. bio član uprave Borca kao i predsjednik banjalučkog regionalnog saveza. Ujak mu je inače Milorad Dodik...

O trenerskim kvalitetama Rožice ne bi u ovom slučaju, ispušio je pet od zadnjih šest utakmica, neće dugo još vjerojatno obzirom na nemala ulaganja Sarajeva. Samo govorim da je tu u pozadini puno više od nekog slabog suđenja ili loše igre Rožmanove ekipe.
#navodninavijač

13.03.2024, 21:13 #418 Last Edit: 13.03.2024, 21:16 by Fornax
Ovaj faul u napadu na 5:58 je baš top, ali penal za Sarajevo je ono, li la.

A sad, koliko se stvarno mora gurat ekipu koja je 12 bodova ispred drugoplasiranog... Bo, jebe mi se. Ali jedna zanimljiva podudarnost:

Pa onda čitaš komentare ispod tog sažetka gdje vidiš toliku količinu etničke mržnje između sva tri entiteta... Ne znam stvarno više dal je ova Uršula na drogama kad za BiH (gdje šerifuju razni Dodici) kaže da je poduzela impresivne korake prema EU, ili kad jednu Ukrajinu (gdje je vlast zabranila oporbene stranke) nazove "bastionom demokracije"... Ali ja ovu ludnicu više ne mogu pratit, previše mi je.
#degenerik

Nije više tema za to, ali dosta ozbiljnih stvari se podmete pod tepih, a još više prešuti na lijepe oči, zbog popularnog mira u kući. Kakve god Ukrajina i BiH nesređene bile, alternativa im je prepuštanje unutarnjim i vanjskim neprijateljima, čitaj Rusima i Srbima manje-više izravno preko Rusa. Pa tako i status zemlje kandidata za EU. Zbog kojeg su nas naši susjedi jebali u mozak desetljećima, a sad se zbog mira (doslovno) isti daje šakom i kapom. O samoj stabilnosti BiH... ne bih. ;D
#navodninavijač