Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kek je prevelika lija da bi tako što rekao. To možemo mi na forumu reći, na tribini, u bircu. Ali si trener Kekovog profila tako što ne može dozvoliti. Ni zamotano u celofanu.

Šta onda kažete, koga priželjkujete?
Ja bi bio zadovoljan s Garciom ili Dambrauskasom od poznatih HNL stranaca
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 21.08.2023, 22:22Šta onda kažete, koga priželjkujete?

Samo Valdas
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: Uzaludni on 21.08.2023, 22:22Šta onda kažete, koga priželjkujete?

da njih dva i ja, definitivno radije Dambrauskasa jer Garcia ima dosta loš engleski. Od hrvatskih trenera nikoga ili su potrošeni ili su glupi ili drkaju na ova dva kluba. Možda neki Slovenac, ne mora biti Kek, npr Ante Šimundža, Darko Milanič.

F
Ma Dambrauskas je hodajući leš. Ne zna riječ hrvatskog. Personality mokre krpe. Ne hvala.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 21.08.2023, 22:26Ma Dambrauskas je hodajući leš. Ne zna riječ hrvatskog. Personality mokre krpe. Ne hvala.

Dobro, ti nebi...pa daj neki prijedlog. Nije zbog mene nego DRS vjerovatno čita, pa možda netko bubne i nešto pametno 😂
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Ferlin i Mišković na HRT2

OK sad malo zaozbiljno.

Kao što ne postoji igrač koji generalno povećava šanse za prolazak Lillea, tako ne postoji ni trener. Tkogod dođe jedino što može u tjedan dana napraviti jest rad na prekidima koji nam ionako nije bitan. Šta je je, ako gledamo stanje u kojem ostaje ekipa kao takva, nije moglo biti bolje.

I zato mislim da ne treba žuriti sa novim trenerom. Ime koje dođe treba biti netko sa smislenim dugogodišnjim planom i vizijom, koja se pritom uklapa koliko je moguće u igrački kadar kojeg smo složili ove godine. Dakle ne sad dovesti novog Cosmija koji će htjet 3-5-2. Dovesti čak i neko privremeno pragmatično rješenje ako nema boljeg, a za ove predstojeće utakmice aktivirati sve što može pomoći - od Srećka, Đalovića, DRS-a, Tadića, Budicina, nebitno.
#navodninavijač

Z
jakirevič ima 0-0-9 protiv dinama. neki x bi i ja upiknuo.

Mozda fakat da se pregrmi s Djaletom, Sreckom, DRSom ili kim god ove tri tekme, pa da se saceka pauza i za nju dovede netko.

Stvar je u tome da je roster dobar, ali specifican i posebno ce biti bitan i stozer/kondicioni. Trener cak i vise motivator, nego takticki mag (nije ni smradina bas bio De Zerbi). Zajebano je sta je otisao fkn stozer pa nema tko ni treninge vodit ovih 10 dana, ali uvijek je najgore dovest sad tako nekog jer moras i jer je nuzda. I auto ces bolji kupit ako zentas oglase 3 tjedna, nego ako ga moras kupit do sutra popodne.

Edit:

TIR me prestigao, eto...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Sto vise gledam ova imena koja se pojavljuju to mi je vracanje Tomica prihvatljivije

Z
Da i ja bi čekao. Jebote pas razmišljam jučer nakon pobjede ko za kurac kako smo prošlo ljeto lutali pa smo mjesec dana čekali trenera jer je sve propalo pa su došli Tadija i Buda i Miško onda kaže da su bili prvi izbor pa posle Serse, a kako je sad sve dobro. o jebotee....

mislim da imamo problem u nastajanju, a taj problem nije PO europe, jer realno....
nije ni Dinamo, smrad je furao 0 0 9, tako da.....
problem je sve dalje, problem je u igračima, ovom udarnom kvartetu koji je, realno, jedini dio ekipe koji stvara hype trenutno
ti igrači su svi kada su dolazili spominjali trenera kao personu zbog koje su došli... a ako im on još baci bubu u uho da ih hoće Dinamo... možemoi se mi jebat
treba brzo reagirat i platit nekog trenera s autoritetom koji će te igrače presložit i dalje gurat, ne dati im da puno razmišljaju, jer ako počnu puno razmišljat i vagat....

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡