Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

D
Quote from: Deni323 on 17.08.2024, 16:05Djale: Moco jesi analazirao dinamovih zadnjih 5 utakmica kako smo se dogovorili?

Moco: ej stari u guzvi sam posla preko glave neznam di cu prije. Moram neke analize za Vjekota napravit i od zene sestri daska na wc-u pukla zove me vec 3 dana da joj to promjenim jucer praznik fero term ne radi jbg, aj kad to rijesim me zvrcni pa cemo nes rijesit.

Djale: ma dobro dobro nije hitno gle tekma je tek za 3 dana lako sklepamo taktiku, ako ne stizes ne treba zadnjih 5 tekmi mozes zadnje 2 sve je to isto.

Moco: gle stvarno sam u guzvi mogu ti samo napravit screenshot sa sofe zadnje 2 dinamove tekme ce ti to bit ok?

Djale: aj poslji bit ce to ok, pogledat ce cagi jos na fifi ocjene dinamovih igraca pa cemo nes sklepat za Subotu.

Kaze jos Djale da ce probat jednu tekmu u Football Manageru odigrat protiv Dinama pa da vidi kako igraci disu

M
da je o nekom drugom klubu smijao bi se ovako me stumig steze

Quote from: Kostrena on 17.08.2024, 12:2362 godine ima Rade, uvest će puno inovacija u rad

Uvest će neke retro akcije. Ionako svi tvrde da se bolji nogomet igrao pred 30 godina. Bit ćemo retroavangarda s njegovim analizama.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Smiješno je da u doba tehnologije mi sa Roguljića, a kasnije i Paušića ostajemo na Drnjeviću koji je sad pretpostavljam podređen Radi Ljepojeviću.
#navodninavijač

M
Iskreno mene je igra u Borasu podsjetila u dane kad su igrali Čagi i Đale

18.08.2024, 10:15 #530 Last Edit: 18.08.2024, 10:22 by D2
Quote from: moreplovac on 17.08.2024, 23:54Iskreno mene je igra u Borasu podsjetila u dane kad su igrali Čagi i Đale
Istina uočio sam i ja neke sličnosti , istina da baš tu nije igrao Čagalj ali....8)
https://youtu.be/LJrcCmQ5EqM?si=U7YFndMK5VSyZZ-M

Morski očito imaš kao i ja već koju na leđima pa nije za zamjeriti pobrkanim sezonama, igračima, igrama, .... ;) ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

18.08.2024, 11:52 #531 Last Edit: 18.08.2024, 12:20 by Silvio Dante
Nije popularno o njemu, i u startu je osuđeno na kraj bilo kakve priče nakon onoga što je učinio, no moram istaknuti da guzonja radi dobar posao u dinamu. I gle čuda, kao i u Rijeci prošlo ljeto, nakon prvotnog perioda adaptacije i konsolidacije koje je imao i u Rijeci i u dinamu, u ljetnim pripremama se onda ide još jače. Otpadaju ko ratkape po putu oni koji moraju otpasti, dodatno se širi kadar i u sezonu ulazi onako kako se treba ući. U fulu, autoritativno i s potpunim fokusom na rezultat samo.
Nešto malo od njihovih utakmica sam uhvatio, nemoguće je ne primjetiti koliko to sve sada bolje klapa nego na proljeće. Neći ni govorit kakav je posao učinjen po pitanju kadra, i koliko su sada jači na pozicijama koje su im štekale. Osim što je očito vrhunski u pronalasku i vabljenju grača koji su se malo pogubili, bili po strani i negdje u zapećku svega ( naši lanjski primjeri Ivanovića, Pašalića, pa i Fruka i Radeljića za koje nitko nije bio siguran koliko zapravo mogu) nekog kurca i u pogledu stručnih, čisto nogometnih stvari očito zna.
Zanima me postoji li negdje još jedan ovakav, koji radi u uvjetima spram kojih će mu se Rijeka u startu učiniti kao El Dorado, kao što je to ovom Rijeka bila u odnosu na Zrinjski, a koji nam neće prvom prilikom zabiti nož u leđa!? Da, znam da je teško pitanje.

K
Pomalo, još nisu odigrali jaču utakmicu, vidit ćemo u Europi, ja mislim da će ispasti glatko u PO

B
Kao neka vrsta sportskog diretkora ima mota-nagovorio je nama sve igrace na dolazak kao sto radi u dinamu.
No kao trenera koji ima neku igru i dalje kazem da nije kapacitet. Prosle sezone smo mi i tovari jednostavno mu servirali sve kolektivnim samoubojstvima, ove sezone opet smo i jedni i drugi u raspadu(i treci ako dodamo osijek).

Prosetati ce se ligom ove sezone naravno, no bas da je to nesto tesko uz budzet nekoliko puta veci od konkrencije koja je ili neambiciozna ili napuhano euforicna- mislim da nije toliki pothvat osvojiti ligu sa gnjk ovoga trenutka.

debeloguzog kolege (zekić, sopić,...) zovu profa.

Z
ne razumijem zašto se njemu tolerira da po Sesvetama hvali Mamića po kafićima.

B
Joj taman me malo proslo sve i poceo me zabavljat ovaj nas cirkus sa stozerom- sad mi je vlastiti komentar o smecu ponovno digao zivac...

Kako smo ga propustili ostavit bez posla- dvaput u prvenstvu dolazio na Ruju na giljotinu-oba puta bi popusio otkaz da je izgubio- nijednom nismo uspjeli. Bas bi poetska pravda to bila....ali luzerstinu tesko izbit iz nas

Quote from: Bobic on 18.08.2024, 12:10Kao neka vrsta sportskog diretkora ima mota-nagovorio je nama sve igrace na dolazak kao sto radi u dinamu.
No kao trenera koji ima neku igru i dalje kazem da nije kapacitet. Prosle sezone smo mi i tovari jednostavno mu servirali sve kolektivnim samoubojstvima, ove sezone opet smo i jedni i drugi u raspadu(i treci ako dodamo osijek).

Prosetati ce se ligom ove sezone naravno, no bas da je to nesto tesko uz budzet nekoliko puta veci od konkrencije koja je ili neambiciozna ili napuhano euforicna- mislim da nije toliki pothvat osvojiti ligu sa gnjk ovoga trenutka.

Zanemaruješ epizode u Gorici i Zrinjskom specijalno, gdje je dao naslutiit da ipak nije s kruške pao. Gorica kao tada friški prvoligaš prema nikome nije imala pardona, znamo uostalom koliko je nama tada problema stvarala, imala je prepoznatljiv njegov trenerski rukopis. Neki će reći mesarski, ali to je legitmno. Kao što je legitimno i umirati u ljepoti i ispast iz lige ekspresno.
Zrinjski je druga stvar. To je pak potpuna afirmacija, to je pečat na dotadašnji dio njegove karijere i gdje je privukao pažnju i Rijeke i dinama. Naslov, etabliranje kluba i renome koji Zrinjski pokušava održati i danas. Kluba koji i na euro sceni želi ponešto reći.

18.08.2024, 12:37 #538 Last Edit: 18.08.2024, 12:40 by T.T.N.Y.
Ja bi kod nas volio vidjeti nekog mladog i ambicioznog trenera.
Kod nas u regiji ih itekako ima, ali jednostavno teško je danas mlađim trenerima doći do neke ozbiljnije razine ako ih netko ne gurne.
Zagrebački lobij je jak, kao i Dalmatinski i gro trenera dolazi od tamo.

Volio ni vidjeti Daria Bašića kod nas. Relativno mlad trener, dosta iskustva uglavnom vani. Bio je U17 izbornik kad smo mi bili domaćini. Mislim da je to bilo 2017. Sada je izbornik Kuvajta U20.

https://www.transfermarkt.com/dario-basic/profil/trainer/26185

Bio je sada ponuđen našim kad je Sopa otišao, ali rekli su iz kluba da se daje šansa Đaloviću.

Đalović trenutno pohađa UEFA PRO licencu. Užasno mi je da je uopće dobio šansu bez ikakvog samostalnog iskustva, komunikacija s medijima mu je jako loša, upitno mu je stručnost, a neću ni spominjati kako je teško (pogotovo tako neiskusnom) prešaltati se sa pomoćnog na glavnog u odnosu s igračima.
Nisam optimističan.

Sve mi djeluje kao da je Miško digao ruke i pokušava (opet) prodati klub pa da se budući vlasnik jebe sa strukom. Jedino mi onda nisu jasna dovođenja Čaglja i Landeke. Moguće da je samo uhljebljivanje u pitanju...ili je Đalović dobar poslušnik pa će slijedeći Juncaj sigurno igrati u našem dresu.... :bo:

Quote from: T.T.N.Y. on 18.08.2024, 12:37Sve mi djeluje kao da je Miško digao ruke i pokušava (opet) prodati klub pa da se budući vlasnik jebe sa strukom. Jedino mi onda nisu jasna dovođenja Čaglja i Landeke. Moguće da je samo uhljebljivanje u pitanju...ili je Đalović dobar poslušnik pa će slijedeći Juncaj sigurno igrati u našem dresu.... :bo:

Meni ovo djeluje kao stezanje remena. Štednja. Prodaja kluba nije uspjela, stegni remen pa ćemo vidjeti kako dalje. Bojim se da se spuštamo se na nivo Istre i Belupa.
Vrijeme će, naravno, pokazati.