Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Eto.
Nije prvi, pitanje da li će biti zadnji...

Vjerovatno ne.
Sad možemo spojiti i onu temu o hodu za život i pravima žena i ovu o bivšim trenerima.
Sad ćemo vidjeti primijenu u praksi sto odgovorni misle o pravima žena  ;)

Quote from: Arci1984 on 26.10.2024, 10:13
Quote from: IvyFiume on 26.10.2024, 00:39
Quote from: Zelko Maler on 25.10.2024, 11:02

Baš dobar podcast sa Sopićem...
I vjerojatno se pola ekipe tu koja uvijek hejta Sopu ne slažu samom ali ko vas jeb...
:vijesti: 

Ono vama je draže sada gledati ovaj anti-nogomet koji igramo svaku tekmu,
glavno je samo da trener Rijeke više nije "bahati" purger Sopić 🫣

Uzmi si Sopica pa nek on tebe j....
Imamo jednu jedinu forumašicu i onda ju se mora seksistički vrijeđat... Pa jebote.

💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

I vjerojatno se pola ekipe tu koja uvijek hejta Sopu ne slažu samom ali ko vas jeb...

Neću, ne volim starije tipove 🤷🏻�♀️  😏

A
Quote from: Fornax on 26.10.2024, 14:18

Imamo jednu jedinu forumašicu i onda ju se mora seksistički vrijeđat... Pa jebote.

To je odgovor na njeno tko se ne slaže samno tko vas je.... Glupe fore

R
Moramo čuvat curu kao HDZ Banožića

Quote from: ispod stijena on 26.10.2024, 13:03Eto.
Nije prvi, pitanje da li će biti zadnji...

Vjerovatno ne.
Sad možemo spojiti i onu temu o hodu za život i pravima žena i ovu o bivšim trenerima.
Sad ćemo vidjeti primijenu u praksi sto odgovorni misle o pravima žena  ;)

Nemoj molim te o hodu za život tu 😅

M
https://www.rijekadanas.com/zeljko-sopic-predstavio-idealni-sastav-supersport-hnl-a/?fbclid=IwY2xjawGKKbdleHRuA2FlbQIxMQABHd11J9wZnyNhMcUnk6G4jCah8MJVEAyJNdrXfhBz-sdsSctnn3E4GfZJvg_aem_KLO3sldT91wopSrbmAJeLg

.....Stoperske pozicije zauzeli su Toni Galešić i Matej Radeljić, ????? igrači koje je Sopić vodio tijekom svog trenerskog mandata u Rijeci.....

.......Desno krilo pripalo je Marcu Pašaliću, bivšem????? igraču Rijeke kojeg Sopić osobno poznaje i cijeni zbog njegove brzine i driblinga.....

Alo Rijeka danas, jeste li vi normalni, kao Riječki portal, naše igrače ste sve što ste mogli falit, falili, mogli ste da zabava bude veća napisat Andrej Hoxa ili Žarko Livaja.
Koliko god vas plaćaju, previše je. I onda bi još htjeli da se pišu stvari o transferima tu da vi kao objavite.

Evo arhivirane verzije prije nego Švorinić ispravi ove ludorije.

https://archive.ph/oQaQs

Kakva ekipa.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

K
Kaže ex analitičar na Tribini da je objava u novinama da su ljudi imali koronu protiv Olimpije ruganje navijačima i jako ružno od kluba

Quote from: Kostrena on 28.10.2024, 21:18Kaže ex analitičar na Tribini da je objava u novinama da su ljudi imali koronu protiv Olimpije ruganje navijačima i jako ružno od kluba
Ne bi Klub nikad...
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

A
Quote from: Kostrena on 28.10.2024, 21:18Kaže ex analitičar na Tribini da je objava u novinama da su ljudi imali koronu protiv Olimpije ruganje navijačima i jako ružno od kluba
Meni je isto glupost i nije opravdanje jer su trebali igrat zdravi al smo mi na putu za Ljubljanu dobili info da ima njih neznam sad koliko koronu, zaradili je u Osijeku tako da on isto sad kaka

L
Quote from: Arci1984 on 28.10.2024, 21:32
Meni je isto glupost i nije opravdanje jer su trebali igrat zdravi al smo mi na putu za Ljubljanu dobili info da ima njih neznam sad koliko koronu, zaradili je u Osijeku tako da on isto sad kaka
Pa najgora stvar od svega je što su igrali igrači sa koronom. Đale ih pitao da li mogu i stavio ih u prvi sastav.

S
Ta priča o koroni, bila ona ili ne bila, je ispod svakog dostojanstva, da ga jebeš.

K
Čovjek je rekao da nije bilo korone, koliko sam ga ja shvatio

Z
da nisu imali koronu, Olimpija bi nas opet dobila. Možda nas ne bi ubili, nego bi nas rutinski riješili, bolja su momčad jednostavno, nisu kvalitetniji od nas, ali su bolji, organiziraniji i bolje vođeni. Ne može Đale s tim Sanchezom u rečenicu po pitanju znanja.